Наш'то малко валентинче ще е МАЙско животинче

• 13 372
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
asiasia, и аз го видях този магазин на "Хипо" срещу Люлинското МЕТРО преди 2 седмици. Не съм влизала, но отвън изглежда огромен и...полупразен  newsm78 Надявам се до месец д аго напълнят, че да можем да пазаруваме. В тази връзка, информацията за цените е много ценна. Благододаря ти!  Hug
Да ви питам, момичета, боли ли ви кръста? Мен ме наболва леко на моменти. Не знам дали е просто от тежестта на бебо, или е нещо друго - притеснително? Thinking

# 91
  • България
mylene,  благодаря и ти. И аз си мисля , че просто е по-дребно бебчето, ама нали знаеш, че все си търсим за какво да се притесняваме.
 качих 2 нови снимки в " коремчета"  Снощи ми се видя порастнал и накарах мъжа ми да ме щракне. както казва той "вече започвам да приличам на истинските бременни" хахаа Laughing
A и още нещо , имам чувството, че пъпа ми се отваря все повече навътре към корема  Laughing при вас така ли е?

# 92
  • Варна
Здравейте и от мен, майчета. Да се разпиша и аз в новата темичка. Simple Smile От доста време не съм писала, че в офиса с толкова неща са ме натоварили, не мога главата си да вдигна. На всичко отгоре и настинах.  Sad Слава богу, нямам температура (дано да не вдигна), но не мога една дума да кажа нормално - така ме боли гърлото. А си седя в офиса по девет часа на ден - наистина вече нямам търпение да дойде 5 април и да си  изляза в болнични. Чудя се дали да не си взема другия месец поне една седмица, че да си почина малко, ама ще видим. Това е от мен, че се поолях с оплакванията (извинете ме  Embarassed). А иначе бебко си е добре - ритка си, не ме е боляло скоро никъде, пу пу. Grinning Чао и приятен ден на всички Simple Smile

# 93
отдавна не бях влизала да ви чета. Сега набързо прегледах тази тема.
Да ви питам - в какъв интервал от време са ви прегледите - аз почнах на 2 седмици вече. А предният път имам спомен, че зачестихме прегледите като влезнах в 8-ия. На 13.02 бебето се оказа, че е порастанало и тежи 1135гр - отговаря на 28 седмица, аз съм 27, не е голяма разликата. А и ние с таткото сме високи. но пък корема ми не е голям. и кръв и урина дадох - всичко ми е в норма, ама и аз се чувствам добре де.
SvetlaK, кръстът започва да боли защото организма не е свикнал с допълнителната тежест върху тялото ни и се опитва да я регулира и се товари кръста и защото костите ни се разширяват и приготвят за отварянето. нормално е, но понякога болката може да значи и контракции. не пречи да кажеш при слидващия си преглед на доки, но ако има контракции ти ще ги усетиш.

# 94
  • Бургас
Привет на всички мами  Simple Smile
Днес бях на преглед бебка е 867гр (явно ще финна госпожица Laughing ) Плацентата ми е предна, течноста и е в норма. Единственото което ме притеснява са изследванията от урината  Cry
Имам 3-4 левкоцита и 2-3 еиотроцита
Я по знаещите майчета да кажат това с еритрицитите не е кръв в урината Cry
Док ми каза да си направя още една контролна урина и да и занеса влагалищен секрет
Някой имал ли е еритроцити?????

# 95
  • София
Добър ден! Laughing как е настроението в петък следобяд? Аз обучавам момичето, което ще заеме моето място, като напусна. Остават ми още 9 работни дни и ПОЧИВКААААААААА! newsm44 Хем се се радвам, хем ми е и малко мъчно. Sad Повече няма да се връщам тук, а се привързах към хората и ще ми липсват.
Добро утро и от мен  Simple Smile
Рassion страшна си newsm10 . Снощи писах, че ще имам момиченце и вече си го отбелязала   bouquet
Blush Нали това ми е работата сега  Hug
За Хиполенд - това ми е един от любимите магазини, само че този в Скай сити в Гео Милев. Наистина има много стока, а и не е толкова скъпо. Peace
За раждането - мисля, че след 36-37 седмица не е никакъв проблем да се роди, нищо че има време до термина. Даже някои мами предпочитат тогава да родят, защото бебето вече си е напълно жизненоспособно, а след това само се трупали излишни килограми и от бебето, и от майката.
Аз се надявам да си се родят навреме нашите бебоци и всичко да е наред  Praynig
аничка, аз имах преди време няколко еритроцита в урината и доколкото знам това е признак, че се изкарват песъчинки от бъбреците. Не мисля, че е нещо опасно. Повече течности трябва да се пият разбира се. Laughing Все пак си се консултирай и с лекар. Peace
Ами това е засега. Приятни почивни дни! Hug

