Американски колеж - тридесета тема

• 78 701
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Аз съм доста приятно изненадана, че Колежът се нарежда след няколко математически гимназии. Не го очаквах. Само някакво малко училище с девет деца, което не е математическо, има преди него.

Някой ще ми припомни ли каква беше обявената такса за догодина?

Бургаската и варненската мг традиционно са много силни училища.

Ладида, да ви е на късмет решението.
Жалко само, че детето няма да може да се възползва от вълшебния осми клас, който е най-забавен откъм активности. Дано има някакви опознавателни седмици за новите деца и в по-големи класове.
Пак се редактирам,за да допълня, че аз съм учила в гимназия в друг град и се чувствах отлично след първата година. Най-хубавите ми спомени са оттам. Но животът сега е друг, така че следете как се адаптира и чувства детето.
 Според мен общежитие е най-добрият вариант и ако има възможност за такова, не се колебайте да го изберете поне първата година.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 15:11 от Дъждец

# 376
Здравейте, трябва ли да се купуват учебници и помагала за 8 клас и дали знаете какви точно?

# 377
Здравейте, трябва ли да се купуват учебници и помагала за 8 клас и дали знаете какви точно?
Учебниците по МОН са безплатни. За учебника по английски май платих ме нещо, но те ще кажат в началото на годината.  Успех на детето!

# 378
Здравейте и от мен! Фейсбук и интернет гръмна с новите стипендианти на колежа, едно момиче от София и момче от Пазарджик, поздравления на тях. Вие видяхте ли вече статиите? Публикувани са в Данибон. Какво ви е мнението за написаното и като цяло за стипендиантите? Доста интересни неща са писали вътре Simple Smile

(Потърсете ги в гугъл и веднага излизат) Wink

# 379
  • софия
Пълна боза. Нищо интересно и по никакъв интересен начин не е написано. Типичен стил на целия сайт.
Поздравления на децата!

# 380
А как се сдобиваме с yearbook???

# 381
Здравейте и от мен! Фейсбук и интернет гръмна с новите стипендианти на колежа, едно момиче от София и момче от Пазарджик, поздравления на тях. Вие видяхте ли вече статиите? Публикувани са в Данибон. Какво ви е мнението за написаното и като цяло за стипендиантите? Доста интересни неща са писали вътре Simple Smile

(Потърсете ги в гугъл и веднага излизат) Wink

Поздравления за децата, аз лично много се зарадвах на статиите.

# 382
  • софия
По принцип от библиотеката.
Понякога за някои години са изчерпани тиражите.

# 383
Благодаря!

По принцип от библиотеката.
Понякога за някои години са изчерпани тиражите.

# 384
Здравейте,

Получихте ли вече договорите за следващата година?
И към кого се обръщате за съдействие при забавяне?

Благодаря!

# 385
Не сме получили още договор.

# 386
Рано е още.
Вижте какво пише в мейла:

III. Получаване на договорите за обучение за учебната 2024/2025 г.
Договорът за обучение за следващата учебна година ще бъде изпратен на адреса за кореспонденция на родителя за контакт, посочен в информационната карта на ученика, след 10 юли 2024 г. Заедно с договора ще получите и останалите документи за записване за следващата учебна година – Правилник за дейността на колежа, информационна карта и здравно-профилактична карта. Сведенията за успех и поведение на учениците също ще бъдат включени в пакета.

# 387
Благодаря!

# 388
Привет, дами,

Дано децата Ви заслужено си почиват през лятото, както и Вие, разбира се - поне от училищните тревоги. Simple Smile)

Наминавам само за да споделя една приятна любопитка: https://www.facebook.com/americancollegeofsofia/posts/pfbid0kY7D … Ssez4Wh5biGUy2isl

# 389
  • София
Ооо, колко мило! Щастлив и дълъг семеен живот им пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт