ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 43 878
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Най-много мразя преди изпит да чакам и да тръпна.

# 616
  • София
Дами, чета в инструктажа, а и в училище са им наблегнали, че не може да пишеш отговорите на задачите по МАТ никъде, освен в бланката за отговори.
Под самата задача може ли да си го подчертаеш, за да не търсиш после кое беше, къде беше?
Какви са тези глупости?
Ако имало отговори не на бланката, а в решението , анулирали матурата.
Поне така са им казали, а и в инструктажа пише "САМО на бланката за отгвоори".
Някой с опит да каже или ако има някой от институция, да не стане фал.

Пак ли се почна с тая тъпотия.. миналата година специално писах на МОНци заради 7 клас и те даже ми отговориха, обаче сега като не мога да го намеря тоя отговор.
уф, май съм се заблудила, май Sanaka ги беше питала.., но може и да греша..
Аз за дипломите за десети клас ги питах, защото във ФЕГ нещо се дърпаха миналата година да ги дават, всъщност още не са ги дали, за да не ги изгубели децата хаха

Но пак си имаше училища, които така бяха инструктирали децата.
В инструктажа искат да кажат, че дори и там да отбележиш нещо, за да се зачете за отговор трябва да е в листа за отговори. Обаче е написано изключително малоумно и някъде го интерпретират грешно.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 12:19 от Сънчо

# 617
  • София
Дами, чета в инструктажа, а и в училище са им наблегнали, че не може да пишеш отговорите на задачите по МАТ никъде, освен в бланката за отговори.
Под самата задача може ли да си го подчертаеш, за да не търсиш после кое беше, къде беше?
Какви са тези глупости?
Ако имало отговори не на бланката, а в решението , анулирали матурата.
Поне така са им казали, а и в инструктажа пише "САМО на бланката за отгвоори".
Някой с опит да каже или ако има някой от институция, да не стане фал.

Пак ли се почна с тая тъпотия.. миналата година специално писах на МОНци заради 7 клас и те даже ми отговориха, обаче сега като не мога да го намеря тоя отговор.
уф, май съм се заблудила, май Sanaka ги беше питала.. аз за дипломите за десети клас ги питах.

Но пак си имаше училища, които така бяха инструктирали децата.
В инструктажа искат да кажат, че дори и там да отбележиш нещо, за да се зачете за отговор трябва да е в листа за отговори. Обаче е написано изключително малоумно и някъде го интерпретират грешно.

Опитах се да пиша на МОН, на мейла на приемна, ми искат детайли, не намерих на кой друг мейл да пиша.
Може ли да ми посочите, ако го знаете, за да проверя каква е тая работа.

# 618
  • София
Тук има доста контакти - https://www.mon.bg/contacts/ - харесвате си някой мейл - гледам, че са тематично подредени и пишете..
Мисля, че през платформа някаква питах, дали даже и не беше с КЕП.., уф нищо не помня наистина.

Ще питам Sanaka тотално ли се заблуждавам или някой наистина ги беше питал..

# 619
  • София
Звънях в гимназията да питам кога ще раздават бележките, че няма ни вопъл, ни стон в Школо. Отговорът беше - след 12.30 ч. То бива, бива конспирация, не че не си знаем разпределението. А моят син се сетил, че е последен ден преди матурата и се възмущава, че с това ходене до училище ще си разпокъса деня и не може да се подготвя...

# 620
Аз пък съвсем изплисках канчето....
Сутринта се събуждам и скачам ,  реших че е петък. Добре че не я събудих в 6.30 ч.
Дано не реша , че утре е събота......

# 621
Помня, че бяхме разисквали в 7-класните теми, но не помня отговора: допуска ли се часовник с електронен циферблат? Не е смарт, изключени са всякакви звукови сигнали, има подсветка. Ако не, ще тичам да купувам часовник с класически циферблат. В инструктажа пише, че се прибират всякакви електронни устройства. Квестор на/около пенсионна възраст няма да прави разлика.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 15:18 от Шарлот

# 622
  • София
Имам спомени, че трябва да е със стрелки.

# 623
  • София
може с кукувичка Simple Smile

за часовник не се бях замисляла.. хаха, имаме едно електронно на Икеа дето като се врътка показва и градуси и хронометър..
Най-много да и дам моя, няма цифри, но има стрелки поне Simple Smile

# 624
Часовникът, който закупихме заедно тържествено ден преди 7мокласното НВО му е любим аксесоар и до днес 😊

# 625
Че е любим, добре, но какъв е циферблатът? Да купувам ли класически часовник със стрелки? Не навсякъде има стенни часовници. Не можем да знаем в Н-ското училище как са стаите.

# 626
  • София
Отива с най - обикновен часовник и стария телефон. Със стар ще бъде от съобръжение за сигурност. Някой, който излезе преди него да не се обзаведе с нов.

# 627
  • Sofia
А ние в нашето училище слагаме телефоните на всяко дете в джоб с името му. Нали утре съм освободена заради конфликта, сега трябва да участвам в реденето и надписване на чинове (не че не участвам всяка година).

Нашият човек грам нищо не прави във връзка с тоя изпит утре - свири си на китарката. Донякъде му се възхищавам на спокойствието. Аз на 1000ния изпит в моя живот треперя и не спя, колкото и подготвена да съм.

Той друг часовник, освен този на телефона, няма Grin

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 15:51 от aniK

# 628
  • Бг-мама
При нас за пореден път ми скъсаха нервите. В 11,10 часа разбирам , че въпросните святи бележки щели да се раздават до 12 часа или в много извънреден случай до 13 часа. Класната им била пуснала съобщение в месинджър. Моят син не го е получил, защото не му идвали известия по месинджър и щях да полудея защото на всичкото от горе не сме от града . Трябваше да хукна от работа на 45 км разтояние , защото беше много трудоемко някой да пусне съобщение през школо от снощи.
Дано нервите да сме си ги хвърлили днес и утре всичко да е по мед и масло ! Амин ! Дай Боже!

# 629
  • В средата на времето
Часовникът е добро подсещане. Нямам спомен на матурата в 7-ми клас имаше ли такъв, но сега ще му кажа да си вземе ръчния, за да се ориентира за оставащото време. На ПМ не му беше стигнало времето за някоя от частите.

Това с раздаването на бележките в последния възможен момент прилича на гавра. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт