Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 615
  • 687
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, да попитам за мнение за този модел на PHILIPS Lumea 7000 Series BRI921/00. Дали има дами,които го използват и са доволни? Също ,дали с приставката за тяло може да се използва за бикини зоната? Благодаря предварително!

Здравейте,
Моят модел е същият, много съм доволна, не очаквах такъв ефект. Използвам го от ноември месец и вече правя процедури през 4 седмици. С малката приставка минавам лице, а с голямата-цяло тяло, вкл. бикини зоната. Преди процедурите бръсна и още същия ден минавам с фотоепилатора. След това нанасям крем или лосион. С голямата приставка съм правила и лице, няма разлика, преди това минавам с малката писалка - тример. Много е важно да се правят процедурите на чиста кожа, без на нея да има кремове или др. продукти. Аз моят го купих главно за лице, като доста се страхувах в началото, как ще бръсна зоната, дали няма да се засили окосмяването, но всички тъмни косъмчета изчезнаха. Ползвайте смело!
Благодаря за отговора! Аз съм ползвала друг модел фотоепилатор,но до сега и мен ме беше страх за лице, та ще видя с този, надявам се да остана доволна и аз.☺

# 391
https://www.cutisora.bg/collections/ipl-fotoepilatori-za-obezkos … -ipl-fotoepilator

Момичета, дали някой е ползвал този фотоепилатор? Обмислям да го купя и събирам отзиви. Ползвали ли сте нещо на Cutisora?

# 392
Здравейте, някой ползва ли електрическа самобръсначка? Мисля да се минавам с моята на Филипс преди да се святкам понеже се порязвам много с обикновена. 😬

# 393
Не би трябвало да има проблем. Само крем депилатоар не трябва да се ползва. Такива са указанията.

# 394
Важното е кожата да е гладка след третиране със самобръсначката.

# 395
Здравейте, някой ползва ли електрическа самобръсначка? Мисля да се минавам с моята на Филипс преди да се святкам понеже се порязвам много с обикновена. 😬
Няма значение дали е електрическа, важно ти е да се избръснеш добре и по възможност без раздразнения а другото са подробности.

# 396
Привет, купих си фотоепилатор Braun silk 5 мисля, че беше. Ползвах го редовно както трябва от декември насам, но не виждам никакъв ефект, най вече исках подмишници и интим, там където са най тъмни косъмчета с най светла кожа, но..
малко се разочаровах и сега пропускам, не знам да не би неправилно да съм се светкала или?
Има ли други, при които не е действало и нещо са променили?
В началото подмишниците ги минавах някога и с епилатор, ама предимно бръснене беше и въпреки това

# 397
Мисля си, че е минало много малко време, а и не на всеки технологията успява да повлияе.При мен интим и мишници се повлияха най-слабо.
Не знам Вашият уред дали е на степени , но ако е, опитайте на по-висока и си спазвайте инструкциите, за да  се изгорите.

# 398
Мисля, че сам си определя степента, защото го пускай на висока и в момента на светкане, намалява

# 399
3 месеца са много малко време, особено за упорити зони като интим и подмишници. При мен след две години ползване, интимът все още не е перфектен.

# 400
И при мен интима и мишниците след спиране на светкането с месеци се завръщат с пълна сила!
Ползвам класическия модел 94 без допълнителни приставки от 3 години насам редовно, със спирания само летните месеци, а през другото време на 3-4 седмици светкания и съм изключително доволна.
Като минус отчитам, че 2 пъти ми се появиха слънчеви петна на краката (където никога преди не съм имала), както и вените ми се струват по-видни, но може и други да са факторите там не знам...

# 401
Мисля си, че е минало много малко време, а и не на всеки технологията успява да повлияе.При мен интим и мишници се повлияха най-слабо.
Не знам Вашият уред дали е на степени , но ако е, опитайте на по-висока и си спазвайте инструкциите, за да  се изгорите.
При мен също тези две зони бяха разочарование. На интим мога да виня по-тъмната кожа, която есетствено позволява само ниски степени, но на подмишниците този фактор го няма. Май максималното което съм постигала е към половината да останат преди да ми писне и да спра. След време пак така, решавам и почвам пак да святкам там, то поне бързо става и не иска да се разчекнеш на фльонга както за интим Grinning Същата работа и след известно време тегля майните.
За краката съм супер доволна, аз преди това цял живот не можех да си ги видя гладки, а от фотото се повлияха супер и много бързо.

# 402
  • София
При мен също краката за 2-3 месеца започнах да забелязвам ефект и сега съм много доволна. Мишниците се повлияха добре, но доста повече време отне. Интим там е по-трудно.... но пак ми е по-удобно, бръснеш, святкаш и растат по-бвано, не се усеща бодеж при израстване...но всеки е индивидуално.
Браун ако не бъркам модела е на 3 степени, и после самият апарат нагажда интензитета според кожата...но има разлика дали святкаш на 1ва или на 3та степен, усеща се. Аз ползвам трета.

# 403
Ще ме надъхате да подкарам мишниците пак... то просто е досадно като знам че досега не съм успявала там да ги уморя, а иначе за нула време става. И така или иначе бръсна, не е само заради фотото. Нищо не губя, дето се казва.
Дано се сетя за този си план като се наканя да го изровя за краката, че тях ги опуках преди доста години и хич не съм редовна и с поддръжките, нямам нужда чак всеки месец.

# 404
Мишниците ми се повлияха идеално. Интимът не толкова, но там съм леко несериозна, понеже ми пари и отлагам процедурите....

Общи условия

Активация на акаунт