🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 083
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 645
Е какви  нейни рокли има Магда за коктейлите  от 3000лв.?!

# 646
Е добре, каква марка са маратонките на Магда? Някой видя ли? Това най много ми харесва в нея.

# 647
Да, видяхте ли защо е тази настройка към Маги вътре? Завиждат чисто по женски за роклите, обувките и стандарта на Маги, към който впрочем всяка една от тях се стреми. Много се излагат, дори и считаните тук за "интелигентни" Йоана и Надя

# 648
  • Тайланд
Пффф, Нанито какво тяло вади! Flushed Браво, мамасита! Скир шапката на момичета 10г по-млади!

# 649
Магда работи по 16 часа на ден и си купува обувки за 3 бона Joy

# 650
Магдалена няма никаква харизма. Повяхнала държанка с фалшива усмивка.
Тъпо е да се дразнят на скъпите й вещи, но вероятно са ги насъскали да я захапят.

# 651
  • Варна/Амстердам
Йоана защо цели да злепостави Маги при условие, че тя самата със заплата на стюардеса няма как да си позволи шанелски сандали. Абе айде у лево...

# 652
И аз така ги търсих но нищо
Някой може ли да ми каже марката на обувките на Виктория от НАДКАСТ? Бели с розово?
Не излиза да са никаква марка, потърсих.
Скрит текст:

# 653
Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:

# 654
  • България
Този битов скандал за обувки, сандали и рокли ми е много скучен. Въобще не разбирам от марки, модни брандове и не ме вълнуват. Не ставам за инфлуенсър. Почвайте да се дърпате за косите за Ауек.
Хванах Маги в лъжа: на визитката каза, че може да лети за Бали, когато си поиска. Сега каза, че не пътувала на скъпи почивки. Крие доста за себе си.

# 655
И аз имам емпатия и интуиция, Ами не харесвам Магдалена. Харесвах и симпатизирах на Елена. На Александра не.
Това не значи, че харесвам другите.
Честно казано Надя най ми харесва. Не е грозна и не ме дразни. Най-непоносима ми е Горжъса.

И на мен ми харесва Надя, клю клю е, но като помисля, тя клюкари само в своята си компания, демек, клюка си с приятелки. Не мисля, че разпространява клюки.

# 656
Значи: някакви моми захапват друга такава, за това, че имала скъпи дрехи и бижута. Много боли, когато и ти искаш това, ама нямаааа. Егати безсмисления спор. Магдалена трябва да се извинява на бедните, че има възможност да притежава скъпи вещи.

# 657
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Тези сейбия на парите и доходите ли ще и стават?
Въртят, сучат и всичко опира до добре познатата и стара като света женска завист и злоба.
Йоана прокопа дъното, коя е тя, че да казва дали Магдалена ще се усмихва или не.

# 658
  • Варна/Амстердам
Йоана прави голяма услуга на Маги в момента. Страшно злобна и осъдителна. Тя ще отиде ли с шанелските сандалки да спи на шано палатка от брезент?

# 659
Йоана пита Магдалена за маратонки, които тя също има, но в друг цвят? И тя е от интелектуално възпрепятстваните
Скрит текст:

Ужасни маратонки са това! Трябва много пари да ми дадат, за да си ги сложа, сори, обаче изключително груби и неженствени спортни обувки са това.

Общи условия

Активация на акаунт