Значението на апартамента в романтичната връзка

• 22 520
  • 639
  •   1
Отговори
# 315
Не мисля, че автора намекваше, че си търси жена с апартамент. Но със сигурност зад думите "търся жена, на която да разчитам" се крият типичното за смотаняци - "да чисти, готви и да си гледа децата без да ме намесва".

Не, евфемизмът за "да чисти, готви и да си гледа децата, без да ме намесва" е жена, която да се грижи за мен и за децата ни".

Авторът ще избяга с 200 от жени, които би се наложило той да издържа, не го мисли за толкова прост. Има много жени, които няма да имат нищо против да чистят готвят и да гледат децата при мъж с добри доходи. Хем обгрижването на деца не е като обгрижването на възрастен, но авторът това не го е изпитал.

# 316
Плюс това да се случва в нейния си апартамент,.щото той милия нещо не могъл, объркАл се по трасето.... Хахахахах и тогава идва единствения логичен въпрос, ми за кво й е ???

Ами на никоя жена не й трябва. И ние можем да си взимаме ипотеки вече, правим кариери и т.н. Затова казвам, че ми е писнало да слушам какво искат мъжете (да вметна, че се дразня на неспособните като автора, не на всички). Всеки трябва да си подбира публиката. Както жените кротуваме, че по-младите и привлекателни са предпочитани, така е редно и мъжете да приемат, че имат конкуренция. Ние станахме самостоятелни, редно и те да се еманципират. И такива като автора много още имат да се лутат, не знам дали и още 44 години ще му стигнат да проумее какво му липсва.

# 317
Авторе, това ти е теста.

Като забършеш някоя мома и те пита за парите и състоянието ти й казваш че си скъсъняк отвсякъде и живееш в килер за 50 лева на месец. Ако е твойта - ще остане, ако не, прав й път.

Това с "мъжът трябва" остана в 20-ти век. В 21-век като мъж не се очаква нищо от теб да правиш повече освен да се кефиш на живота. Жените имат равни права, могат да станат милионери, милярдери и прочие. Като искат апартаменти и многото пари и коли и всичко останало да си ги направят сами, нали могът? 

Хем равни права, ма хем мъжа да правил всичко, как ли пък не. На 44 вече се очаквало да бил АБВ. Нищо не се очаква от
човека, стига простотии. Добре дошли в 21-ви век.

# 318
Авторе, това ти е теста.

Като забършеш някоя мома и те пита за парите и състоянието ти й казваш че си скъсъняк отвсякъде и живееш в килер за 50 лева на месец. Ако е твойта - ще остане, ако не, прав й път.

Това с "мъжът трябва" остана в 20-ти век. В 21-век като мъж не се очаква нищо от теб да правиш повече освен да се кефиш на живота. Жените имат равни права, могат да станат милионери, милярдери и прочие. Като искат апартаменти и многото пари и коли и всичко останало да си ги направят сами, нали могът? 

Хем равни права, ма хем мъжа да правил всичко, как ли пък не. На 44 вече се очаквало да бил АБВ. Нищо не се очаква от

Май не следиш темата? Човека иска да си живее живота С ЖЕНА. И ако искаш да спечелиш жена се очаква да си или да имаш АБВ. Не е квантова физика, проста логика е.

И да ти направя съмари - той вече казва че е "скъсъняк" и затова го избягват. Така започна темата.

# 319
Днес при лъвовете сами се хвърлят мъж след мъж SmileSmileySmile Да не сме в самоубийствен Меркурий?

# 320
Авторе, това ти е теста.

Първо, пише се могАт. До тук вече е ясно, че нищо няма да разбереш ама айде .. безплатни консултации явно, бонус.
Второ, на тия жени, дето всичко сами си могат и имат, идва логичния въпрос, за какво им е мъж? Да си го хрантутят за единия гол? Хахаха ми то и това могат да си намерят и без да си го прибират у тях си дда му перат чорапите, да му готвят и да го издържат... Wtf вся едно чафка ви е изпила мозъка на днешните мъже. Ми да, ще бъдете отхвърлени като сте некадърни комплексари. Ясно е. Или ставате кадърни поне колкото жената, или отпадате. Това е. Елементарно. Иначе "ай мерси, ама друг път"

# 321
Авторе, това ти е теста.

Май не следиш темата? Човека иска да си живее живота С ЖЕНА. И ако искаш да спечелиш жена се очаква да си или да имаш АБВ. Не е квантова физика, проста логика е.

И да ти направя съмари - той вече казва че е "скъсъняк" и затова го избягват. Така започна темата.

Нищо не се очаква от него - ти май не следиш какво се пише. Като очаква нещо, тъзи очакващата да се хване у ръце и да си вземе това, което очаква от човечеца и да го остави намира.

