ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 924
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Бих ги нарекла не поколение Z, а адреналиновото поколение. Всичко се отлага до последния момент, живеят хаотично ден за ден и се концентрират едва, когато оставащото време за изпълнение на задача е невъзможно малко. Въпрос на стил би казал някой. Да, но с преразход на нервна енергия, безсмислен при това. Има и щастливи изключения, но повечето са под горните характеристики, изведени като общ знаменател.

# 436
Току що излезе съобщение в Школо да ходят, да си вземат служебните бележки.
Със съзнанието, че може би питам глупост, но в тези бележки ли е разпределението по училища?
Служебната бележка за трета матура по желание същата ли е? И за нея там ли е разпределението?

# 437
  • В средата на времето
Моят син е взел бележката днес, вътре пишело разпределението за първата и втората матура. Не се сетих да го попитам за третата матура има ли инфо вътре. 🙄
Марти, късметлия е твоят син. Моят на 17-ти е в 57-мо ли каза, 59-то ли, абе петдесет и някое си. Пък на 20-ти е във Втора АЕГ.

Редактирам се:Има го разпределението и за трите матури в бележката.

# 438
  • Пловдив
Да, да, всички матури са в тази бележка. Както и сайта, с код и парола за вход.
На нашите им я дадоха вчера, след последния Час на класа!
Да ви кажа, посипвам си главата с пепел, че мислех, че в големите випуски няма индивидуалност и лично отношение. Сега, аз винаги съм я харесвала неговата гимназия, но след вчера тайно стискам палци и малкото да приеме "завета" дет се вика от батко си и да се класира за там! Цялото тържество беше написано като сценарий от децата, имаше някаква традиция, да се раздават награди на учителите, но нетрадиционни, написани от учениците. И ето тук усетих взаимност, много лично отношение даже, чиста обич. А най-много възгласи получаваха най-строгите учители! Имат лично персонално подаръче от госпожата по руски, която като ги пое в 10 клас идваше направо от университета. Тя си няма клас, и те я поканиха на бала с изненада! Но и тя ги е изненадала приятно! Накрая го снимам с госпожата по математика, благодарих и за всеотдайността, и тя ми каза, "чакаме и малкия"! Не съм се просълзила, но съм много впечатлена!

П.С. Личи ми, че препускам през седмокласната одисея, то завети, то обети, тези и антитези, ей на на езика са ми

# 439
Момичета, които знаете вече разпределението на децата, поне сравнително близо ли са до адреса по лична карта училищата?

# 440
Нашата бележка е вече в ръцете ни. Имаме късмет , на 10 минути пеша от нас- Люлин 137 училище. Успех и на Вашите деца

# 441
  • Варна
Днес го пратих да купи една роза за класната. Ходи, купи я и.... забравил я като тръгвал за изпращането. Сестра му вместо да си отиде на часа хукнала да му я носи. Нямало почти никой и за 20-30 мин свършило всичко. Нямам нито една снимка.

# 442
  • София
Момичета, които знаете вече разпределението на децата, поне сравнително близо ли са до адреса по лична карта училищата?
127 - мо е на центъра. Така, че ако гледат адреса от ЛК, може да се каже, че ние е близо.
Нашата бележка е вече в ръцете ни. Имаме късмет , на 10 минути пеша от нас- Люлин 137 училище. Успех и на Вашите деца
Това е училището на моите деца до 7 клас Simple Smile

# 443
  • София
На сина ми  се е паднало 57мо у-ще за БЕЛ и 101-во у-ще за втората матура
Прекрасно - ние сме в Дружба......
RageRageRageRage

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 15:44 от vnd

# 444
  • В средата на времето

Училищата и за трите матури не са му близо. От неговия клас няма друго дете разпределено в 57-мо примерно. Това да е проблемът де. 😊

# 445
Няма връзка с местоживеенето, но няколко деца от класа са в едно и също училище. Навярно ще ги пръснат в различни стаи. Вероятно се подават за разпределение деца от едно училище към 2-3 други и после от друго....

# 446
  • Sofia
БЕЛ е в Софтуини, а ние сме почти в Перник Confounded Заради конфликт на интереси съм свободна в петък и ще го закарам. Кажете на децата да имат бележките снимани и на телефона си. За всеки случай.

# 447
  • София
Синът ми няма още разпределение, ама не се и трогнал, да не говорим, че не се и подготвя...Иначе днес им беше изпращането, ходих, крих се, ама ме видя - викам му "не си ме видял", той ми отговаря: "да,да"....Сложил си риза, но му било хладно и отгоре суитчер - все едно си отива на училище в обикновен ден. Нямам вече нито сили, нито нерви, някой по-горе беше писал за психологията и последния момент - не мога да свикна аз с този подход. Надявам се, ако се развият добре нещата и замине в желания университет, да смени концепцията и да се отнася по-сериозно към ученето.

# 448
  • някъде ... тук ...
jabanka, и цялото изпращане вече го има качено във фейсбук страницата на училището. Вече го изгледах Simple Smile
Моят каза, че бележки ще получат в четвъртък.

# 449
На нашите училищата ще ги кажат в четвъртък Simple Smile Simple Smile Днес им беше изпращането.

Общи условия

Активация на акаунт