ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И на мен ми хареса епизода. Много яко се справиха с Ариф Мубарак, с общи усилия и перфектна организация. Лейла си я харесвам от началото. Но както и писах по рано продължението на Коркут изключва връзката Дахан- Лейла. Не ми се вярва Коркут да убие Айдан и после до края на сериала Дахан да го преследва. По ми се вярва Лейла да повлияе на Коркут да стане добър и кой знае, може пък да се влюби в него. Абе аз си фантазирам, ама сценаристите каква я мислят не знам. Та за другия епизод, ще спасяват Нилюфер, нали Екбер я набеляза, а сцената Коркут-Дахан явно ще за финал, да се чудим до по следващия епизод как ще се измъкне.

# 616

Епизод 17, Трейлър 1

Не се ли радваш, че съм жив?

Коркут: Добродушен Гадар, липсвах ли ти?
Айдан: Ти не умря ли?
Коркут: Не се ли радваш, че съм жив? Ти и аз ще играем една забавна игра - 4 на 4

Дахан: Айдан!
Някой: Новината определено ще изтече. Скоро всички ще чуят.
Дахан: Какво, по дяволите, се случва с мен. Какво се случи с мен?
Коркут: Ти си парализиран! Желая ти добра смърт.

П.П. Ако се наложи ще редактирам, но мисля, че няма грешка в превода.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 00:37 от Emiliya

# 617
Играта е 4/4->>  4 от 4. Редактирах го и аз после.
А това, което казва накрая benç мисля, буквално е "пейка"😳 Не виждам никакъв смисъл. Но видях в автоматичните, че са го писали "егоист" и за това така го написах и аз.
Ама и на испански са писали "пейка"😀 Хаха каква пейка какви 5 лв, нищо не разбирам😆
Да, виж рускините моля те. Там поне разбират турски😀

Аз Бусе така и не мога нещо да я харесам. Но пък Лейля я развиха интересно този епизод, доста я вкараха в играта, та ми хареса образа й специално тук.
Аз между другото повече харесвам Лейля и Гьоркхан, отколкото Лейля с Куркут.
И от това, което видяхме, Куркут май я използва нещо. Не знам дали още й симпатизира🤷‍♀️

# 618
Ето го и превода от рускините. Сега ще редактирам и горния пост, но поздравления.
Много добре се справяш с преводите, Йоана!

- Добродушен Гадар, липсвах ли ти?
- Да не си мъртъв?
- Не се ли радваш, че съм жив?
- Ти и аз ще играем една забавна игра - 4 на 4
- Новината определено ще изтече. Скоро всички ще чуят.
- Какво стана с мен?
- Ти си парализиран! Желая ти добра смърт.

# 619
Хаххаха ужас, почти нищо общо😀
Ама тоз Ибо значи... казва "felç", най-вероятно, което е парализа, ама и субтитирите не го разбират явно😆
Е, нищо де, горе долу съм била някъде близо😆😘

# 620
Цитат
🦸🏻‍♀🦸🏻🦸‍♂ Екип на Отмъстителите!

Цитат
💣💥 Енвер винаги идва от морето!

# 621
Подсети ме, пропуснах да спомена какво още харесах в епизода: Енвер! Много ми стана хубаво от неговите ходове в тая серия. И по отношение на жена си, и по отношение на нейното семейство и екипа. Каквото и да прави Дахан, колкото и да го ядосва, видя се, че той ще си остане лоялен и това много ме зарадва. Голяма промяна, развитие и израстване от този герой от началото на сериала😊

Лека нощ, момичета. Беше ми приятно да гледаме заедно🌹🌹🌹

# 622
Добро утро! Чаатай е заразил всички от екипа с рибоманията си 😀😀😀

# 623
Здравейте, дами!

Късно кафе от мен с извинение за закъснението, но среднощните емоции си казаха думата. Прегледах набързо още веднъж епизода, а днес очаквам с нетърпение и някакъв превод, който да затвърди усещането ми за смислен, подреден и балансиран епизод (каквито са за мене всички изгледани дотук епизоди).
    Видях, че и рейтингът се е покачил. Най-после турците взеха да проглеждат, ама много късно. Едва в края на сериала ще оценят достойнствата на тази продукция, която в чужбина се продава изключително успешно.
    Ще коментирам подробно по-късно, но искам да отбележа, че напълно съм съгласна с мнението на Пипи и Йоана относно сцената с Ариф Мубарак. Отново изведоха на преден план социалната тематика и разнищиха проблем, доста щекотлив за обществото. Всичко беше изпипано, добре замислено, а наказанието заслужено. Псевдо проповедникът трябваше пред целия народ да си признае, че е манипулатор и лъжец. От това по-голямо възмездие няма. Смъртта му не беше решение на проблема, но записът го уби, развенча мита за "благоверника".

