🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 259
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 230
Обаче изгонят ли Горджъса шоуто остава без клоун.

# 1 231
По повод историята на Надежда.
Аз в една от старите теми си казах, че не мога да разбера грижовна майка да си зареже детето, за да влезе в риалити, особено подобно, където нямаш връзка с външния свят, хеле пък, когато ще започва първи клас.
Направи ми впечатление снощи, че явно бързо след прибирането си в България е заживяла с нов човек - каза, че детето съвсем скоро е било сменило средата и е заживяло без баща си. Ако е сама, нищо лошо. Но да предприемеш стъпка да заживееш с някого, когато вече имаш дете, е супер отговорно. И за мен тя е постъпила мега егоистично и безотговорно. Отделно, позволила си е да живее с човек, който мачка детето ѝ.
Това ми говори много за нея.

В американския вариант на шоОто, участнички с деца (на такива в Щатите им разрешават да се чуват с децата си), които влизат в предаването се считат за влизащи 4TRR (for the right reasons), или на просТ български Joy за да намерят любовта и да се омъжат, но както всичко останало в родната ни страна, нищо не се прави както трябва.
Пример за това е използването на картата Съжаление/лична драма в началото на сезона на Валерия, коз който не би трябвало  да може да играе успешно по-нататък, но пак уви - дъвче се вече половин сезон!
В БъГъ основната суматоха се създава около проблемите с чашката, физически недъзи, психични разтройства, семейни драми, и тн, а се забравя, че тази игра всъщност трябва да се върти около романтиката, жизнерадостно и ведро поведение (не инфантилно), а не около битови скандали, които изобилстват.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 16:22 от Baraka

# 1 232
Да. Ето ви и една Надя , а.к.а. яката дупара:
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/njama-da-povjarva … genat-snimki.html

ПП: А защо Надежда да не влезе като претендентка, само защото е майка? Не сме виждали такива във формата досега или точно тя няма правото да търси нов партньор...?! И, онези, претендиращи за малки момиченца кифли (съмнявам се леко във възрастта им, но както и да е), начело с Йоана, Надя и Горджъс да вземат да млъкнат вече по темата "аз мога да родя куп деца на Алек, но баба Маги - не".

# 1 233
Аз пък изтървах физиономията на Алек към Катя, а явно е трябвало да гледам внимателно... Някой има ли я случайно на скрийншот?

И аз като му видях физиономията, си помислих “леле, с какво презрение я изгледа”.  Но от скрийншоти не може да се долови съвсем.

# 1 234
Благодаря, странна работа. Какво му е направила.

# 1 235
Аз пък изтървах физиономията на Алек към Катя, а явно е трябвало да гледам внимателно... Някой има ли я случайно на скрийншот?

И аз като му видях физиономията, си помислих “леле, с какво презрение я изгледа”.  Но от скрийншоти не може да се долови съвсем.

Той снощи всички така ги гледаше...

# 1 236

И аз като му видях физиономията, си помислих “леле, с какво презрение я изгледа”.  Но от скрийншоти не може да се долови съвсем.
На втората снимка си е баш уловен моментът. А може и вече да е бил на черешата. И все пак, грозен кадър.

Ами, може да не му е пускала ръце под масата на вечеря, ама я налази в морето на първата среща.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 15:51 от FreakOnALeash

# 1 237
Не знам, на мен Алек ми става все по-безличен и неприятен.

# 1 238

Моят прочит - подразнил се е, защото е интерпретирал думите й, че все едно просто се е притеснила да не отпадне от предаването, а не че заради него самия. Понеже никаква инициатива не проявява тя, пък уж сърцето й се разблъскало.

# 1 239
И на мен, аз на такива мъже им казвам помиари, не подбира и всичко е "под ножа".

# 1 240

Играе си перфектното ролята, обаче. Голям е актьор. Може би най-добрият досега. Аз не мога да му хвана спатиите, на моменти ми дава усещането, че харесва еднакво всички и в същото време съм убедена, че off camera е питал всички продуценти, режисьори и сценаристи: ''е как можахте да ми ги вкарате всички тия?'' Направо съм убедена, че ги е одумвал и им е сипвал стабилно. Grinning

Изработи си хонорара по най-добрия възможен начин.

# 1 241
Сигурно му писна вече всички по един и същи начин да му се обясняват с тоя спиращ дъх. Според мен той счита Катето за малко глупавичка и наивна и я гледа със снизхождение и без това.

# 1 242
И аз съм на това мнение, слабохарактерна е и не много умна.
Колко ли мъже четат и си мислят, "идеалната съпруга!" Satisfied
Не, според мен, Надежда за момчетата е MILF.

# 1 243
Само една да има херпес обаче, отишла е цялата къща Joy
От носителя на Оскар де..

# 1 244
Ми, той и той не ми изглежда много умен по принцип...Grinning Нищо не разбрахме за него. Освен, че обича палатки и иска писта за Формула 1. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт