ДВАНАДЕСЕТИ клас - в очакване на ДЗИ

• 42 823
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ani, миналата година на 1во класиране Право в СУ - 147мото от 150 момчета е влязло с 21,36. Таткото пише в наборната 2004. Там са няколко студентите по право, рових аз преди 2-3 месеца, после рязко се загуби интерес към темата. Ти сподели една прекрасна оценка за УНСС на твоя младеж, та варианти ще има.
Стискам палци силно на всички за утре и най-много на тези, за които оценката е балообразуваща. Flowers Four Leaf Clover У нас напрежение няма, уж нещо преговаря, но е Омм като цяло... Черни химикалки изровихме от сестрите - миналата година и аз на кг ги купувах. С бележката се сдоби вчера, кварталите поносими, утре даже близо се води.
Сънчо, той ще си кара само с тази последната, която съдържа всичко - пароли, разпределения. Аз обаче сайт на МОН с 4 реда май няма да видя, много деликатно се разсея като през деня помолих за една снимка на вайбър. То и вайбъра е демоде. Часовник никакъв не носи.

# 661
Силвърче, и ние сме без рокля, но сме оммм. Аз вярвам на шивачката и мисля, е ще се справи до датата. По-скоро връхна дреха няма, което е проблемно - хем да я топли, хем не просто да е официална, но да се връзва с роклята ???

# 662
  • София
Омммм....и моята девойка е без облекло и обувки за бала. Така, че не сте сами 🙃
За утре просто се надявам на приличен резултат, да не се излагаме пред чужденците.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 19:07 от brayan__

# 663
Те не гледат - за тях това не е част от дипломата. За сметка на това (което интересуваше нас) искат академична справка и гледат всички оценки след 8-ми клас.

# 664
Всичко си е приготвила девойката за утре, аз нямам ни най-малко участие, даже се е сетила да си разпише добре черните химикали. Докладва, че днес е изчела 382 страници литературни произведения и поне още 200 - синтезирана информация за авторите + анализи. Шсъгръмна! Тя толкова не е прочела за целия гимназиален етап!
Изглежда все пак не е толкова Оммм, какъвто вид си дава.
Дано имат късмет децата утре, да са спокойни, да е услужлива паметта, да няма кисели квестори и безумно зададени въпроси (Не е ли вярно, че...) и изобщо - всеки да покаже максимум знания!
И не на последно място - да си пожелаем читави проверяващи!

Айде - споко, обадете се на Евгени, па си налейте  Stuck Out Tongue

# 665
  • В средата на времето
Ани, при нас последното е "Ще кандидатствам навсякъде, където ме приемат". 🙄 Без да се конкретизира специалност. Останало ми е в главата, че МО в СУ преди 2 години беше с неприлично висок бал. Ако реши да се възползва, ще му трябва висок резултат на ДЗИ-то.

Вече ми е напрегнато да ви кажа. А днес е" балът" на малката в ДГ. 😊

# 666
Силвърче, и ние сме без рокля, но сме оммм. Аз вярвам на шивачката и мисля, е ще се справи до датата. По-скоро връхна дреха няма, което е проблемно - хем да я топли, хем не просто да е официална, но да се връзва с роклята ???

Ние имаме 2 нови, като наметало, къси, пухени. Покриват основно раменете. Ще я накарам утре или в събота да пробва роклята и кое от двете е по- подходящо за нея и с другото мога да услужа на някоя дама. От София сме.
Дано и стане роклята, защото е купувана ноември и да не се окаже, че ще ходи само с наметалото.🤣
Успех на децата утре

# 667
  • София
Още една абитуриентка без готов костУм...
В събота е пак на проба (надявам се, последна) и ако сме свръх късметлии, може и да го вземем.
Егати и костюма, и чудото! 2 месеца го шият и все не е готов...
Аз, с двете си леви ръце, да го бях шила, все щеше вече да е готов. Dizzy Face
Здраве и късмет на хлапетата утре, спокойствие и концентрация. А на родителите шофьори - точен и коректен GPS-навигатор.
До утре с добри вести! Heart Eyes

# 668
  • София
Да са спокойни и уверени утре децата и късмета да е с тях 🍀
Когато бях студентка всеки изпит предварително се поливаше. Както авторът е казал: " полят изпит, взет изпит" и тъй като младежа не пие алкохол, реших аз да го отменя 😂
Скрит текст:
Наздраве, момичета.

# 669
  • София
Успех на всички деца утре!!!

Калоян въобще не се е трогнал как ще стигне до НТБГ утре и 101 СУ в понеделник, и при репликата "Споко бе, майка ми" аз съм пълен дзен.

Виждам, че обсъждате теми за ЛИС, но моето чудо чака есето с нетърпение, защото отказва да мисли какво е искал да каже автора.

Сипах си едно ромче и наздраве за бъдещите успехи във всичко Wine Glass

# 670
  • Варна
Марти, шоколадче ли? Grinning Много скромно Simple Smile
Моето нещо е отпаднало, 37.0, почнахме добавките, дано е само изморена...

# 671
  • някъде ... тук ...
valya_v,  моят е проучил вече с какво ще стигне до НТБГ. В 1 зала е, която и стая да е това.
Наздраве!
Едно време по правило последния ден преди изпита не учех, а се забавлявах и следвах същия принцип. Ама тогава пиех само бира.

# 672
Александра, дано да е нещо инцидентно и да мине веднага.
И аз ще си налея едно вино, че никак не ме свърта.
Такова пухесто горно търсих по магазините, но въобще не открих. Ако не се стопли си е за палто направо или за дъждобран в цвета на роклята. Joy

Момичета, стискам палци на младежите утре - да дадат най-доброто от себе си! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:12 от silver pearl

# 673
  • София
Ели,
Моят е в 6 зала в НТБГ и с трамвай 7 щял да ходи.
Толкова е спокоен, че на кафе с приятели отиде, но обеща да се прибере навреме Hushed
Лека на всички и утре добри новини от децата след 13,30 да има:four_leaf_clover:

# 674
  • София
Марти, шоколадче ли? Grinning Много скромно Simple Smile
Моето нещо е отпаднало, 37.0, почнахме добавките, дано е само изморена...
За сега само зягрявам. По - късно, ще мина на нещо по - твърдо 😁
Стискам палци на твоята девойка да не е накакъв вирус, а да е от преумора 🤞

Общи условия

Активация на акаунт