Защо омега-3 мастните киселини са важни за децата? Спечелете продукт по избор на EasyFishoil

• 6 511
  • 185
  •   2
Отговори
# 90
Какви предизвикателства срещате пред постигането на здравословно и разнообразно хранене за вашето дете?
- Много са, защото е злояд.
 Колко и каква риба ядат вашите деца?
- Риба, обаче много обича. Купуваме фагри, скумрия, пъстърва, сьомга по-рядко.
 Как им осигурявате достатъчно омега-3?
- Освен с храна, давам и добавка.
 Колко важен е вкусът на хранителните добавки за вашите деца?
- Мисля, че е много важен.

# 91
Имам две деца - едното е лакомник, а другото е адски злоядо. И двамата обичат да хапват риба и тя е част от менюто ни минимум веднъж седмично.

# 92
  • Пловдив
Детето ми не яде риба, освен риба тон...Купувам Омега 3, но и с нея трудно се разбира. Предполагам, че по-интересен вкус може да я съблазни...

# 93
Моето дете е доста капризно от към храната. Купувам Омега 3, но и с нея трудно се разбира .Вкусът на добавките важен и за възрастни, но за деца особено важен.

# 94
  • Mediterraneo
Предизвикателствата са всякакви, но колкото повече растат децата, толкова контролът върху храненето им преминава в техните ръце и предизвикателствата се увеличават. Гледам поне веднъж на 2 седмици да ядат риба, не обичат и двете. Вкусът на добавките е все повече на заден план с големи деца, като малки им беше много важен, да.

# 95
🐟 Какви предизвикателства срещате пред постигането на здравословно и разнообразно хранене за вашето дете?
-> Трудно е да осигуря разнообразно меню, основният ми проблем е в липсата на въображение и малкото свободно време за готвене.
 🐟 Колко и каква риба ядат вашите деца?
-> малко, почти никаква
🐟 Как им осигурявате достатъчно омега-3?
-> към този момент никак
 🐟 Колко важен е вкусът на хранителните добавки за вашите деца?
-> много важен, определящ дори. Не мога да ги накарам да пият нещо, което не им харесва.

# 96
По-скоро на мен ми е трудно да включа в храненето всички микронутриенти, нужни за доброто развитие на децата, но се старая - гледам да имат голямо разнообразие в това, което хапват. Децата обичат за мое щастие както риба, така и морски дарове. Любимите им са сьомгова пъстърва, дъгова пъстърва и нилски костур. Хапват поне веднъж в седмицата и това е единственият начин, по който са получавали омега 3 - чрез храната. Вкусът на хранителните добавки при децата смятам, че е от голямо значение - ако не са вкусни, няма да ги докоснат.

# 97
Моето детенце е мъничко- на 7 месеца и тепърва се запознава с храната. Но от сега му давам Омега 3 рибено масло по препоръка на педиатърката.
Ще се радвам да спечеля продукти за момченцето ми Blush

# 98
При толкова много нездравословни "изкушения", които "дебнат" от рафтовете в магазина е доста голямо предизвикателство да се постигне точният баланс.
Изключително важен е вкусът на омега 3 витамините  за да се предпочитат от децата. Като цяло не са много склонни да похапват риба.

# 99
Трудно е с дете, което не яде всичко. Старая се да готвя разнообразно и добавям нещата, които не яде в нещо, което ще изяде. Поне плодове и зеленчуци обича, та там нямам проблем.
Риба готвя през седмица, основно сьомга.
Не мисля, че така осигурявам достатъчно омега 3 и за това залагам на добавки, а вкуса им е винаги предимство.

# 100
  • Г. О.
Децата ми нямат проблем с храната, за моя радост ядат всичко. Обичат плодове и зеленчуци, бобови, ядки... Риба ядат два пъти седмично, предимно скумрия и сьомга. Относно добавките - вкусът винаги има значение.

# 101
  • София
🐟 Какви предизвикателства срещате пред постигането на здравословно и разнообразно хранене за вашето дете?
Най- вече нежеланието да опитат нещо ново
🐟 Колко и каква риба ядат вашите деца?
Не обичат много, може би веднъж на 2 седмици ядата бяла риба, задължително филе.
🐟 Как им осигурявате достатъчно омега-3?
Не успявам
🐟 Колко важен е вкусът на хранителните добавки за вашите деца?
С порастването става все по- малко важен

# 102
Всяко дете е отделна вселена и докато с едното нямам никакви проблеми и само си иска салата, ако не съм направила, то другото не близва пресен зеленчук и яде рядко плодове. От мен зависи да предоставя лесен достъп до такива продукти, от децата вече дали ще ги изядат.
Риба правя поне веднъж седмично, всякаква.
Омега 3 давам като добавка обикновено, но в момента точно не.

# 103
Разнообразното хранене при малкия ми син е голямо предизвикателство, трудно ми е да го предизвикам да опита нови храни.
Относно рибата поне имаме успех, поне два пъти в седмицата, а понякога и по-често хапваме риба. Най-често готвим ципура, лаврак, скумрия, хек и разбира се цаца.
С хранителните добавки понякога също е трудно, защото детето не желае дори да опита, така че вкусът и видът са важни.

# 104
Трудности в храненето срещам преди всичко от това, че младежът е с множество алергии. Поне с риба и морски дарове няма проблем. Гледаме поне веднъж в седмицата да хапваме различни видове риба.

Общи условия

Активация на акаунт