Американски колеж - тридесета тема

• 77 617
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • софия
Поне спря да мрънка всяка година, че не си харесва класа. Примири се 😂

# 556
Поне спря да мрънка всяка година, че не си харесва класа. Примири се 😂
Късметлийка, моята и тази година не пропусна да помрънка 🤣

# 557
  • София
Моят мрънка за първа година. Simple Smile Досега все си харесваше класовете, все най-яките били. Тази е направо отчаян- не само лош клас, но и най-кофти учители. Да се оправя! SmileySmileySmiley

# 558
  • софия
И за учителите изслушах тирада. Единствено за върнал се учител след отсъствие имаше хубави думи и потвърждение на впечатления за работата на тръгнал си учител.
За последно ни е. Никой не им е обещавал, че всичко, всяка година ще е хубаво.
Малко ми е мъчно, че една от емблемите на Колежа за мен - близначките, вече не са там.

# 559
Успешна учебна година! Нищо, че вече нямам колежанка, продължавам да се вълнувам Simple Smile

# 560
Моята всяка година мрънка в началото и след това обяснява как са най-якия клас, та изобщо не й обръщам внимание 😃

# 561
  • София
Zvаnche, майтапиш се.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:41 от Sharky*

# 562
  • софия
С кое?

# 563
Здравейте, дадоха ми някакъв и-мейл, завършващ на acsbg.org и някаква парола с ЕГН. Дали имате идея за коя платформа/и са тези неща, че не успявам да влезна с тях в гугъл класрум или ингейдж.

# 564
  • софия
Effa, при предоставяне на тази информация е посочено и къде се ползва. Тя не се дава на ръка, а се изпраща по мейл, в който всичко би трябвало да е подробно обяснено.

# 565
Получих я на ръка от детето. Не е обяснено, няма нищо по и-мейл. Иначе нямаше да задавам този въпрос, нали? Ако се очаква същата информация да дойде по и-мейл с подходящите обяснения, тогава се извинявам, че Ви губя времето. В края на краищата, не сме информирани към момента как точно протича административната част тази година за деца 8 клас.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:02 от Effa

# 566
  • софия
Тази информация е ЗА детето. Защо не е питало?
В края на краищата тази година за деца 8 клас административната част протича по начина, по който протича и за тези, които не са 8. клас.

След прочетени безброй въпроси, за които има информация и в първи пост на темите, отдавна съм спряла да се чудя защо някой пита нещо, но ставам все по-добра в игнорирането на потребители, държащи безпричинно тон.

# 567
Защото е притеснено, защото всичко му е ново, странно и т.н. Разбирам, че не знаете, което също е ок. Мислех, че групата е за взаимопомощ и за ориентир на новите. Моя грешка.

Да бяхте игнорирали въпроса в самото начало, така нямаше да си губим взаимно времето. Благодаря за отзивчивостта.

# 568
  • София
Effa, според дъщеря ми е за ученическия имейл на детето. Като си влезне ще си смени паролата с лесна за него. То затова ние родителите не сме наясно.

# 569
Effa, според дъщеря ми е за ученическия имейл на детето. Като си влезне ще си смени паролата с лесна за него. То затова ние родителите не сме наясно.
Благодаря за информацията. Предполагам, че платформата е Engage? Вие пробвахте ли при нея дали се получава, защото ми изписва грешка?

Общи условия

Активация на акаунт