# 96
  • Бургас
Док каза че може нещо и чашката да не била стрерилна и затова иска втора проба. Ще видим какво ще покажа. А аз от няколко седмица имам и течения. Тя каза че било нормално що не сърбело - то си е такова. Ще видим какво ще покажат вторите изследвания

# 97
Как сте майчета? Аз сега се връщам от обяд и така преядох, но вкусни салатки бяха. От няколко дена имам голям апетит и както съм подкарала, ще стана хиляда кила. И на мен последно време ми се хапва много сладко, особено след като съм хапнала стабилно и си умирам за едно шоколадче  Laughing.
 За болките в кръста- и аз ги имам и при мен са от котракции. На ношпа и магнерот съм 3*2 и само да закъснея с половин или 1 час и ме хваща кръста, но като пийна хаповете се оправям. Също като легна, но на работа уви няма къде да си полегна( един ден дори казах на шефа,че ако имаме едно диванче и ще дремвам за половин час и всички колеги ме насърчиха, но шефа го прие като майтап).
Залавям се за работа, а утре ще пообиколя детските магазини. Утре ще си поръчваме скрин, комбинирах модела от списания и много му се кефя- дано да го направят хубав.

# 98
  • София
Е, дрешките от комплектчетата не са ли достатъчно малки? newsm78
А какво значение има дали ще си лакирана или не?

Mina, за изписването не съм купувала комплект, тъй като не ги харесвах ... или одеалото/пелената не ми харесваха или нещо друго. Сега виждам по магазините, че голяма част от фирмите са пуснали серия  "new born" та аз към тях ще се насоча + част от запазените дрехи от Елена.

Asiasia ти е отговорила за лакирането  

# 99
Simple Smile сега бях на преглед,животинчето си е супер не спря да ритка, но пак се е обърнало с дупето надолу.....а миналата седмица беше с главичката надолу, но доки каза, че имало време да се връткаSimple Smile)
И така мн съм доволна, имам си още четири снимки, с жената доста си поговорихме, тя ми препоръча упойка и такаSimple Smile)

# 100
  • Пловдив
Stanella, нали ти имаше проблем с обрив по корема? Аз преди да стигна до дерматолог (доки щеше да ми даде направление в началото на месеца) се справих май. Баткото е с атопичен дерматит и така на шега пробвах един от неговите кремове - те са овлажняващи, мед. козметика и пъпките изчезнаха за 3-4 намазвания. Явно са се били появили от исъхването на кожата, а уж се маа с разни масла, но явно кожата се нуждае повече от овлажняване отколкото от омазняване. Това, с кето се намазах беше кремът на д-р Тайс за сухи и атопични кожи, не се сещам точно за името, много е изчанчено и ако не е пред мен не мога да го произнеса по памет Embarassed Ако искаш пробвай с него, със сигурност не е вредно, струва около 7-8 лева. При мен подейства и сериозно се замислям дали да не продължа да си се мажа с него и против стриите.

# 101
Passion не е ли много рано до излизаш по майчинство??? Или така си се разбрала с работодателя - да работиш да края на февруари?
Момичета да ви попитам нещо. На мен последния път като ходих на ЖК ми кадаха че беба е с главичката надоло. А продължавам често да усещам ритничета ниско доло. Преди около два дни обаче незнам на къде се беше завъртяло но като ме ритнеше / риташе около пъпа /много ме болеше. На следващия ден го чувствах някъде навътре да рита - а днеска ниско. И при вас ли всеки ден е различно????

# 102
KATI при мен всеки ден е различно и вече се отказах да го мисля hahaha
Относно контракциите много се кефя на майките тук, който не са раждали, а знаят кое точно е контракция, кое болка,кое спазъм. JoyАз сигурно ще схвана чак при втората бременност, защото как мога да знам сега кое от всички неразположения е контракция

И пак да попитам- НЯКОЯ ОТ ВАС МАЦКИ НОСИ ЛИ ПОДДЪРЖАЩИ КОЛАНИ И ТЕМ ПОДОБНИ? newsm78

# 103
  • София
Кате да не усещаш ръчичките на детето ниско долу  newsm78

Passion и аз се чудех защо толкова рано ще излизаш по майчинство ?

smiled аз не съм носила подобно нещо нито през първата си бременност нито през втората ... ти защо си решила, тежи ли ти корема?

# 104
  • Варна
Имам 3-4 левкоцита и 2-3 еиотроцита
Я по знаещите майчета да кажат това с еритрицитите не е кръв в урината Cry
Няма страшно - до 2-3 еритроцита е нормата.

И при мен бебочката рита всеки ден на различно място, а понякога имам чувството че е стоножка Shocked А като се случи около пъпа и мен ме боли.... то по принцип пъпа си ми е кофти място за пипане, камо ли за ритане Laughing

Още не съм купила нищо, все ми се струва рано, а то  май не е newsm78 Другата седмица ще отразим напредък - ще приготвим стаята с легълцето!

Пазете се всички, почивайте, хапвайте и пускайте хубава музика на мишлетата!

Общи условия

Активация на акаунт