Американски колеж - тридесета тема

• 78 563
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
Подготвяй се 🤗
Първият ден си е учебен. Всеки момент трябва да си разберат класовете.

# 511
Аз също идвах с въпроса как протича първият учебен ден Simple Smile. Има ли официалности и тържество или си е учебен ден?

# 512
  • софия
Първия учебен ден се събират по класове и имат часове. Тържества като в нашите училища няма.
8. клас имат забавления цялата първа седмица.
Бюти, вие имате и събиране преди първия учебен ден. Ние бяхме получили покана по пощата. Сега не знам дали е така.

# 513
Ох! Някак си много бързо бързо мина това лято. Докато мигна и то вече е септември?
Така като гледам нито аз, нито госпожицата сме на училищна вълна. Тя също още на втория ден ще трябва да събере подписи от учители, че ще отсъства заради изпит. 
Живот и здраве- предстои последен учебен звънец😄

# 514
  • Бургас
Аз получих имейл, че трябва да сме на 5ти в София. Пише да си носи раница, защото щял да получи хромбук.
Трябва да е в Колежа в 13ч, а после ние да се присъединим в 17.
После на 8ми пак ще пътуваме с багажа за общежитието.

# 515
Нас ни канят на първа родителска среща на 5-ти, ще има нещо като събиране/коктейл. И затова се чудех на 9-ти ще има ли още официалности.

# 516
Нас ни канят на първа родителска среща на 5-ти, ще има нещо като събиране/коктейл. И затова се чудех на 9-ти ще има ли още официалности.
На 9ти ще им дадат тениски с логото на колежа в цвят според съответния блок и ще има обща снимка на всички класове. Иначе са нормални учебни часове.

# 517
  • София
Уф, тя щерката ме предупреди, че така ще стане (защото само тя беше у нас като се обадиха от кабинета).
Чакам да пуснат енгейдж, че да видя какво ще пропусне.

# 518
  • софия
ЛаДиДа и Бюти, голямо вълнение е тази среща. Може да отидете малко по-рано, за да си изберете място.

# 519
  • София
Толкова се вълнувам, че съм се подготвила с тази тениска:

Исках да поръчам такава в мъжки вариант на сина ми, но не, не искал и това е:

# 520
Аууууу Хелене,
Топ е!❤
И аз бих носила такава😄

[b[/b]
Толкова се вълнувам, че съм се подготвила с тази тениска:

Исках да поръчам такава в мъжки вариант на сина ми, но не, не искал и това е:

# 521
Някой знае ли какво е решено за 15те дни по домашни причини? Могат ли да с е ползват по 1-2 дена наведнъж при неразположение, или остават само трите дни?

# 522
  • Sofia
Това не е ли описано в наредба на МОН, която от Колежа са длъжни да спазват?

# 523
  • софия
Описано е в Правилника, който е приложен към договорите.

# 524
Това не е ли описано в наредба на МОН, която от Колежа са длъжни да спазват?
Доколкото знам от миналата година, няма да го спазват.
Може ли някой, който го е намерил в правилника, да сподели колко отсъствия по семейни причини се позволяват, без предварителна уговорка или разрешение от декан/преподаватели.

Общи условия

Активация на акаунт