Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 382
  • 685
  •   1
Отговори
# 90
Изцяло няма да се махнат, с никой метод не се случва.И при мен вече на горни степени е нетърпимо, не знам защо така стана.

# 91
Филипс имат добро обслужване и ще съдействат според мен.

Не. Директно отказаха. Фотоепилатори не се ремонтирали. Ще търся някой друг, ако намеря, ако не - не знам....

# 92
Разлика в цвета на кожата имаш ли? На по-тъмна е по-лесно да се изгориш.
Другото е евентуално в коя част на месечния цикъл си, определено влияе и това.

Ами по различно време на МЦ съм ги правила, сега съм след МЦ и на ръцете ме болеше на 5,краката ще видя след малко. Иначе имам тен по ръцете от ходене по улиците привечер, не съм се пекла умишлено 😀 ама предният път и на краката ме болеше, а там съм бяла на сирене. Странна работа.

# 93
Зависи и от фазата на цикъла.

# 94
Аз съм със светла кожа, преди всяка процедура проверявам за всяка зона с лупичката коя степен ще ми препоръча фотоепилаторът. Ами, на всички зони препоръчва максималната 5, само на подмишници препоръчва 4.😂 Не знам на какъв принцип точно, там кожата си изглежда също доста бяла. Засега никъде не ме боли. В някои участъци на интим усещам нещо като боцкане (не болка)- предполагам там, където има по-дебели косми или с по-дълбоки корени.
Никоя от зоните, където използвам фотоепилатора не се пече от слънце. С ръцете ще се занимавам евентуално, когато захладнее и нося дълги ръкави, но там космите са ми доста светли и фини, почти като мъх, и не съм сигурна дали изобщо би имало някакъв ефект...🤔🤔

# 95
Там поначало са по-дълбоко корените, поне на мен така ми се струва на някои участъци.
На фин и светъл косъм не мисля че има смисъл да си играеш, на мен са ми такива на бедрата и общо взето от коляното по-нагоре не отивам с Лумеата, то все тая дали съм минала или не.

# 96
Долче, и аз съм много бяла, особено като го взех нямах абсолютно и никакъв тен и пак ми изкарваше 5. Но тогава пробвах на майка ми какво ще покаже и за мое учудване излезе 3. А сме кажи речи еднакво бели 😀
Момичета, сега си довърших белите крака. Ми изтърпях го, но усещам как самата глава отпред откъм прозорчето (под приставката) става страшно гореща и май от това идва болката, че пари. Нормално ли е да се загрява толкова? Още в началото на първия крак почнах да го усещам, не в края да речем. Иначе и на мен над коленете са тънки и русоляви, ама цъкам непоследователно, да махна някой друг евентуално. Под коленете са си черни и остри, нищо общо с мъх 😀 а и нагоре се бръсна, и надолу, та явно не е от това, въпреки този мит,че бръсненето прави космите остри и твърди.

# 97
И при мен се загрява бързо приставката (аз и вчера обработвах с малката приставка, че не се сещам къде съм оставила несесера с по-голямата приставка😆).
При мен косъмчетата по бедрата над коленете не са точно русоляви, но са фини и не много тъмни.
На интим след първата процедура забелязвам приятен петнист резултат (нарочно оставих косъмчетата да пораснат преди втората процедура), на подмишници не мога да преценя/видя дали има някакъв резултат.

# 98
Абсолютни градски легенди са това как бръсненето променяло косъма. То ако от това можеше да станат по-гъсти или дебели... Всички щяхме да си обръснем главите по 2-3 пъти и към 1/3 от подфорум Красива мама нямаше да го има Joy
Ген, здравословно състояние, етап от живота - ей такива ми ти неща могат да повлияят, не нещо външно като бръснач.

# 99
Мит е, разбира се. А също и как космите ставали черни от бръсненето.😀 Просто по-дебелите косми се усещат като по-остри, когато са обръснати, нищо повече.

# 100
  • Точно където трябва
Здравейте, като пълен лаик по темата имам няколко въпроса.
Бели косми ще се повлияят ли? И може ли да се фотоепилира цялата интимна зона?

# 101
Бели косми не се влияят.
Интима принципно се повлиява, зависи строго индивидуално. Не се препоръчва цял интим, но не е забранено, т.е. на твоя отговорност.

# 102
Аз си минавах целият интим на своя глава и имаше много добър ефкет, но забременях, после кърмих и се върнаха нещата там. Ще започвам пак скоро.
Но на крака, ръце и подмишници имам страхотни резултати - 2г не съм се свят святкала и имам 5 косъма на кръст.

# 103
Седма година вече съм некосмата...хаха. Като се присетя, веднъж годишно си правя поддържаща процедура. Обаче сега ми приключи батерията на фотоепилатора, та ще видим какво ще правя....

# 104
Соул, продават се батерии.На Ботевградско в София даже правят нестандартни.

Общи условия

Активация на акаунт