Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 368
  • 685
  •   1
Отговори
# 75
Честито, МГ!
Аз лично бенките ги минавам с бял молив, също имам много по ръцете, на краката само 1. Не мисля, че е толкова опасно, но на мен ми пари повече, ако цъкна върху някоя, та оцветявам и се опитвам да ги избягвам.
От къде се взема този бял молив?

# 76
# 77
# 78
Здравейте, знаете ли колко време след окончателното приключване на кърменето е ок да се ползва фотоепилатора? Имам на Филипс лумеа,но нещо не намирам упътването вкъщи.

# 79
Здравейте, знаете ли колко време след окончателното приключване на кърменето е ок да се ползва фотоепилатора? Имам на Филипс лумеа,но нещо не намирам упътването вкъщи.
Не мисля,  че има някакво ограничение, въпреки , че кърмите.

# 80
Упътвания ги има и онлайн.
Каква беше "форумната"🙂 схема за първоначално използване на Филипс Лумеа? Не тази, която е в упътването. Процедури всяка седмица или пък за повече на брой седмици от препоръчаното в упътването? Някой ще ми припомни ли? Отдавна не бях използвала фотоепилатора, тази седмица поднових (на зони, които ще са под дрехи, т.е. не ми пречи слънцето).

# 81
На две седмици, както си го дават те. Просто бройката процедури са колкото са ти нужни, а не да спреш преди достатъчен ефект само щото те са написали толкова. И като стигнеш до това вече поддръжка с по-редки процедури.
При мен дори при най-първото използване краката се повлияха от по-малък брой, но реших да направя поне колкото казват. За всеки случай, да не се окаже пък че всичкото това чекнене и висене да го опропастя Joy Спирала съм за дълги периоди, мързи си ме. След това обикновено по-малък брой ми трябват за да уморя малкото дето все пак е решило да поникне тук-там.

# 82
Благодаря! На по-голямата част от краката останах с много малко косми, почти никакви, а не съм правила даже поддържащи процедури от години. На другите зони просто не бях сериозна от самото начало, там дори не направих необходимите процедури, че наистина е много тегаво това "чекнене и висене" в най-различни пози...😆

# 83
Йога си е отвсякъде, за някои зони дори не такава за начинаещи Joy
При мен не беше въпрос на упорство а просто не всички зони се повлияха достатъчно добре. Но това няма как да се знае предварително. Пак съм доволна че краката ми са гладки, преди бяха ужас все с врастнали косми.

# 84
Дайте съвет за Лумеа - не се включва и не зарежда. С батерия и зарядно е.

# 85
Вероятно  батерията е “умряла”.

# 86
Това ми беше едно от съображенията да не искам с батерия, в интерес на истината. Импулси бол, ще ми стигнат до пенсия... обаче акумулаторна батерия с такъв дълъг живот май не съм виждала до сега. И никой не може да каже колко години ще е ОК и ще работи с нея. Сегашните модели май могат и  с батерията, и с кабела да се ползват, не съм гледала скоро. Но когато избирах моя преди години мисля че не можеха. И набързо реших че за този риск, плюс и цялото нищо по-тежко в ръката ми заради батерията, не съм склонна да платя по-висока цена.

Иначе имаха някакъв сервиз, не само за в гаранция, може да се види дали те ще могат да направят нещо. Може пък да не е от батерията.

# 87
Възможно ли е да е повреден адапторът?🤔

# 88
Филипс имат добро обслужване и ще съдействат според мен.
Моят лично може и на батерия за кратко, и на зарядно. На батерия ми е удобно за лице, подмишници и корем (пред огледало), краката и ръцете на зарядно ги минавам.

Каква е причината в началото да се минавах на максимална степен 5 и да беше окей, а сега - 5та процедура да ме боли? Намалявам на 4та и е окей, но се притеснявам за резултати. Като цяло на ръцете забавиха растеж, на краката също, на другите места още си има, но някак ми се ще да се махат вече изцяло тия косми. Ползвам от началото на май.

# 89
Разлика в цвета на кожата имаш ли? На по-тъмна е по-лесно да се изгориш.
Другото е евентуално в коя част на месечния цикъл си, определено влияе и това.

Общи условия

Активация на акаунт