Наш'то малко валентинче ще е МАЙско животинче

• 13 359
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ей, majceto, добре, че си ти. Че аз си изкарах акъла като прочетох. Аз моята тапа така и не я видях. Та не съм много на ясно с тази част. Thinking

# 121
  • Burgas, Bulgaria
Оф има още сопол.
Като правихме изследвания секрета излезе чист нямах гъби и всичко беше нормално.Това е слузесто и охх гадничко е да описвам.Няма цвят.Ми сега като инямам номера на тая патка ще звънна в клиниката те имат дежурни и ще питам.

# 122
  • Burgas, Bulgaria
Обадих се по телефона.Казаха че щом няма болка и кървене и се чувствам ОК да трая до понеделник като повечко лежане и без СЕКС който май е причината за това щото снощи.......

# 123
е, айде, дано се размине. лошо, ако е тапа, ама като е станало, ще стискаме палци безаварийно да я караша още малко...

а за бремнните, които си търсят някакви дрехи като за бременни Simple Smile да съобщя, че в премама има сериозни намаления - дънков гащеризон (хич не лош, впрочем) - 26 кинта, някакъв комплект (не прекрасен) - 24, риза - 11, ефирна туника - 10, панталони не-лоши - 30-60 лв. бебешкитенеща са поопоскани доста - имаше 2 комплекта - блузка+панталонки - 29 кинта и същото, но + жилетка - 4о и няколко. рапорт даден-рапорт приет  Mr. Green

# 124
Здравейте
Mama 21, тапата е слузеста като по гъст сопол и е примесена с розови нишки, определено си личи , че не е от течение и е в по голямо количество. Аз също съм чувала, че може да се кара и без тапа, при първото ми раждане падна и затова знам какво представлява. На 2-3 пъти ми изтече, ако може така да се каже. Дано да не е тя все пак. Пиши ако има развитие.

# 125
Здравейте,два дни с комп.вируси се борим.В петък бяхме на консултация,БЕБЧО така изрита акушерката(тя се опитваше да чуе тонове).Много тренира човека.Даже не мога да спя от тренировките.Станал е 1000гр.Само малко ми беше ниско кръвното 100-60. Rolling Eyes
kakichkaкурсът за бременни в Шейново допълнително ли се заплаща и по кое време на деня се провежда?Аз се записах от 1.03, но забравих да питам тези подробности.Предварително благодаря за отговора!

# 126
Марийке:)това е нормално!стига си се шашкала.по зле си и от мен:)възможно е да падат парченца от тапата,но не е фатално:)

# 127
Добро утро, МАЙ-чета!
Вчера бях в  Хиполенд в Скай сити, но нищо читаво не открих, особено за новородени. Не знам с какво е толкова прехвален, ама дрешките са грозни и сякаш стоварени с чували от някой турски битпазар  Twisted Evil Сори, че съм такава, ама може би и аз да нямах късмет   Confused
В Премаман определено са се справили по-добре и имаше много сладки бодита миналата седмица, които излизаха доста добре като крайна цена. От дрехите за бременни са останали само големи размери.
В магазин Когато има бебе срещу София ленд имаше определено много хубави неща и то на почти същите цени като турските ментета. Също и в магазина в моя квартал- демек Изток- ама му забравих името в момента.
Мисля да отида и до борсата в Пловдив, за там знам, че има нелоши джунджурии, но това след като купя креватчето и скрина, та ще пиша повече като знам.
Засега хубав ден от мен!    Hug

# 128
Здравейте мами. Реанимирам след дългия път и командировката, направо се смачках 5 ч път, а и там нали за кратко време много неща трябва да се свършат, та все беше зор и напрежение. Днес съм като изтискан лимно. на всичко отгоре детето е със сополи и кашлица, а няма кой да ни гледа....всякакви планове за почивка и спокойствие се изпаряват.
Доста сте поизписали, чувствам се добре, преди път ходих на ЖК, но ми казаха, че вече трябва да се виждаме на 10 дни...

# 129
Момичета
 как сте ? Hug

Аз да се похваля почти (99%) съм си накупила всичко за бебето и сега остава само да подредим -  с което сме заети вече цяла седмица и пребоядисаме ( освежим) къщата Crazy
Чааак сега разбирам колко съм бременна от към издръжливост... почвам да правя нещо, което преди свършвах за половин час , а сега и два не ми стигат  Mr. Green

# 130
  • Burgas, Bulgaria
Каде сте гугутки.Днес бил ден за прошка.
Така си хапнах че ще гръмна.ще изчакам малко и изчезвам към мойто мамче че щяла да готви нещичко последно време само за ядене ме викат Mr. Green
Лек ден на всички. Heart Eyes
И аз скоро разбрех че съм доста бременна Joy

# 131
Дам днес е ден за прошка. Ние обиколихме мами татковци,баби, супер много преядох. А довечера ще си взимаме прошка и със свекитата и пак едни масиииииииии Sick hahaha

# 132
а пък аз бачках. но тъкмо свърших и сега ще си почивам. днес по традиция трябваше да се занесем с пиле до кумовете ни, но нямаше кога, а и мацката бил анещо сополива; тази вечер би трябвало да ни идват на гости кумците ни (2 двойки), но нямам сили, така че ние ще ходим по хората. даже сега тръгваме  Mr. Green

# 133
И ние набързо си простихме,ама нямам сили като др.година да правя трапези и адети разни.Пък и аз не постя както др.години и то си губи смисъла.Кумовете ни са в чужбина,мами и свекита ги няма днес,така спестихме преяждането.
Polyndar,ти си страшна в проценти,желая ти приятно и успешно пазаруване!

# 134
Polyndar, в Бебе Маркет в Изток има най-невероятните залъгалки-овце на земята.Има и страхотни одеалца за бебинки ,100% памук за 20лв. Аз живея близо до него и мисля да си взема оттам количката.Simple Smile
За дрехите за бременни...в Премама дрехите са малко...не мога да си ги представя върху себе си.Като торби са newsm78.Аз си купих едни бременски дънки и едни бременски джинси от Аморей, на Ф.Нансен и мисля с тях да си изкарам до край.С блузите нямам проблем засега.
Може и да е имало такава дискусия(и да е имало съм я изпуснала) , но мен все пак ме човърка да попитам.Мами, ще кръщавате ли бебоците на някой? Пресират ли ви за името (свекъри,свекърви ,съпрузи ,родители) ? Ако да, как се справяте със ситуацията?

Общи условия

Активация на акаунт