А за сармите, благодаря ти, но ще откажа. Мъже да ми правят сарми ми е малко странно.

# 322
  • Paris, France
Авторе, това ти е теста.

Точно така 👍. Ако не очаква от жената нищо повече от това тя да се кефи на живота - екстра. Ако иска секс и бебета - ескортна агенция и агенция за сурогатни майки. Там всичко е добре уредено и пито-платено. Няма дертове, няма философии кой колко имал и колко бил млад и стар.

Въпросните жени искат от автора собствено жилище, защото той иска от тях да му пускат, че и без презерватив, да ходят бременни 9 месеца, да раждат, да кърмят и гледат дете в идните 18-25г. При нищото, което предлага сделката просто не може да се състои.

Много жени се издържат сами и избират да родят от донор. В 21 век сме, хей! За мъжете пък има сурогатни майки. Deal?

# 323
Хайде стига сте изливали личната си злоба и неудовлетвореност от провалените си връзки върху автора. Вас някой да ви кара да си го прибирате вкъщи и да му перете чорапите на ръка, щото няма перални за тая цел? Вие нали сте все самодостатъчни и независими. И нямате нужда от партньор. Пък някои хора предпочитат да си споделят живота с другарче, да не са сами, нищо че нямат свой имот.
Авторе, пожелавам ти да си намериш точната половинка. Гледай да е свястна жена и да не е злобна, дори и да не е първа младост и хубост.

# 324
Невена, все още има жени, които не ламтят за пари и имоти и са щастливи с мъжете до тях - под наем, без наем, в килер и т.н.

Точно това казвам аз на Автора - да казва че няма нищо и тази, която наистина е неговата и държи на него ще остане. За какво му е някаква сметкаджийка? По-добре на 44 сам, но спокоен отколкото с някаква дето се е хванала с него щото имал жилище.

Това че имаш или нямаш жилище на твое име не те прави по-способен или по-неспособен за семейство, това са простотии. Ми той и Джефри Епстийн имал жилища, даже цял остров ма всички видяха каква бира е.

# 325
  • София
Абсолютно по- способен го прави на тази му възраст.

# 326
  • София
Авторе, това ти е теста.

Нещо не си разбрал концепцията на живота.

На 44 под наем, само голи приказки...как очакваш жена да разчита на теб, за да можеш и ти да разчиташ на нея?
Другото е, че ако на теб така ти харесва и ти е спокойно, кой какво мисли - не е важно.

# 327
Оф, голям майтап са някои. Вчера през 3 поста злобее срещу някого, днес вече със зъби и нокти бори злобата. Доообре.

# 328
Авторе, това ти е теста.

Жените могат, така е. И не е нужно да чакат на мъжа. Но моженето и самостоятелното постигане на житейските цели води и до нови самочувствие и самооценка. И успялата жена вече иска някой, който да и е поне равностоен. И това е леко различно от твоята теза.

# 329
  • Paris, France
Невена, все още има жени, които не ламтят за пари и имоти и са щастливи с мъжете до тях - под наем, без наем, в килер и т.н.

Точно това казвам аз на Автора - да казва че няма нищо и тази, която наистина е неговата и държи на него ще остане. За какво му е някаква сметкаджийка? По-добре на 44 сам, но спокоен отколкото с някаква дето се е хванала с него щото имал жилище.

Това че имаш или нямаш жилище на твое име не те прави по-способен или по-неспособен за семейство, това са простотии. Ми той и Джефри Епстийн имал жилища, даже цял остров ма всички видяха каква бира е.

Джефри Епстийн не се е женил и не си е играл на семейства, та способностите му да гледа семейство нямат значение. Той и деца няма.

Прав си, че е по-добре да седи сам. Трябва да го осмисли и осъзнае.

Тези жени, дето не ламтим за имоти и пари от мъжа сме отдавна женени, разведени, вдовици 😇, с деца. Някои вече не са живи. Ако имотите и парите не ни блазнят и не са ни важни, имаме други критерии и изисквания, на които мъжът, когото допускаме в килера или колибата трябва да отговаря.

Аз не твърдя, че жена не може да бъде щастлива с безимотен мъж. Може и познавам стотици такива. Твърдя, че 44г безимотен мъж в днешна България много трудно може да привлече жена в репродуктивна възраст, която да се навие да имат общо дете. Правиш ли разликата?

На 32г се е намъкнал у имотна 23 годишна и тя даже издържала общия им живот понякога. Същата жена, 10 години по-късно, на 33г, не би погледнала същия мъж като е на 42г. Преди 10 години са били на еднакво ниво на популярност. Сега не са.

Общи условия

Активация на акаунт