🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 485
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 495
Коя ще е на среща довечера? Аз си мисля, че може и да е Надежда пак.

# 496
  • София
Лош изказ от моя страна - кастинг за ергенки. Ергенът наистина го канят.

Здравейте и от мен.
Ние си хортуваме, а вече тече ракламата за кастинг за Ерген 4. Наслука!
Хо хо, и един мармот завива шоколада в станиол. Нали вече стана ясно от изявленията на ергените, че ако не бъркам, са били поканени за участие, а не на кастинг. Дори мисля и Ф. Буков беше споделил медийно, че е отказал участие за формата.

Някой ще ми припомни ли с какво се занимаваха родителите на Евгени, че съм забравила?
Бащата на Евгени е животновъд. За мама Светла не се сещам.

# 497
Лош изказ от моя страна - кастинг за ергенки. Ергенът наистина го канят.

Абе и този кастинг е като за гризачи и шоколад... Вярвам , че от този сезон единствено на кастинг се е явила Милена. Хайде и Силви.

# 498

Бащата на Евгени има строителна фирма, в миналото за кратко се е занимавал с животновъдство. Майката има бизнес със салони за красота.

# 499
Учудвам се, че продължават в същото направление, макар че доста хора им "подсказахме", че е време за нещо ново, свежо и оригинално. Затова и аз лично смятах, че е време да видим как би се котирала "Момата", но явно продуцентите си харесват продукта и не смятат, че рейтинга им е зле.
Би било страхотно да видим обърнати роли и как мъже се борят за една жена, но уви...

Озадачен съм, че не искат да развиват предаването, а се свиват зад скандалите и сеира все така...жалко ако наистина ние зрителите даваме такава обратна връзка, че това е риалити телевизията, която предпочитаме.

# 500

Бащата на Евгени има строителна фирма, в миналото за кратко се е занимавал с животновъдство. Майката има бизнес със салони за красота.

Е, хубаво, ама нали на играта с въпроси за личността на Евгени някоя от фаворитките сбърка именно отговора на този въпрос. Та, тате се оказа животновъд. Строителството може да му е хоби...LaughingRolling EyesStuck Out Tongue

# 501
Скрит текст:
Бързат с кастинга преди евентуалните кандидатки да са видяли постния финал.

# 502
Абе и този кастинг е като за гризачи и шоколад...
JoyJoyJoy
Аз няма да се записвам. Ще чакам да ме поканят Joy

# 503
Скрит текст:
Бързат с кастинга преди евентуалните кандидатки да са видяли постния финал.

Скрит текст:
Мисля, че кандидатките вече точат лиги по короната, която Алтънбаш "подари" на Надежда за една вечер. А може и да си създават палави профили с цел бъдеща популярност. Мда.

# 504
Много ясно, че го изкараха животновъд и едва ли не касапин. Нали трябваше да има драма с Валерия и нейният фанатизъм.

Тия продуценти няма да направят абсолютно нищо ново и свежо. От биг брадър насам си я карат по една формула. И явно не е зле, защото им носи пари. Не съм окуражена от сезон 4. Този сезон едва го гледам, даже повече пиша тук, отколкото гледам 😃 Например, не се сещам за индивидуалната среща на Надежда😂

# 505
  • София
Ще ми се смеете, ама аз Генча си го харесвах. Малко инатлив беше на моменти като магаре на мост, но определено му личеше, че е израстнал в добро семейство. Първият ми беше много изкуствен, а този е целият едно клише - повтаря едно и също цял сезон.

# 506
Ще ми се смеете, ама аз Генча си го харесвах. Малко инатлив беше на моменти като магаре на мост, но определено му личеше, че е израстнал в добро семейство. Първият ми беше много изкуствен, а този е целият едно клише - повтаря едно и също цял сезон.
Не си само ти. Wink В моето обкръжение всички жени харесват най-много Гената. 😏

# 507
На мен Алек ми изглежда погрознял напоследък. И да, повтаря като латерна едно и също за всяка кандидатка. Все го палят, все са неповторими, все са стойностни и с естествени черти (еле па Нани). На мен предишните два ергена ми бяха в пъти по-симпатични, Виктор се държеше като мъж и не позволяваше да го водят за носа (без последните епизоди с Капитонова), Евгени си беше чаровник, който се наслаждаваше на женското внимание, но беше интересна динамиката с всяка различна девойка. Алек е като глътнал бастун и повтаря едно и също. Малко по-различно беше на срещата със Валерия, но тя пък май приключи неловко със съмнения за нерегламентиран секс. В обобщение - от тримата Алек ми издиша, може би е най-малък, може би няма опит в живота, прекалено добър е или и аз не знам какво. Но пък и подборът на ергенки направо е потресаващ.

# 508
Коя мислите, че ще се свени да се покаже на Алек без грим? Не са Валерия и Маги, видях и кадър на Йоана без грим на пейка среща:

# 509
Според мен Горджъс.

Общи условия

Активация на акаунт