ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 908
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Каква е тази памет от теб …. ?  Евгени го помня още, ама за Виена и котарака бях забравила и дълго се чудех какво искаш да кажеш 🤣.
Памет уж, ама Виена на кирилица я търсих. А с такъв ник 19-годишно момиче.
Та май сега "събрахме се, дружина"! И това ще мине, спокойно, Евгени!

# 481
  • София
Vienna, благодаря ти за "Спасова могила", ще го имаме предвид.
Моля те, би ли проследила поведението твоята котка, особено ако е в близост до учебник по математика. На вписана или на описана окръжност спи?

Какво сте се затюхкали за това местоположение? Ако планината не отива при Мохамед, Мохамед ще иде при нея. Не можем да прибилижим училищата, значи ще разместим децата.
Ани поема тези, които са разпределени към Пернишко, Марти отговаря за централна градска част, някой се обади за Люлин, останалите също ще се включим.
Важното е всяка от нас да гарантира вечерното прочитане на "Спасова могила".

# 482
  • някъде ... тук ...
Моят замина на вилата на съученик да празнуват изпращането. Написах му утре да се провери с данните от първата бележка. Където и да е, каза че ще ходи с колата. Да се оправя.
Благодаря много за инфото!
Ха-ха, сега ще му пиша и за Могилата....

# 483
  • у дома с любимите си хора
Спунк, то хубаво , ама ние не сме в София. А Орландовци - ПГИИ"Професор Николай Райнов" е точно да не казвам къде спрямо общежитието на ЦСКА. Час и половина път без да има спирка в близост. И сега, щото от училището ги накараха да се явяват в София, ще чакам лично директора или класната да ги закарат до училищата,в които са разпределени. А иначе им четоха лекция как да ходят с градския транспорт.

# 484
Оф, който гледа без очила не вижда код за достъп Rolling Eyes
Успях да вляза в системата
БЕл ще в неговата гимназия, но АЕ ще е на 20 км от нас. За сефте го чувам това училище, за транспорт не съм сигурна дали има без прикачване. Хубаво, че  не съм на работа и ще го закарам.
Странно ми е с това менкане в други училища.

# 485
  • София
Само аз ли съм лоша майка и след вчерашното препускане от Слатина до 133- то, търсене на място за паркиране ,тичане за изпращането, после пак до Слатина на работа.....снощи си сипах едно, изслушах перипетите на деня на синчето и си легнах.
Той уж нямаше да ходи на дискотека, уж много му дошло, уж не се събрали....изкъпа се и уж си легна, че бил уморен....а мъжа ми каза че излязъл към 12ч. Луда работа.
Ами да се оправя ...мама вече няма сили да мисли, камо ли да дава съвети.
След днешното разпределение, отново като лоша мама реших- за 57мо в петък отива с градски транспорт, в понеделник за 101 което е на май..та си да се закара сам! Ам- чи защо изкара шофьорска книжка?!?! Да се спасява .....
Отивам да си легна, че днес си сипах две

# 486
Моят син си се кара сам. Никакъв шанс да го завозя, излизаме с баща му в 6.

# 487
Темата започна да се нажежава! Joy
Рязко ми стана все едно, че нямаме рокля за бала.
Сега ако се окаже, че на Виена котката освен литератор, си пада и философ ще съм сред първите в черпенето Simple Smile

# 488
Пък аз днес си купи костУм за бала 😄, та даже и обувчици намазах.
Дъщеря ми е в ТОХа- на 5 минути от нас пеша, истински късмет. По Испански е в нейното училище. Добре се наредиха картите дотук, ако може и Спасовата могила да се падне… Утре вече щяла да седне да поучи, не знам, не знам…мисля, че пак ще го отложи 😂.

# 489
  • София
Добре, че сте вие. Видяхме училищата, сега информацията се предава на класа.
А този, който е правил разпределенията, алкохол да не види през живота си, храната му да няма вкус, гръм да го удари, да не му става...
Живеем до Парадайс - едното някъде по Сливница, другото в Дружба....

# 490
Вилиан, спести му нервите преди ДЗИ - разреши да поръча такси. Достатъчно е напрежението заради изпита, за да се чуди как да се придвижва. Не е дете на лукса, за да се приеме като глезотия.

# 491
  • София
На моят младеж най - тегавите автори са Елин Пелин и Никола Вапцаров и ако вземе да се "падне" наистина Елин Пелин, няма да се чувства много уверен. Казах му за Могилата, той пък веднага ме пита, майките от къде знаели. Как да му кажа, че информацията е от един пухкавелко 🙂

# 492
  • София
Добре, че сте вие. Видяхме училищата, сега информацията се предава на класа.
А този, който е правил разпределенията, алкохол да не види през живота си, храната му да няма вкус, гръм да го удари, да не му става...
Както казваше една съфорумка от нашата наборна тема - да му изсъ'не сичкото да му изсъ'не, освен прането на жена му. Trollface

Щерката имаше късмет миналата година - едната матура във 2АЕГ, втората - ФЕГ.

# 493
  • София
В колко часа трябва да са в училището, в което са разпределени? Не знаех, че и в частните училища се провеждат матури. Синът е в Свети Георги.

# 494
  • София
Моят е в топа- първата матура в Лозенец, до там с метрото и в частно училище, втората в квартала на три спирки с рейса.
Аз съм доволна.
П. С , Buni и моят там.

Общи условия

Активация на акаунт