Американски колеж - тридесета тема

• 78 694
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Имам мейл от Спиди за документи от Колежа.

# 391
  • София
И аз. Явно тази година по-рано ги пращат.

# 392

Здравейте, за какви документи става дума? За записване на резервите ли?

# 393
  • София
Здравейте, за какви документи става дума? За записване на резервите ли?
Не, след 10 юли изпращат с куриер договорите за следващата учебна година.

# 394
А как се сдобиваме с yearbook???
Всяка година на Артфеста има щанд, аз си ги купувам тогава. Неудобството е, че взимаш предишната годината, а настоящата я отпечатват седмица по-късно. Така има вероятност до следващия фест да се изчерпи. Досега винаги съм имала късмет да има, дори година-две назад.

# 395
А как се сдобиваме с yearbook???
Всяка година на Артфеста има щанд, аз си ги купувам тогава. Неудобството е, че взимаш предишната годината, а настоящата я отпечатват седмица по-късно. Така има вероятност до следващия фест да се изчерпи. Досега винаги съм имала късмет да има, дори година-две назад.
Нося договора на място и купувам новия годишник. Тъкмо отивам натам сега.

# 396
  • София
Странно, че не го правят с поръчки. Така всеки, който желае, ще си го закупи и няма да има недостиг.

# 397
Купих си на място, казаха ми, че са 400 бройки.

# 398
  • софия
Не всички деца си го купуват, а печата не е евтин и затова не поръчват по брой за всеки. Една година имаше търсене повече от предвиденото и те направиха второ издание.

# 399
  • София
Не всички деца си го купуват, а печата не е евтин и затова не поръчват по брой за всеки. Една година имаше търсене повече от предвиденото и те направиха второ издание.
Да, това ми беше идеята - който желае, си го поръчва и според поръчаните се пуска печат на определената бройка.

# 400
  • софия
Тази година за арт феста се направиха с предварителна поръчка брой тениски и определен брой допълнително. Всичко беше занулено.
И аз не виждам логика да ни се събере предварително информация като се заложи някакъв допълнителен процент. Не е нещо, за което няма многогодишна информация.

# 401
  • В офиса
Защо Йънгс е решил да напусне колежа и да замине в далечна страна, дали някой знае? Доколкото помня си бяха купили къща тук и чакаха второ дете, т.е. изглеждаше като да се установяват за по-дълго тук. Жалко, готин беше.

# 402
  • софия
Да, това ми беше идеята - който желае, си го поръчва и според поръчаните се пуска печат на определената бройка.
Да, и този сценарий са пробвали. После някой се сеща, че иска.

сигурно могат да си направят прогноза на база минали години, но явно не е толкова лесно. (не знам всъщност, разсъждавам си, спекулирам)

Тинки, интересно за Йънгс, и аз съм любопитна.

# 403
  • Sofia
Кога е крайният срок за подписване и връщане на договорите?

# 404
Крайният срок е 31 юли.

Общи условия

Активация на акаунт