Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 490
  • 687
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Да, аз си купих преди 2 години и съм много доволна. Сега го ползвам от дъжд на вятър, основната приставка ползвам, въпреки че имам и друга по-малка. От това което съм чел тук за Филипс мисля, че Браун е малко по-бърз. Друга разлика е, че първоначално процедурите се правят всяка седмица, няма приложение, както Филипс.

# 226
Здравейте, чудя се кой фотоепилатор да си взема philips7000 или philips 8000( и двата с всички представки), но дали разликата между тях е голяма, тъй като philips 8000 е с около 100£ по-скъп, колко по-добър е от по-старият модел?

# 227
Здравейте! Какво ви е мнението за този фотоепилатор, гледам, че доста е намален, заслужава ли си покупката?

https://zora.bg/product/bri94700?click_code_ps=e4f7b5f45c88d9195 … scription_replace

# 228
  • София
Здравейте! Какво ви е мнението за този фотоепилатор, гледам, че доста е намален, заслужава ли си покупката?

https://zora.bg/product/bri94700?click_code_ps=e4f7b5f45c88d9195 … scription_replace

О, заслужава си и още как!

# 229
  • Благоевград
Аз се спрях на 977, но разликата с него и показания по-горе каква е? И двата урида имат сензор за чувствителност, 450 000 импулса, заслужава ли си да дам 900 лева вместо 500?

# 230
  • София
Дами, в Емаг има много намален този фотоепилатор. Някой ползвал ли го е или има ли впечатления?

# 231
На Браун също са добри, преди имаше в темата дами, които го ползват.

# 232
Виждате ли смисъл да се смени уреда ако не е развален? Как се разбира кога свършват импулсите? Чудя се дали си заслужава да сменя моя Филипс с малко по-нов модел. Моят е 1998

# 233
  • Благоевград
Днес се сдобих с Филипс 977. Много е сладък. Ползвах функцията Синзитив и ми дава 4 и 5 степен. Аз съм с доста бяла кожа. Правих си 3 проби на крака на 1, 2 и 3 степен. На 2 имаше леко парване, на 3 го усетих по-силно. Как да съм сигурна, че съм на правилната степен? На краката ми дава 5, а мен още на 3 ме пари по-силно.

# 234
Виждате ли смисъл да се смени уреда ако не е развален? Как се разбира кога свършват импулсите? Чудя се дали си заслужава да сменя моя Филипс с малко по-нов модел. Моят е 1998

Че защо?

Моят вече го ползвам веднъж годишно поддържаща процедура. Щом си работи, не виждам проблем.

# 235
Днес се сдобих с Филипс 977. Много е сладък. Ползвах функцията Синзитив и ми дава 4 и 5 степен. Аз съм с доста бяла кожа. Правих си 3 проби на крака на 1, 2 и 3 степен. На 2 имаше леко парване, на 3 го усетих по-силно. Как да съм сигурна, че съм на правилната степен? На краката ми дава 5, а мен още на 3 ме пари по-силно.
Направете проба на 5 и вижте за реакция 24ч. Ако няма изгаряне или нещо, което не преминава, то 5 Ви е силна.Ние няма как да кажем.Аз се водя по усещанията си.

# 236
Той няма да светка ако му е свършил животът на лампата, поне аз не си представям как би. На тези които може да се подменя, точно лампата е консумативът но при Лумеа са толкова много че ако ги ползва само един човек биха изкарали доста години. Аз все си мисля че ще му се развали нещо друго преди да свършат точно импулсите, това е много време Grinning

# 237
Имам въпрос: в упътването на Lumea четох, че преди епилация с фотоепилатора, зоните трябва да се епилират със самобръсначка, епилатор или коло маска. Въпросът ми е - коло маската не е ли противопоказна - в смисъл, че косъмът се отскубва с корена? Когато съм ходила на фото и лазер в салон винаги са ми казвали да не отскубвам, а само да бръсна.
Вие как процедирате?

# 238
Аз бръсна.

# 239
Според мен си трябва бръснене, на какъв корен на косъм ще влияеи ако коренът е отскубнат и отстранен?
Така са преценили явно да напишат понеже сума народ се ужасява от бръснене и си въобразява че ще стане като Чубака от него... Не виждам как би могло да бъде еднакво ефективно. Все някакъв ефект ще има, предполагам, но няма кой да ме убеди че ще е еднакъв.

Общи условия

Активация на акаунт