ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 952
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • София
При нас не са. Пак ще се треса до последно дали няма да я разпределят в училище, което не съм чувала....

П. П. Коригирам се. Току-що пуснаха съобщение в Школо, че утре е ще им дадат бележките. Определен е и времеви график за всеки клас.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 10:25 от Fair Lady

# 421
  • София
При нас вчера в Школо изпратиха списък с разпределението на всички ученици по училища. Моята ще трябва да ходи в Надежда. Баща й ще го играе такси в петък сутринта 🙃

# 422
Здравейте, моля за препоръки за школа по Бел за 12 клас за следващата учебна година !
Някой има ли отзиви за школа РОДИНА?

# 423
  • София
Бяха им казали, че ще ги дават на 16ти, но вчера се е появила "добрата" новина, че ще е утре раздаването. Все пак ще имаме 1 ден за разучване на маршрути.

# 424
  • София
На моя младеж днес ще ги раздават в училеще. В infopriem.mon.bg , обаче все още не мога да вляза.

# 425
  • София
И при нас е утре,но защо в последния момент!Вероятно мерките за сигурност…

# 426
  • нейде там, където ....
Лейди, как не сме се сблъскали? И от нашия клас си хванала в кадъра, там нейде и аз снимах. Прибрахме се с две "велички", за спомен, много са яки. Метнаха повече по родителите, отколкото по учениците.
Всеки клас си имаше по нещо различно на излизане, нашите бяха с шампанско. Поздравите от 11-тите класове ми харесаха, особено наследниците. Имаше фойерверки, знамена, "Боят настана" ...

За дните на ДЗИ, друго ще им трябва ли от училище, освен бележките? Иначе - лична карта, черни химикали. Пропускам ли нещо?

# 427
  • Варна
Казаха, че на 16-ти ще им дават бележките. Явно искат да намалят вероятността да ги затрият.
Прекрасни деца! Да са здрави и много успехи!

# 428
  • София
В 73. СУ ги раздават днес.

# 429
Казаха, че на 16-ти ще им дават бележките. Явно искат да намалят вероятността да ги затрият.
Прекрасни деца! Да са здрави и много успехи!
                 Аз си мислех ,че само ние сме на 16 -ти. ГУляма тайна , ГУлямо нещо , а след това разбираме ,че теста е бил известен на някои.

# 430
Да, моля който знае темите на ЛИС за тазгодишните варианти да ги сподели с бг мама само, че голямото учене, отложено за последните две седмици пак беше отложено - може би за след ДЗИ …

# 431
  • София
Моят е разпределен в 127 СУ и за двете ДЗИ - та. Слава Богу, няма да го издирваме и да се лутаме Simple Smile

# 432
Имам питане относно    priem.mon.bg-с кои данни се влиза в сайта? Код-а за достъп и вх.номер от бележката за подадено заявление за ДЗИ ли е или от новите бележки за разпределението по училища?

# 433
"Да, моля който знае темите на ЛИС за тазгодишните варианти да ги сподели с бг мама"

Темата вика Виена! Повтаряме: темата вика Виена и нейния прозорлив котарак!

ПП: Никнеймът не се поддържа. Зает е от друга потребителка.

Последна редакция: вт, 14 май 2024, 22:04 от Шарлот

# 434
Здравейте, и при нас на  16.05 ще пратят разпределението. Кому е нужно това да се случва в последния момент е загадка за мен.
При мен сайта на МОН не се отваря.
Моя зрелостник сега решил да чете текстове.....
нямам думи просто

Общи условия

Активация на акаунт