За следящите рейтинги - ето и оценките:

И за тонус:

Бъдете щастливи и усмихнати, наслаждавайте се на откраднатите мигове!
Приятен почивен ден!

# 624
Привет, момичета👋
Ето и рейтингите на останалите сериали. Честно казано от 2рия надолу, всичко е много близко и размествания са си напълно възможни в идващите седмици. Ще е добре, ако успеем да минем 4, ако не за 2ри сезон, то за повечко серии. Аз залагам на около 25 серии, които за мен са си напълно достатъчни за телевизионния екран😉

Този момент беше забавен😀 Ако някой има време да го визуализира, ще съм благодарна😀
https://twitter.com/DiziciBagyan/status/1788999491284074973?t=t1 … J_n0-9CF4uXw&s=19

При нас днес е страхотно, лятно време днес и плановете са да изкараме деня навън🌞🌞🌞 Та извинете, няма да съм особено активна днес☺️

Пипи, как е кученцето?😥

Пожелавам ви приятни почивни дни, с много  слънчеви емоции🌹🌺🌼🍀

# 625
Този момент беше забавен😀 Ако някой има време да го визуализира, ще съм благодарна😀
https://twitter.com/DiziciBagyan/status/1788999491284074973?t=t1 … J_n0-9CF4uXw&s=19

При нас днес е страхотно, лятно време днес и плановете са да изкараме деня навън🌞🌞🌞 Та извинете, няма да съм особено активна днес☺️

Пипи, как е кученцето?😥

Пожелавам ви приятни почивни дни, с много  слънчеви емоции🌹🌺🌼🍀
     Забавих се с визуализиране на видеото, защото и при нас времето е приятно и не е за седене вкъщи. Навън, на кафе с приятели и разходка - това е реалният живот. Прибрах се за малко и отново излизам.
     Това, че не сме особено активни в темата няма никакво значение. Не бързаме на никъде, не пишем по задължение и не гоним норматив. Не трупаме страници с негативизъм, а се забавляваме, когато имаме време и възможност. Обменяме информация, коментираме с желание и изказваме свободно личното си мнение, възприятия и усещания.
    Аз също много харесвам Енвер и Дахан когато са заедно и действат в синхрон. Допадат ми и споровете между тях, не усещам озлобление, а по-скоро желание да се докажат един на друг. А когато прибавя към двамата Курт и Мюдюр се получава великолепна четворка. Затова и ги гледам с удоволствие.
     Жените в този екшън ги приемам като фон и задължително присъствие, за да придадат и по-различна нотка в цялостното изграждане на образите на главните герои.

# 626
Момичета отивам да си купя солети за довечера 😀
https://www.instagram.com/reel/C4Q9IunKrZr/?igsh=YWl4bWF5MXB0YXQ1

# 627
Момичета отивам да си купя солети за довечера 😀
https://www.instagram.com/reel/C4Q9IunKrZr/?igsh=YWl4bWF5MXB0YXQ1
     Диди,  вероятно ще гледаш "Gaddar", след като за солети си се сетила! Този сериал си заслужава всяка отделена минута и... задължително солети.
     Приятно гледане!

Фемиии, къде се изгуби? Хайде, нося ти няколко шапки - избирай и пиши върху коя да продължавам да работя!

# 628
Тук съм само ви чета не съм в кондиция за писане. Дано утре съм по добре и успея да пиша..
Върху новата тема трябва да работя.  
Шапките са супер.  Благодаря!
Ще изберем от вариантите.
Вие също споделете коя ви най харесва.. Ако имате други идеи споделете..

Много се радвам за покачения рейтинг.. Заслужава си..
Дори и късно  да оценят сериала турците важното е да сме нагоре ,не надолу.
Гаддар ще продължи до лятната ваканция с определен брой епизоди.. За втори сезон е още несигурно и няма официално решение, но се съмняваме да  има и сме говорили защо..
Да не кажа голяма дума... не вярвам да постъпят глупаво и продължат без Чаатай ,защото няма да имат успех и гледаемост.  Хората правят кампании заради любимеца си и подкрепят.. Той поддържа интереса и сериала напред и продажбите в чужбина заради имиджа и кариерата си.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 22:38 от femmi2

# 629
БЕЗПОЩАДЕН, ЕПИЗОД 16 /С АВТOМАТИЧЕН ПРЕВОД/
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/01/blog-post_20.html

Общи условия

Активация на акаунт