Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 995
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Абе не са загубили съвсем хората, защото в разплащателната тия 2 процента бяха само до 2000лв и над тях нищо, а кой ще ти се занимава да следи да държи толкова, а другите все другаде да отиват. Тя ако е сметка без особено движение и стоят само тези 2к в нея, направо депозит да си направи човек и да не го мисли. Ако пък по нея постъпва заплата и прочие и си се ползва активно, все да гледаш как да оптимизираш заради този лимит.
А сега на касичката е 1% наистина, но без такъв малък лимит на сумата и без ангажимента на депозитите, реално парите са си ти в ръцете защото можеш да си ги ползваш по всяко време.
Не е чааак толкова лоша оферта както е в момента, няма баш всички да изгонят.

# 316
Лихвата 2.1 беше за много малка сума. Сега е по-добре.
По-високите лихви са по депозитите.

# 317
Ама ти ако ще гледаш все да имаш 2000 в тая сметка - да стоят там, ама да са все толкова - по-добре ги сложи на депозит.
Разплащателна сметка е все пак, не е главното лихвата при нея, ако и с това да си я рекламираха отначало.

# 318
Да, и според мен е по - добре това в касичката на 1% неограничени. Но пък и реално с възможностите за откриване на безброй депозити, може всеки месец да си откриваш дори и минимални депозити, и след 1-2 години, да ти излизат всеки месец с доходност повече от 2%.
На мен ТБИ ми хареса, не само от изброените от Atom, но и с безплатните преводи, засега от това се възползвам най-щедро. Превалутиране не съм ползвал, но и то е изгодно.

# 319
Някой превеждал ли е на сметка в револют превод? Не е моя сметка в револют. Ще имам ли такса?

# 320
А някой има ли проблем с документите по депозити (влизайки в депозита  -още-документи-договор или извлечение по депозита ми дава грешка - трети ден) и това за новооткрит депозит, и за съществуващите. И преди май така е правило но един два дена.

# 321
Някой превеждал ли е на сметка в револют превод? Не е моя сметка в револют. Ще имам ли такса?
Няма такса.

# 322
А някой има ли проблем с документите по депозити (влизайки в депозита  -още-документи-договор или извлечение по депозита ми дава грешка - трети ден) и това за новооткрит депозит, и за съществуващите. И преди май така е правило но един два дена.

И на мен ми се е случвало преди. Отидох до физически офис на банката и си взех експозиция и подпис и печат.

# 323

И на мен ми се е случвало преди. Отидох до физически офис на банката и си взех експозиция и подпис и печат.

Би трябвало да се оправи, не ми се разправя в офис, че в нашия са крайно неграмотни. Ще изчакам два три часа на чата и ще питам.

# 324
А аз да попитам при направен превод вчера в 18ч вечерта от друга банка ( ЦКБ) към ТБИ кога трябва да пристигне превода? Защото още го няма 😀

Писах на съпорта сутринта казаха ми че няма постъпление и ако до края на деня не дойде да пиша пак🤔

# 325
Аз ползвам мобилното банкиране на ЦКБ и съм направил над 20 превода към TBI. Трябвало е да изберете от прил. на ЦКБ на "Вид на превода" - BLINK (цената е същата). Практически пристига веднага. и в 2 часа сутринта и в 18 часа след обяд. Изпращам от ЦКБ, влизам в TBI и са там парите. За стандартен ако е изпратен вчера, днес след обяд би трябвало да пристигнал, но понякога чак на по - следващия ден - сутринта.

П.П. Някой с депозит в TBI ще се "жертва" ли да провери дали като влезе в депозита, на ОЩЕ, ДОКУМЕНТИ, ДОГОВОР - дава ми грешка 4-5 ден вече.

# 326
Аз ползвам мобилното банкиране на ЦКБ и съм направил над 20 превода към TBI. Трябвало е да изберете от прил. на ЦКБ на "Вид на превода" - BLINK (цената е същата). Практически пристига веднага. и в 2 часа сутринта и в 18 часа след обяд. Изпращам от ЦКБ, влизам в TBI и са там парите. За стандартен ако е изпратен вчера, днес след обяд би трябвало да пристигнал, но понякога чак на по - следващия ден - сутринта.

П.П. Някой с депозит в TBI ще се "жертва" ли да провери дали като влезе в депозита, на ОЩЕ, ДОКУМЕНТИ, ДОГОВОР - дава ми грешка 4-5 ден вече.

Ясно.. Обаче то утре е събота, да не да дойдат чак в Понеделник? Извинявам се за тъпите въпроси ама😀

# 327
  • София
Сейко, и при мен дава грешка, но не знам дали е нещо ново, не съм проверявала преди.
Днес при плащания се картата ми изписва сумата и в евро в скоби. Ново е това, преди го нямаше.

# 328
Сейко, и при мен дава грешка, но не знам дали е нещо ново, не съм проверявала преди.
Днес при плащания се картата ми изписва сумата и в евро в скоби. Ново е това, преди го нямаше.

Благодаря Облак. Доскоро си работеше, нямаше проблем, свалях си договора и депозитното извлечение. От няколко дена не работи.
То имаше някакъв ъпдейт приложението и затова сигурно вече смята в евро, но и преди ъпдейта даваше грешка. Аз затова го и направих, но нищо не стана.

Катрин, би трябвало да си се види, и в събота, че е дошло. Но не съм сигурен за стандартен превод. Правил съм стандартни преводи от ЦКБ към ePay и са ми се отразявали бързо, дори и в почивни дни (но там е друго). Погледни хубаво IBAN-а на сметката в TBI дали е правилно изписан при превода от ЦКБ.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 14:43 от Seiko7075

# 329

Не го ли получих днес, не го чакай събота и неделя, а чак в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт