🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 134
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 425
Катето направо ми къса сърцето - то кротост, то гласче, то ... нищо. Няма живец горкото да си държи очите отворени. По едно време си викам - да вдигнат един скандал, да живнем. А Горджъса показа, че може и да е доста духовита, а не само да намила. Смях се с глас.

# 1 426
То пък с Надя една химия струи ....
Нямат все още. Злобна е, но пък иначе е най-добрата партия.

Всичките не ги харесвам и мога да съм обективна.
Те почти не са си говорили с нея или поне това, което показват. Задава си интелигентно подбраните въпроси към Алек и това й е свалката. Повече се кефи на разобличаването на "фалшиви хора".

# 1 427
Ужас, постоянно ги юркат. Тичайте при Алек, сега имате 15мин. свалайте грима.. После що имало напрежение.
Много е красива Катето и си отиват визуално, но няма искрица.. И в окото на Алек няма, нищо че зениците се разшириха. Определено му е приятна, но за връзка трябват повече качества.
И Нана в красива. Зарязваме го носа и бюста, има много нежни очи, трапчинки, хубава кожа, висока е, слаба. Има доста плюсове. Определено до Магда като застане я бие по всички параграфи.

# 1 428
  • Бургас
Много се чудя за този грим, дали пък цирка няма да е за недостатъчно добре почистен грим. Има продукти, които при сваляне набързо оставят следи.
Няма да се изненадам ако Криса е по - добре без грим също.

# 1 429
Катето е хубава, но не би могла да задържи задълго вниманието му. Надежда с тези раздалечени ненки, как се харесва на мъжете, не знам. Никак не ми хубава. Не виждам някоя, която да го привлича истински вече. Имам чувството, че му се иска да избяга от предаването

# 1 430
не разбирам Маги защо го играе толкова радостна, че ще е без грим..
ясно, че ще заложи на дългите си крака, но все пак..
катеринка ще се изложи, то стана ясно..
направо и потънаха гемиите като чу и сама се издаде, че ще се опита да си остави поне фон дьо тена.. Joy

# 1 431
Другия път когато Наум отива при тях,вместо с покана за среща да изкара леката картечница и да ги почва наред.Хвани едната,блъсни другата.

# 1 432
Пия един валериан и чакам да видя Горгонзола без грим.

# 1 433
Хей, да не ви осъди всички че и казвате Горджъса.

Най достойно поведение във формата има тя и заслужава халка.

Катето само може да и завижда на неподправената тактичност, финес и красота.

# 1 434
Аз чакам с легена...

# 1 435
Ами аз грам не виждам коя ще му задържи вниманието, особено ако наистина си пада хипар, мечтател, авантюрист и тн. Че то ние самите, които ги гледаме от два месеца само, се отегчихме и им хванахме спатиите на всички. Катето поне притежава една рядко срещана за днешно време нежност (не престорена като на Надежда) и това я отличава. За който има усет да я оцени.

# 1 436
Мария как искрено се изкефи, като съобщи Наум за без грим и без прическа. А Горгоджъс помръкна.
Тя Мария без грим е дори по-грозна от Горджъса.

# 1 437
Тъкмо пиех вода, когато Наум обясняваше, че трябва са си махнат грима и Криса погледна с изкривената си физиономия точно в камерата и щях да изплюя всичко Joy Joy Ох, не мога

# 1 438
  • Бургас
Аз чакам с легена...
Аз смятам, че ще е по - добре без грим.

# 1 439
Един? Харесвам оптимизма ти Joy

Общи условия

Активация на акаунт