ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 895
  • 733
  •   1
Отговори
# 510

Но съм озадачена,че зрелостници се явяват на матура в собствените си училища.Доскоро това беше немислимо.

Аз в началото много се зарадвах, макар да е далече, защото обстановката е позната. Има и други от класа и съседния и реших, че тази година са решили да са по училища при възможност. Обаче се сетих за друга опасност, да не вземат да си говорят, подсказват и разсейват. Уж големи хора, ама... Инструктирах го все пак, като мине стълбите, устата се заключва и ушите оглушават. Интересно, дали квестори ще са учители от неговото училище.

А втората матура, предполагам на всички професионални гимназии е в техните си училища.
Много бих била благодарна да се падне "Спасова могила", писаха домашно и госпожата два пъти му връща съчинението за преработка, наизуст го научи.

# 511
Втората матура на детето е до циганската махала. Там май няма при коя от вас да го пратя.

И при моята е така, само дето сме във Варна. Даже не знаех, че там провеждат матури. Ще трябва аз да я съпроводя до там, няма да ми е спокойно да я оставя сама да се оправя с колата в този район.
Иначе по БЕЛ е в Пета ЕГ - поне това е добре.
При моя , АЕ е във Владиславово, а ние живеем до Слънчев ден. Хаха ще прекосим града на длъж и на шир Sad

# 512
  • София
Ех че хубава снимка, Зечова. 😍

# 513
...Рязко ми стана все едно, че нямаме рокля за бала. ...
До четвъртък и без обувки ще останеш.

Втората матура на детето е до циганската махала. Там май няма при коя от вас да го пратя.

Аз мога да поема 2 деца в Люлин:sunglasses:

# 514
  • София
.......Предлагам един брой дете за Дружба и някъде по Сливница.
В кое училище в Дружба- ако мога да помогна?

# 515
моята мома не е взела първата си бележка, изобщо не знаела за съществуването й
в четвъртък ще разбере къде е разпределена

# 516
  • София
Леле не ми остава време да ви погледна, но сега ви прочетох на един дъх и ми повдигнахте настроението.
Щерката ако наистина живееше в Младост както е по ЛК, училищата щяха да са топ ("Джон Атанасов" и 55-то), но уви реално сме в другия край. Ама като чета за сина на Ани, май няма голяма разлика. И сега друго си е да отидеш до тоалетна в "Св. Георги", друго си е в училище в махалата Wink

Много са хубави всички деца по снимките. Нашата официална училищна вечеря е в петък вечер. Вчера тичах да купя едно сако, че роклята на детето е с тънки презрамки и реших, че ще умре от студ. Тя не мисли за такива подробности, по цял ден лежи завита под един юрган и предполагам изборът ми няма да ѝ допадне. Но ако ще. Има си една любима лилава жилетка на дупки, плетена на една кука, няма да се учудя ако реши да си я наметне връз черната официална рокля.

# 517
  • София
Vnd, 68-мо. Ако е на големия булевард, мисля, че съм минавала покрай него.

Bubanka, много е сладка. И моята е все така объркана.

# 518
  • София
Да 68-мо е в Дружба 2- бул.Проф Цв. Лазаров
след Параклиса и преди Доминос
Минават тролей 4 и автобус 204, /ако не се лъжа и 404/

# 519
За Свети Георги пъхнете по едни калцуни при черните химикалки. Малката ми ходи там на школа, всяка седмица ни подсещат за тия калцуни.

# 520
  • Варна
Аз понеже си лягам с кокошките, тази сутрин като видях толкова много нови отговори и се стреснах! Пък докато се събуди и девойката да провери..
По БЕЛ сме във вашето училище,  Светкавица Simple Smile Само за третата матура е доста далеч от вкъщи.

# 521
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох бе както си ви четях в метрото и се хиля, стигнах до поста на Зечова и почнах да хлипам. Май тези дни ще сме така по емоционални.
И ние снощи видяхме разпределението - първия е в Елисавета Вазова, нейде на България, а втория е във Връбница 74-то (не знаех за съществуването на този квартал Anguished). Ако беше с ГТ щеше да е мъка, но нали мъжо се обеща за шофьор, GPS-са в 7 сутринта каза 42 минути и 1,03 минути, значи ще черпя.
Много се надявах да не е някъде Орландовци, Бенковски...Левски Г (тук се строи метро и много улици са затворени и постоянно се променят маршрутите на автобусите. Тези, които са там хубаво проучете как да стигнете, че е някаква мъка)

# 522
  • София
Значи Vienna на следващата среща на почетно място!  Шарлот , каква е тази памет от теб …. ?  Евгени го помня още, ама за Виена и котарака бях забравила и дълго се чудех какво искаш да кажеш 🤣.
Срам не срам и аз не помня за Виена и котарака.За Евгени имам спомени от 7 клас.
Моята мома вече пътува към училището за така бленуваната бележка.Снощи като разбра в кои училища е разпределена се успокои.И двете знае къде се намират,минавала е покрай тях,не са и съвсем непознати районите.
И в Школо имаме съобщение от класната да подсетим децата за бележките днес.
ninanb, Връбница е Надежда 5 или 6,ако не се лъжа.

# 523

По БЕЛ сме във вашето училище,  Светкавица Simple Smile Само за третата матура е доста далеч от вкъщи.
Новичко и чистичко е, поне от тази гледна точка може да е спокойна.

# 524
  • София
Ох бе както си ви четях в метрото и се хиля, стигнах до поста на Зечова и почнах да хлипам. Май тези дни ще сме така по емоционални.
И ние снощи видяхме разпределението - първия е в Елисавета Вазова, нейде на България, а втория е във Връбница 74-то (не знаех за съществуването на този квартал Anguished). Ако беше с ГТ щеше да е мъка, но нали мъжо се обеща за шофьор, GPS-са в 7 сутринта каза 42 минути и 1,03 минути, значи ще черпя.
Много се надявах да не е някъде Орландовци, Бенковски...Левски Г (тук се строи метро и много улици са затворени и постоянно се променят маршрутите на автобусите. Тези, които са там хубаво проучете как да стигнете, че е някаква мъка)
Нина, не МоЙ така, аз живея във Връбница. Simple Smile 74.СУ е на 10 минути от Метростанция Бели Дунав.

Общи условия

Активация на акаунт