Въпроси за TBI Bank - 2

• 37 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Няма лимит но до 5000 лв. е безплатно след това се начислява такса на парите над 5000 лв. :

Вариант е значи на два дни примерно за да няма такса

# 556
Така правя от ЦКБ към TBI. Например ЦКБ имат дневен лимит от 20 000 лв. за превод през приложението и таксата е вече 1,08 лв. TBI нямат такси за превод към никоя банка. А какво Ви притеснява, ако имате кеш, да ги внесете на каса в TBI? Там имаше и безплатно внасяне до някаква сума на каса мисля 5000 лв.
Ами че лихвата е по- голяма ако е през мобилното приложение, и затова исках онлайн да го направя
Ти си внеси парите в сметката Неон на място в офис на TBI, просто да ги имаш налични в нея. Няма такса до мисля 5 000 на ден касово.
Пък после си открий депозита през приложението. Депозитът се захранва с пари които са в тази сметка.
Това са две съвсем отделни неща и ти си решаваш за всяко как да го направиш.

# 557
Така правя от ЦКБ към TBI. Например ЦКБ имат дневен лимит от 20 000 лв. за превод през приложението и таксата е вече 1,08 лв. TBI нямат такси за превод към никоя банка. А какво Ви притеснява, ако имате кеш, да ги внесете на каса в TBI? Там имаше и безплатно внасяне до някаква сума на каса мисля 5000 лв.
Ами че лихвата е по- голяма ако е през мобилното приложение, и затова исках онлайн да го направя
Ти си внеси парите в сметката Неон на място в офис на TBI, просто да ги имаш налични в нея. Няма такса до мисля 5 000 на ден касово.
Пък после си открий депозита през приложението. Депозитът се захранва с пари които са в тази сметка.
Това са две съвсем отделни неща и ти си решаваш за всяко как да го направиш.

Много ви благодаря на всички за съветите и напътствията, малко се повтарям, но ме е шубе да не  ги загубя, но пък дават гаранция като всяка банка..

# 558
Правилно са ти казали. Внасяш си по 5000 на ден, за да няма такса. Като си събереш сумата, или даже още след първата вноска, си правиш депозит през приложението. После довнасяш следващите суми. Има едномесечен срок за довнасяне.

# 559
Здравейте, а ако реша да правя сама депозита, мога ли да вкарам парите през банкомат тоест ако са ми кеш,  е има ли  лимит на парите които могат да бъдат вкарани за ден
Пита същото. Thinking Rolling Eyes
Не, да откриеш депозит през банкомата, а да вкараш парите, нали го откриват онлайн после в офис ли отиваш, на банкомат ли?! Например в обб при депозит правиш си го онлайн и на банкомат може да внесеш  парите, дааа налулиха  ме то не беше нокиа с фенерче, то не знам си какво защото питам, ами съжалявам за невежеството ми, но имам и нов  въпрос не е късае нокии  нито банкомати, а картата неон....
Съжалявам за горе написаното....
Та, прочетох в сайта им, че също предлагат 2,1% лихва върху парите това така ли е илие до 2,1% и според периода или нямам идея
TBI Bank нямат собствени банкомати и не може да се внася на банкомат.
Не знам какво четеш и къде, но в сайта си пише ДО и не е 2.1%.https://tbibank.bg/depozit-mobilno-prilojenie/

# 560
А какви са тези банкомати, които са в офис, ако не на ТBI? Нали имаш 2х800лв. безплатно теглене на месец.

# 561
Тя пита за внасяне на банкомат дали става, не за теглене. TBI нямат собствени банкомати, за внасянено каса говорехме.

# 562
Така е, малко не се включих на място просто се замислих какви са тези банкомати в офисите ме. Мислех, че са техни.

# 563
Устройствата в офисите не са банкомати, а тип Cashterminal. Може да правите вноски по кредит, без да чакате на каса.

# 564
При мен така около месец.Накрая ми върнаха около 200лв надвнесени към ШЛ.

# 565
Имам още един въпрос при депозит, ако реша да го прекратя предсрочно дължа ли някакви такси затова, че искам да изтегля всичките си пари оттам?

# 566
Не, просто няма да получиш лихва. Това не го ле нищихме вече наскоро?

# 567
Не, просто няма да получиш лихва. Това не го ле нищихме вече наскоро?

Да, говорено  е, но въпроса ми е при самото изтегляне дължа ли такса, нали имаш право ня 2 тегления по 800 безплатно, а ако решиш да изтеглиш 15000?

# 568
Ти не теглиш директно от депозита, те като излязат от него парите отиват в сметката Неон и си стоят там докато ги изтеглиш. 15к от банкомат не знам кой тегли, изтегли си ги в офис, вече ти писахме там как са за касови операции.

# 569
Можеш да си плащаш безплатно с картата в произволен магазин (хранителни, покупка на едра техника и т.н.). Можеш да плащаш на зъболекар, лекар и т.н. безплатно. Да пазаруваш онлайн, и плащаш с картата. Можеш да направиш БЕЗПЛАТЕН (още не мога да повярвам и да се нарадвам на безплатните преводи) към произволен получател с ограничение 10000 лв. на ден. Ако искаш можеш да направиш неограничен превод банков клон на TBI от сметката, към друг получател в друга банка с някаква такса (мисля 2 лв.) и т.н. Аз лично не бих теглил и 1 лв. един път вкарани в банковата система (на която и да е банка).

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 15:27 от Seiko7075

Общи условия

Активация на акаунт