Студенти в Нидерландия - 21

• 61 853
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Най-добре ги попитайте на мейла,  отговарят  навреме.

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 23:06 от охлювчетоо

# 151
  • София
Здравейте,
Попаднах на сайт за всички признати програми за бакалавър и магистър в Нидерландия:
https://www.studiekeuze123.nl/opleidingen
Струва ми се, че не е споделян в темата, а е много полезен.

# 152
  • София
Да, в предишната тема #703 го споделих този сайт по повод на статистиката за Айндховен, някой питаше. Аз го видях на сайта на UvA, те правят официално препратки към него и реших, че е надежден. Полезен е, да.

Последна редакция: пн, 29 апр 2024, 09:37 от Peruanka

# 153
  • София
Еми, явно избирателно съм чела 😀. Помня, че писа за  Айндховен, но не съм кликала на линка да разгледам подробно.
Сега си ровех да разглеждам изискванията за магистратура в различните университети и не помня от кой имаше препратка, може и точно от UvA да е било...

# 154
  • София
Аз днес случайно по някое радио чух разговор , че не е добре да се живее в близост до електропроводи с високо напрежение.
Ние хубаво взимаме квартира от далече, но това няма как да го проверим. В обявите не го пише Simple Smile

Моят син ходи да се настани в Xior в новия им блок, но не съм се сетила това да види.
Надявам се , че няма такива неща в градска зона, че вече се чудя за кое по-напред да се притеснявам Simple Smile

# 155
Какви са тези намаления на наема от жилищни организации и къде можем да видим на какви условия трябва да отговаря студентът?

# 156
  • София/Велико Търново
Xior са пуснали стаи в Амстердам с код. Какъв е този код и от къде се взема?

# 157
  • София
Xior са пуснали стаи в Амстердам с код. Какъв е този код и от къде се взема?

Кодовете , по мои данни, се взимат от университетите, ако работят с Xior.

# 158
Има три и без код, но са скъпички Simple Smile

# 159
  • София/Велико Търново
Да, разликата е съществена

# 160
  • Шумен
Здравейте, моят син е приет в Айндховен. Търсим квартира и ще сме благодарни за всяка информация.
Сядам да чета и се надявам на помощ, ако нещо не е ясно.

# 161
Освобождаваме студио в Грьонинген в края на юни. На 5 минути пеша от центъра, слънчево, абсолютно обзаведено, с регистрация.  Ако някой има интерес, да ми пише на лични.

# 162
Здравейте,
писах ви лично съобщение, тъй като се интересувам от квартирата. Свободна ли е все още?

# 163
Здравейте. От юли месец има свободна стая в Нювехейн, на 5 км от Утрехт. В апартамента живеем аз и мъжът ми. Стаята е с легло и гардероб има и бюро. До университета се пътува с трамвай за около 25 мин., може и с автобус. Апартамента се намира на центъра на градчето.

# 164
Здравейте , някой знае  ли относно  сертификата по английйски ,дали може да се представи до 01.09 , защото моят син още не се е явил на IELTS ? Благодаря!  за Hanze Грьонинген , първо му писаха ,че до 01.07 !

Общи условия

Активация на акаунт