ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 902
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София, в момента в любимото ми село Железница
...а втория е във Връбница 74-то (не знаех за съществуването на този квартал Anguished).
Нина, не МоЙ така, аз живея във Връбница. Simple Smile 74.СУ е на 10 минути от Метростанция Бели Дунав.

Е хубаво де, нЕма да се обиждаме по квартали.

Ali97 да пише Надежда 5.

# 526
Колкото повече наближават матурите съвсем ме обхваща едно безпокойство, а синковеца спокоен, спокоен.......и още повече се тревожа.
Вчера ми вика: " Офффф, ти пък все се притесняваш" ( придружено с едно оттегчено изражение)

# 527
  • София
“ Споко, бе маме!”, така ми казва моя син.
Аз като че ли повече мисля за предстоящото му студентство и това, като че ли измества фокуса.

# 528
  • София
А моят пък се е спекъл. За първи път го виждам така. Според мен е много подготвен и ще се справи, но той смята, че умишлено му казвам така, само за да го успокоя. Да идва и да минава вече петък Rolling Eyes

# 529
И със студентството и там е споко. Вчера плати ел.изпита, да видим кога ще им прати платежното. Всичко е със скоростта на охлюв.
А от март се кани....все има време за нас.
Марти, не зная дали и този вариант е ок. Аз съм такава и понякога губя от цялото притеснение.

# 530
  • София
Добре че прочетох, че е излязло разпределението - моят син даже не подозира още (снощи бяха на ресторант и още спи). По БЕЛ е в 128-о СУ в Младост, далеч ни е, ама няма избор. Дипломната защита си е в неговото училище. Ако реши да се яви на третата по желание - в Гимназия Михай Еминеску (тя е между Сточна гара и Лъвов мост). Втори път го играем това с матурите и продължавам да не разбирам кому е нужно да пратиш децата на другия край на града и да подлудиш родителите в ранни зори. Дори да не е в собственото ти училище, не може ли поне да е съобразено с местоживеене/ учене...Както и да е - ще трябва да се примиря, ще мине и това, важното е да сме здрави. Пожелавам на всички деца да преминат успешно и през това препятствие!

# 531
  • у дома с любимите си хора
Нинче, сменям ПГИИ в Орландовци за СУ"Елисавета Вазова".

# 532
  • София, в момента в любимото ми село Железница

Аааа Вазова не си я давам. Тя е от добрите попадения.

# 533
  • Пловдив
Благодаря, че писахте, та проверих в мон (бележката, още като я видях захвърлена на леглото, преди два-три месеца я снимах). И трите училища са наблизо, има-няма 5 минути с кола.

# 534
За непомнещите или присъединили се след Седмокласната епопея (правилно е с главна буква - от Мечо Пух знаем кога се пишат главни букви Simple Smile ):

В последните дни преди НВО се разтоварвахме като всеки предполагаше автор за тезата. Виена тогава каза, че е оставила достъпни  произведенията, а котката й с  невидимите Котешки сетива е подсказала, като е легнала върху "Бай Ганьо". На НВО се падна теза: "Какво ще й гледам на Виената - град като град". Та хем никът на Виена, хем пророческите дарби на котето станаха съсредоточие на шеги.  

Сега, за разведряване, пак призовах  Известното коте на помощ, а Виена предрече ЛИС по "Спасова могила".

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 11:15 от Шарлот

# 535
  • Варна

И при моята е така, само дето сме във Варна. Даже не знаех, че там провеждат матури. Ще трябва аз да я съпроводя до там, няма да ми е спокойно да я оставя сама да се оправя с колата в този район.
Иначе по БЕЛ е в Пета ЕГ - поне това е добре.
Не учи ли в същото училище Пета ЕГ. Във Варна  всички са си в собствените училища.

Не учи в Пета моята. Това пък откъде се взе, че във Варна са си в училищата?

# 536
  • у дома с любимите си хора

Аааа Вазова не си я давам. Тя е от добрите попадения.

Бях сигурна,че ще размислиш. Wink

# 537
Ей сега писал класния в школо
* Моля да запазите спокойствие. Служебни бележки за матура 16.05, часа ще се уточни допълнително.*
Явно са го луднали родителите.

# 538
Много забавно с тези разпределения. Където и да беше разпределена девойката на нас все щеше да ни бъде далеч, но предпочитах поне да са Люлин, Обеля, Надежда и Център, защото живеем в Божурище. ДЗИ БЕЛ в Попов е много удобно, но ДЗИ френски в 26-то Княжево можем да го направим с преспиване в центъра Laughing

# 539
Ние още нямаме бележка, вероятно утре Simple Smile
Спомням си бележката на щерката преди 3 години: на първата матура отидохме безпроблемно, на време, всичко точно. За втората обачеееее, слушайте сега:
Тръгват с баща й по-рано (по мое изрично настояване и с хиляди упреци към мен, защо било нужно да се тръгва половин час по-рано от нужното), простигат в училището и какво да видят, там НЯМА провеждане на матури в този ден и час. Едно пусто такова, няма много хора, абе странно пусто такова, не матурно! Рано е, затова е така, си мислят моите хора и сядат в колата да чакат ... минава време, нищо не се случва, минава още време - все същото: никакво движение, никаква подготовка, никой не влиза и излиза ... осъмнили се най-накрая и погледнали бележката. Ха! на втория ред в нея пише това училище, да! този час да! Ама ДРУГА ДАТА!!!! Това е училището и датата за ТРЕТАТА матура, нищо, че е написана на ВТОРИЯ ред в бележката !!!
Газ към училището, написано на ТРЕТО място в бележката, пристигане в последния момент, задъхана, потна, с риск да не я пуснат да влезе. Успя де!
И всичко това, защот очакваме на бележката да са написани училищата хронологично и изобщо не гледаме датите, изобщо не очаквахме, че ще са разместени местата на двете матури!!!
Та така, гледайте си датите Simple Smile в бележката! Може да не са подредени последователно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт