🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 124 624
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Между другото ми направи впечатление как за пореден път отбор Змии говореха за възраст, отчаяние и последен влак. Момичета като Валерия, които са по-млади и глуповати, повече ги разбирам да мислят така, но наистина ли Надя и Йоана смятат, че след като прехвърлят 30-те няма да има какво да предложат на един мъж и ще са заникъде, ако още не са се омъжили и родили? Да не говорим, че Надя още рИве за обидите на база външен вид, но за мен такива коментари от жени към други жени са не по-малко недопустими. Само дето те се смятат за интелигентни и културни, нива над момичета като Теа и Валерия. Изобщо, яко се разсмърдяха тез девойки. Червиви са отвътре. А Горджъса пък изобщо не знам къде е тръгнала да се включва, като мяза на 40-годишна.

# 1 171
Надежда постъпи много егоистично, но май никой не го забеляза, понеже се прави на добра и приятелка на всички, според мен далеч не е добър човек, просто е двулична.

# 1 172
Между другото ми направи впечатление как за пореден път отбор Змии говореха за възраст, отчаяние и последен влак. Момичета като Валерия, които са по-млади и глуповати, повече ги разбирам да мислят така, но наистина ли Надя и Йоана смятат, че след като прехвърлят 30-те няма да има какво да предложат на един мъж и ще са заникъде, ако още не са се омъжили и родили? Да не говорим, че Надя още рИве за обидите на база външен вид, но за мен такива коментари от жени към други жени са не по-малко недопустими. Само дето те се смятат за интелигентни и културни, нива над момичета като Теа и Валерия. Изобщо, яко се разсмърдяха тез девойки. Червиви са отвътре. А Горджъса пък изобщо не знам къде е тръгнала да се включва, като мяза на 40-годишна.

Точнооо, направо ми е странно и неестествено млади момичета, които пътуват, виждат света, да са толкова тесногръди и да живеят според някакви остарели виждания.

# 1 173
Не знам защо те се имат за застраховани да се окажат в ситуация, в която ще гонят 40-те и ще са без мъж и деца. Което пък в  наши дни се смята за нормално по цял свят, а те се държат като стринки от 19в.

# 1 174
Криси снощи полудя пак , по-добре да излезе че вече няма накъде.

# 1 175
Някои преди се възмущаваха със силата на лично засегнати от Мария, сега пък от Магдалена, успокойте топката. Мацките си живеят живота ние тук ще си изпускаме нервите за някакво шоО.
За мен Алек си се държи много добре. Вече  донякъде ни е показал възпитанието си и ценностна система, така че смятам че би реагирал при несправедливостите, агресията на някои и тн, но просто не му е позволено. Даже в някои моменти усещам такова отегчение от момите, от ситуациите.. И също смятам, че може да съжалява за участието си във формата.

# 1 176
  • София
Грозни бяха нападките на четворката към Маги, но тя ми е тоооолкова изкуствена (като поведение), че разбирам раздразнението им и опитите да я "изобличат".
Направих си труд да извадя разговора за обувките.

Въпрос: Какви са общите неща между теб и Алек?

Маги: И двамата държим на малките неща, които са заредени с много емоция.
Имаме еднакви интереси и виждания.
И двамата смятаме, че суетата много е натежала в живота на хората и със сигурност не я търсим... а и тая помпозност.

Тук Киара я захапа за роклите за коктейлите.

Маги на синхрон: Тя каза, че съм материална, защото имам рокли, което е смешно.

Йо: Би ли си представила живот без пари? Без обувки за 3к лв, без...

Маги: Аз обувки за 3к нямам.

Йо: Имаш. Дори на себе си в момента.

Маги: Тези не са за 3к.Ти също имаш сандали, които са доста по-скъпи.

Йо: Да, но аз те питам теб, би ли си представила този живот, без тези неща?

Маги: Да, абсолютно бих си представила и в крайна сметка, аз работя по 16 часа и мисля, че мога да си позволя да си подаря от време на време по-скъпи обувки и някоя рокля.

Това придружено с разтегната до ушите усмивка.

На това аз му се вика Не ме слушай какво ти говоря, а виж какво правя.

Маги е най-фалшивата там (или най-глупавата, щом не знае значението на думата "материална".)

Четворката слязоха много ниско с коментари за последни влакове, деца и тн.
Подозирам, че ги насърчават да коментират предварително зададени от продукцията теми, но си беше грозно.

# 1 177
  • Plovdiv

Точнооо, направо ми е странно и неестествено млади момичета, които пътуват, виждат света, да са толкова тесногръди и да живеят според някакви остарели виждания.

И на мен ми иглежда много тесногръда.Жалко.

Цензурата наистина е лошо нещо.

# 1 178
  • София
Надежда постъпи много егоистично, но май никой не го забеляза, понеже се прави на добра и приятелка на всички, според мен далеч не е добър човек, просто е двулична.

Егоистично постъпи Надежда, но не знам дали им е длъжна, особено на тези вътре, с които грам не се кльопа. Всяка си играе играта. Но забелязах как с кеф си отдъхна, когато двубоят между Екатерина и Горджъса измести фокуса от нейната постъпка. Чудя се обаче дали продукцията не й подложи успешно да стане обект на нападки не само заради действията си, а и защото Киара изхвърча веднага, след като изгуби шанса си да се види с Алек. А и така ги нахъсват допълнително - изпуснеш ли си шанса, гориш, та не се мотай.

# 1 179
Алеко колко засегнат изглеждаше в промото Laughing
"Защо ми отнемаш правото да те видя без грим?!" Laughing
Егати правата има Laughing
Може би следващата серия , ще трябва да ги види и без сутиен и бикини, все пак и така ще трябва да ги гледа . Да не ни ги изтипосат дибидюс утре малко сле 20 часа .
Мили хора, нека не съдим Алексчо толкова сурово за сценария. Договор е подписал , изпълнява си човека ролята и задълженията . 99 % процента от нормалните мъже изообщо няма да им хрумне да видят разликата с и без фондьотен

# 1 180
Значи тия моми на по 28г., незадоволени и необичани са толкова смешни, че няма накъде. Яд ги е, че Магдалена има самочувствие, а те се чудят как да се харесат, че досега и толкова не са.
Относно този жест на Маги- никога нямаше да го асоциирам с хероин. Искаше да каже, че Алек и действа ободряващо и покажа инжектиране със сила във ръката. Ако някой така си боцка хероин аз не знам как ще живее.

# 1 181
На пейката с Йоана Алек имаше вид, сякаш всеки момент ще заспи. Много скучно девойче. И камерата като се фокусира върху страничния ѝ разчекнат жълт зъб, просто падам.

# 1 182
Интересен ще бъде епизода днес. На промото всички изглеждаха много различно. Гримът според мен е да подчертае чертите на лицето, не да изгради ново🤔
Визирам Кристина-Горджъс. Толкова много фондьотен си слага, че лицето ѝ изглежда все едно е намазано с пастет.

# 1 183
Дразнят се ,че Маги получава внимание и има самочувствие.
Много са ми неприятни Надя и Йоана , особено Надя ,която дори не може  да се конфронтира ,а все  подпитва с ехидната си усмивка.

# 1 184
  • София
Интересен ще бъде епизода днес. На промото всички изглеждаха много различно. Гримът според мен е да подчертае чертите на лицето, не да изгради ново🤔
Визирам Кристина-Горджъс. Толкова много фондьотен си слага, че лицето ѝ изглежда все едно е намазано с пастет.

И то евтин пастет, с изтекъл срок на годност и полят с олио Joy

Общи условия

Активация на акаунт