ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 16 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
    tigasa, благодаря за линка. Тази нощ ще се будува. Чакам с нетърпение да си пусна превода, за да се насладя максимално на епизода!

За тези, които имат желание - "Gaddar" и с руска озвучка:

► Беспощадный 16 серия | Озвучка ColdFilm
Смотреть онлайн – https://trkrutv.com/besposhchadnyy-16-seriya.html#col..

# 631
Тук съм само ви чета не съм в кондиция за писане. Дано утре съм по добре и успея да пиша..
Върху новата тема трябва да работя.  
Шапките са супер.  Благодаря!
Ще изберем от вариантите.
Вие също споделете коя ви най харесва.. Ако имате други идеи споделете..

Надявам се всичко е наред🍀
На мен тази в средата ми допада най-много. Която решите😉

Днес беше страхотен ден тук. Любимият ми сезон идва и слънцето ме зарежда мнооого положително🌞🌞🌞 Поне при нас не е постоянно, та му се радваме, когато ни навести😉 Днес не съм влизала много в социалните медии, но и едва ли има нещо интересно там все още от вчера.

Поздравявам ви с една сладка Афра/ Нилюфер 🫶

https://twitter.com/Leylasadece1/status/1789324734229864829?t=F4 … KHJVE69F1D_Q&s=19

# 632
# 633
Скрит текст:
Надявам се всичко е наред🍀
На мен тази в средата ми допада най-много. Която решите😉

Днес беше страхотен ден тук. Любимият ми сезон идва и слънцето ме зарежда мнооого положително🌞🌞🌞 Поне при нас не е постоянно, та му се радваме, когато ни навести😉 Днес не съм влизала много в социалните медии, но и едва ли има нещо интересно там все още от вчера.
Поздравявам ви с една сладка Афра/ Нилюфер 🫶

Момичета, благодаря ви за всичко, което сте публикували!
     От мен - няколко колажа, които ми харесаха. Откраднах си ги от рускините!

# 634
Добро утро !

# 635
Здравейте, дами!

Днес в Турция отбелязват Деня на майката, та се сетих за екранните майки от "Gaddar" - Фатма и Оя. Везните винаги при мен са накланяли към Фатма - предпочитам този образ, пред лицемерната и сребролюбива Оя.
     А в епизод 16 образът на Фатма беше много умело разгърнат. Майката си стъпи на краката и след смъртта на Давут се грижи добре за семейството и децата. Тревожи се за тях, за тяхното бъдеще и прави всичко възможно, за да бъдат децата ѝ щастливи и неразделни. Подкрепи в тежък момент Ямур, изправи се срещу всички в дома си, за да помогне на дъщеря си да бъде щастлива. Винаги е стояла плътно зад гърба на Дахан и го е подкрепяла в трудни моменти. Нахока Айдан, когато видя, че синът ѝ страда. Но имаше доблестта и силата да се извини на момичето, разбирайки колко е силна любовта им. Зарадва се на решението на Дахан да създаде семейство и да предложи брак на Айдан и беше много гневна, когато разбра за проваления годеж. Стана ѝ болно, когато Рюзгяр заяви, че ще отиде в Америка. Прие и Енвер като свой син, въпреки тъмното му минало.
     Много приятна сцена - желанието на Фатма да помири Дахан и Енвер и да ги върне обратно при любимите им момичета. Караше им се, съветваше ги, нарече ги братя и ги изгони да поправят грешките си.
     А Оя какво направи за дъщеря си - наливаше масло в огъня, не може да приеме Дахан за любим на Айдан не защото е убиец, а защото не е богат. Като стар развален грамофон повтаря едно и също всеки път, когато е в кадър. Промива мозъка на момичето, готова да я "продаде" на всеки богаташ, за да се възползва от това.
    Доста страда Айдан, но не толкова от грешките на Дахан, а от неразбирането и липсата на подкрепа у майката. Оя хвърли Айдан в ръцете на Екбер, заслепена от неговото богатство.
     Оя покрепи Айдан и в желанието ѝ да си отмъсти на Дахан. Беше ми много смешна в гримьорната, когато хвалеше себе си колко красива дъщеря е родила, а лелята вметна: "Това е единственото хубаво нещо, което си направила за дъщеря си."
    Сетих се за друго. На онлайна не забелязах надписа над рекламата с Айдан. Нощес се смях от сърце, виждайки вайкащия се Дахан, който онемя виждайки любимата си, а от билборда надписът: "Наблюдавам те." допълни абсурдната картинка.

Каквото и да правите, забавлявайте се! Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!
Много слънчеви мигове през почивния ден!

# 636
# 637
     Диди, благодаря ти, че в Деня на майката ни подсети за още една чудесна майка - Хазал Кая! Тя за мене е образец на актриса, съпруга и майка. Героиня - не омаловажава семейството и децата си, но в същото време продължава да се доказва и на екран. При нея има невероятен баланс между семейство и кариера.
     Адмирации! Талантлива, търсена и успешна актриса!

Цитат
hazalkaya
Страхотно е да бъда ваша майка... Емоционалните влакчета са красиви с вас! Продължавайте да се забавлявате! Винаги ще ви обичам много...♥️
МАЙЧИН МЕД 🍯

# 638
# 639
     Диди, как ще се оплакваме от теб?! Та ти си като ракета. Първа носиш най-новите видеа и фотки от сета. Следиш IG на всички, свързани с "Gaddar" и веднага отразяваш новините.

Gaddar Set 💥

Момичета, къде се изгубихте днес? Скучно ни е без вас! Хайде, скачайте да споделите как премина днешният уикенд.
     Пипи, не смея да те питам за кученцето. Hands Pray

# 640
Привет! Hug Ами няма ново за кученцето. Не е добре, моля се да стане чудо. Hands Pray Веднъж преди 3 години прескочи трапа, дано и сега се справи, но не изглежда добре.  Мъка ми е ! Cry

# 641

Пипи, ще се оправи. Hands Pray Кучетата са много издръжливи. Разбирам болката ти. Аз 15 години отглеждах куче и котка в дома си. Зная какво е. Животинките стават част от живота ти.
     Да сложа още веднъж фотката от сета. Харесват ми Айдан и Дахан един до друг.

Чаатай със своята майка:

Чаатай с екранните си майки:

# 642
За съжаление кученцето ми почина. Cry Cry Cry

# 643
За съжаление кученцето ми почина. Cry Cry Cry
Съжалявам !

# 644
Здравейте, дами!

Новата седмица започва добре - с дълго чаканата новина за Сезон 2 на "Kübra".
Цитат
Netflix
 Още ли си на същия път, Семави?
Kübra сезон 2 е на 6 юни, само в Netflix.

Оставихме зад гърба си поредния епизод от "Gaddar" с надеждата за нови изненади. И без съмнение до края на сериала напрежението няма да стихне.
    Въпросителните са много, а отговорите ще получаваме поетапно. Ще анализираме, ще констатираме и ще се прехласваме по едни или други герои. И... ще очакваме Сезон 2 на "Kübra".
     Пипи, съжалявам за кученцето ти!

Да победим деня с увереност и решителност!
Ползотворна и успешна седмица ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт