🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 107
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 860
Може да е избрал нея. 😁

# 1 861
  • Бургас
Катето показа скорпионското в себе си.Наистина е хубаво момиче. Показа, че е добра, но има характер.

Кристина беше доста по-симпатична без грим.

# 1 862
За мен Мария е отблъскваща физически с тези опулени очи и увиснала долна устна, сякаш нарочно разтягана, като местното население на Великденските острови. 🙄
Въобще не мисля, че му е действала супер сексуално и видиш ли се отървава от нея, защото не може да се владее иначе. Просто не го кефи.

# 1 863
Валерия събужда в него по-скоро бащински чувства. Е, когато е пиян и други. Мария направо му натискаше бутона. И той си го каза на едно розораздаване "подкосяваш ми краката с усмивката си". Бях писала по-напред, че мъжете не обичат да губят контрол. А той губеше. Нямаше да и го прости.

# 1 864
Мисля, че Алек просто е прегледал последните ГФО на фирмата и е установил, че засега ще се въздържи от инвестиции в недвижими имоти и злато.

# 1 865
От продукцията да бъдат така добри да ми спретнат един двубой между Маги и Надежда. Гризе ме любопитството коя ще е по-силната и хитра от двете. Днес за мен спечели Маги.

И още нещо - за мен от самото начало и двете са ми като герои-клонинги, не знам дали само аз ги усещам така. Много високи, слабички, изрусени, горе-долу наборки, работят с хора, единствената голяма разлика е, че Надежда вече има брак зад гърба си и едно детенце. Двете също са много активни от ден 1 и знаят как да му галят егото. Другото интересно общо е, че и двете говорят за сходни минали проблеми - живот в златната клетка, контролиращи и задушаващи мъже и връзки, та сега го дават сякаш искат да преоткриват забавленията и лекотата в живота, без суетата и т.н. И двете са възприемани като фалшиви, пренавити, имитиращи поведението на тийнейджърки с цел да младеят и те до ерген, който е още в 20-те си години.

Даже ми е странно, че любимките на Алек са ми толкова... еднакви.

Не знам, в началото излъчваше топлина това момче, но горе долу от изгонването на Силви е мега суров и студен
Нормално, и на мен ми липсва хармониката. 😂

# 1 866
Ама забравих че ергенина е Водолей все пак, с малко изключения зависещи и от други положения, едни от най-хладнокръвно нараняващите и студени хора са именно водолеи. Имам усещането и че под тази усмивка на Алек и превъзнасянето на момичетата, на което сякаш са длъжни, се крие едно такова студено и интелектуално извънземно. Simple Smile

# 1 867
Е, той на всяка по десет пъти обясни колко е невероятна, вярвате ли, че наистина го мисли? Няколко много горещи момичета наоколо, та баш Ам Гъл (Мимето), ще му натиска бутона и ще го изпепелява... как не!

# 1 868
От продукцията да бъдат така добри да ми спретнат един двубой между Маги и Надежда. Гризе ме любопитството коя ще е по-силната и хитра от двете. Днес за мен спечели Маги.

И още нещо - за мен от самото начало и двете са ми като герои-клонинги, не знам дали само аз ги усещам така. Много високи, слабички, изрусени, горе-долу наборки, работят с хора, единствената голяма разлика е, че Надежда вече има брак зад гърба си и едно детенце. Двете също са много активни от ден 1 и знаят как да му галят егото. Другото интересно общо е, че и двете говорят за сходни минали проблеми - живот в златната клетка, контролиращи и задушаващи мъже и връзки, та сега го дават сякаш искат да преоткриват забавленията и лекотата в живота, без суетата и т.н. И двете са възприемани като фалшиви, пренавити, имитиращи поведението на тийнейджърки с цел да младеят и те до ерген, който е още в 20-те си години.

Даже ми е странно, че любимките на Алек са ми толкова... еднакви.

Не знам, в началото излъчваше топлина това момче, но горе долу от изгонването на Силви е мега суров и студен
Нормално, и на мен ми липсва хармониката. 😂
В темата за спойлерите всички постоянно ги бъркахме. Еднакви са. Просто на мен лично Маги ми бърка в здравето. Не я изтрайвам.

# 1 869
Не знам но начинът по който изгони Мария беше меко казано обиден. Имаше роза, толкова пък да е бързал.. че да няма търпение до следващата церемония...

# 1 870
Аз Надежда и Маги ги усещам съвършено различни, без да имам пристрастия към някоя. Но просто с Надежда всичко ми изглежда много лежерно и непринудено, натурално случващ се флирт, докато с Маги някак като опит да го хипнотизира и да му внуши, че са сродни души, които са имали късмета да се срещнат след поредното прераждане и сега трябва да бъде с нея до края на вечността.

# 1 871
Можете да погледнете поста на Горджъс в инстаграм по случай напускането й:
https://www.instagram.com/p/C6MrDRUrxPN/?igsh=cmxhNm5sYTMxd2c3

Накратко, ние от нищо не разбираме, успя да ни изиграе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 872
Хора, пригответе се психически... 😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 873
Йоана работи за Луфтханза, нали?
fly2sky airlines - компания за чартърни полети
Нали уж работила за една от най-големите авиокомпании в света? А то се оказва някаква чартърна компания с 10 самолета, която изпълнява полети основно до бившите руски републики и Африка.

# 1 874
За мен Мария е отблъскваща физически с тези опулени очи и увиснала долна устна, сякаш нарочно разтягана, като местното население на Великденските острови. 🙄
Въобще не мисля, че му е действала супер сексуално и видиш ли се отървава от нея, защото не може да се владее иначе. Просто не го кефи.

И на мен така ми се струва. Особено, след като я видЯ без грим. И към Йоана така се отдръпна, май пак по тази причина.
Иначе останалите са добре без грим. Дори Катя след като махна "остатъците" от грима след навикването от Горджъса стана още по-красива. Въобще Горджъс тази вечер - с няколко автогола. А без грим изглеждаше в пъти по-добре!
За Надежда не бях сигурна като  гледах дали е махнат напълно грима. Но така изглежда доста по-свежа. Гримът ѝ слага сигурно, ако не 10 поне 5 години отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт