🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 132
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 660
Горджъса пък кво вика, да гласуват коя била най-искренна според НЕГО 🤣🤣🤣🤣

# 661
  • София
Ами дразнят се жените, че на тях не им подаряват скъпи неща. Дано си намерят спонсори, че чак жал ми стана за тях, явно им е травма Grinning

# 662
Тия не са в ред! Няма как да държиш сметка на някой колко му струват дрехите и защо има такива. Това е завист! Евала на Маги, че не влезе в обяснителен режим. На никого не дължи обяснение защо има дрехи, които струват колкото струват.
Тая па сврака Горджъса е проста като налъм. Йоана е злобва и завистлива, а Надя е селска пръчка.

# 663

Тези злобни грозотии са толкова завистливи.. Леле какво съчетание, злобни, завистливи и зли

# 664
Магдалена е надменна и определено дразни. Много тъпо я бутат, но просто....както мачкаха Елена и тя не се даде, така бутат Маги, а тя просто не става...
Всъщност дано си намери бленувания спонсор, и да си живее някъде на каравана или където желае. Дано не я бутат по тв, че наистина няма ама грам харизма.

# 665
Магдалена много преиграва, много. Въпросът не бе за това кое по нея колко струва и защо, а би ли се отказала от скъпите си вещи и стремежа да има такива.

# 666
Значи: някакви моми захапват друга такава, за това, че имала скъпи дрехи и бижута. Много боли, когато и ти искаш това, ама нямаааа. Егати безсмисления спор. Магдалена трябва да се извинява на бедните, че има възможност да притежава скъпи вещи.

Всъщност спорът Маги го извъртя и го направи меркантилен. А истината е, че я питаха дали може да ходи на палатка и да живее по-обикновен живот, без лукс. Магито е хитра лисица, много извъртя нещата. Те просто й доказваха, че обича лукса с примерите с роклите и скъпите й обувки, а тя как изкара нещата, че е много обикновен човек, да бе, да.

# 667
Много семпли девойки, честно Simple Smile
Маги под носа им прави продуктово позициониране, а те не се усещат Simple Smile

# 668
  • Варна/Амстердам
Забелязвам, че много от нас, които не сме били фенове на Маги, в един момент започнахме да ѝ симпатизираме точно заради злобата, която другите изсипват към нея. Даже се изненадвам колко спокойно реагира на провокациите и елементарните нападки на група кукумявки.

# 669
Ами дразнят се жените, че на тях не им подаряват скъпи неща. Дано си намерят спонсори, че чак жал ми стана за тях, явно им е травма Grinning
Де да беше там Алеко -
Ще побегне надалеко,
На момента, и със двеста,
Без да избере невеста Joy

# 670
Магдалена много преиграва, много. Въпросът не бе за това кое по нея колко струва и защо, а би ли се отказала от скъпите си вещи и стремежа да има такива.
А защо трябва да се отказва?!

Искам да ги видя след 10 години тия трите - коя ще е семейна и с деца, да ми отговорят те защо нямат семейство и дете, щото на друга планета трябва да отидат, за да ги вземе мъж, който не им е слушал резила. На територията на тая страна, ако се намери такъв, то той няма да е наред!

# 671
  • Paris
Само аз ли не вярвам, че някоя от тях има оригинални Шанел обувки 😀

# 672
Киара е много красива. Жалко, че е забила в чалгата.

# 673
Браво Маги!
Фен съм и, добре ги нарежда с усмивка.
Как само и завиждат?!

# 674
Не смятам, че й завиждат. Много добре знаят как стоят нещата при нея. Много добре я анализират даже. Криса може да не е красавица, но казва нещата 1/1.

Общи условия

Активация на акаунт