Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 948
  • 736
  •   3
Отговори
# 495
Картата идва със Спийди след 2 дена. Според сайта няма такси.

# 496
Точно така е, освен ако не променят нещо драстично докато опреш до това, нямаш такси и не губиш нищо. В най-лошия случай излизаш с точно толкова пари с колкото си влязла.

Значи смело да отивам в мобилното приложение и да активирам неон

# 497
Да. Точно така.
Пари за депозита може да внесеш в офис, безплатно. Вместо от банкомат.

# 498
Да. Точно така.
Пари за депозита може да внесеш в офис, безплатно. Вместо от банкомат.

Но пак трябва да взема тази карта така ли, но мога после в офис да ги депозирам в картата

# 499
Ако те притеснява приложението, картата, че нещо ще объркаш, иди направо в офис и си открий депозит. Аз имам много преди да ги има Неон и приложението.
Сега вече си правя през приложението, но имам богат опит с банки и банкиране.

# 500
Безкрайно благодаря!

# 501
Аз си държа едни 3к в касичката и миналия месец ми идва лихва 1,73. Някой може ли да ми каже защо е тази сума като е 1% лихвата?

# 502
Аз си държа едни 3к в касичката и миналия месец ми идва лихва 1,73. Някой може ли да ми каже защо е тази сума като е 1% лихвата?

А колко трябва да е? Ако сте ги държали плътно тези 3000 лв., 30 дена миналият месец (от 01.07 до 31.07) трябва да са били 2,5 лв. като лихва (+/- 5-10 ст.)

# 503

А колко трябва да е? Ако сте ги държали плътно тези 3000 лв., 30 дена миналият месец (от 01.07 до 31.07) трябва да са били 2,5 лв. като лихва (+/- 5-10 ст.)
Точно така, 30 дни са си в касичка.

# 504
А, добра идея ли е да се направи депозит за 36 месеца, предвид, че всичко може да се случи, как бихте ме посъветвали  кято ще ми е първи път с депозити

# 505
А, добра идея ли е да се направи депозит за 36 месеца, предвид, че всичко може да се случи, как бихте ме посъветвали  кято ще ми е първи път с депозити

Ох, вие го обърнахте на чат от известно време. Отварям темата и ...вие, въпрос след въпрос. Не че има нещо лошо, форум е, но смятате ли, че тук ще получите правилната информация как да боравите с парите си?
Защо не отидете до офис или да се обадите на телефона на ТБИ и да си зададете въпросите.
Какво би се случило, ако ви кажем тук, че е добре да си сложите средствата и какво би се случило, ако ви отговорим отрицателно?

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 17:25 от Кристал

# 506
А, добра идея ли е да се направи депозит за 36 месеца, предвид, че всичко може да се случи, как бихте ме посъветвали  кято ще ми е първи път с депозити
Тук можем да отговорим на някой въпрос как става нещо или дали е възможно евентуално, но дали да го направите или не с вашите пари и с вашите депозити - това си решавате вие.
Ако искате депозит - открийте си пък, не боли. Ако не искате депозит - ами хубаво, тогава недейте.

# 507

За година. Не за месец.
Аз имах 7 хиляди и малко, имам 3, 70 лихва. Защото даже не стояха пълен месец, захраних депозит с тях.

# 508
Значи няма значение колко е на месеца, щом за годината трябва да направи този 1%? Аз мислех като Seiko7075, че е 2,5 на месец за 12 месеца.

# 509
Сега ги сметнах, 2.50 трябва да са, ако са били в касичката от 01.07 до 31.07.
Те така ли бяха?

Общи условия

Активация на акаунт