Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 60

• 41 000
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
I.V Съгласна съм напълно, това е нашият богат опит и също така урок. Момичета, здравето и живота Ви трябва да бъде пред всичко останало, не губете време!❤

# 601
  • Варна
АHCC съм го пила по схемата, която доц. Карагьозов изписва. Хем не беше много отдавна, но съм забравила каква беше тя. Ако може някой да помогне, ще съм благодарна. Ако ли не, ще потърся стари публикации и ще Ви отговоря. Първия месец по спомен се пиеше по малко повечко. Целият курс е 3-месечен. И като го приключите, дали с него или с някой друг препарат, изчакайте известно време (няколко месеца, не дни), преди да си направите тест в лабораторията.

# 602
  • Близко съм
Момичета мнение може ли
Скрит текст:
Скрит текст:
Имам жълтеникаво течение, а микробиологията излезна чиста. Възможно ли е от възпалението да е от цитонамазката?

# 603
Имате някакво възпаление, но от това, което е описано не е нищо притеснително. Може да пуснете МБ, ако не сте за уточнение. Обсъдете го с вашият АГ.

# 604
  • Дубай
Имате възпаление, пуснете разширена вирусология - мико уреаплазма, трихомони, гарднерела и др.

# 605
  • Близко съм
Нямам пуснсла съм ги всичко е чисто

# 606
Мислите ли, че hpv + диспазия цин2/3 може да се излекува само с имуностимулатори? Моят лекар е категоричен, че дисплазията не може да се махне сама, но четох много истории как жени успешно са се излекували дори от цин3 без лекарска намеса - с AHCC и фолиева киселина. Има ли тук дами, избрали натуралното лечение?
аз се реших и мисля да премахна матката без яйчници но иска да попитам отворена операция или там как бешее точно само те дупчат .с тоя ьин 3 и рисков hpv .след конизация нестана та как е по добре отворена или моля дами кажете

# 607
Мел, консултира ли се с друг онкогинеколог?
Отворена операция за цин 3 е пълно безумие. Не знам някой ти я препоръчва ли?

# 608
ми да че няма друг начин хистологията не е добра след конизацията и може и втора но не е сигурно колко е дълбоко и ако се направи реконизация и се стигне до здраво hpv то си остава и за напред пак несе знае какво щяло да стане незнаааам

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 07:06 от Мел85

# 609
Хистологията не е ли изследването на изрязаното? То няма как да е добро ???
Не е ли по добре да направите изследвания след три месеца и да видите как ще са ,според мен не бързайте.

# 610
Не е ли по добре да направите изследвания след три месеца и да видите как ще са ,според мен не бързайте.
. Че не било изрязано до здраво . И евентуално ако искам може дасе пробва втора конизация по надълбоко .....или махане на матката

# 611
. Че не било изрязано до здраво . И евентуално ако искам може дасе пробва втора конизация по надълбоко .....или махане на матката

Ясно ,сега погледнах,че не е изрязано до здраво за съжаление....по-добре втора конизация, в краен случай махай органи 🍀

# 612
Аз бях с различни проблеми,  две години пробвах всичко за да избегна операция,  накрая нищо не помогна, с лапароскопска махнаха всичко, сега живея спокойно.  Бях с миомни възли, нарастваха, станаха повече и още кисти, полипи. Живее се и без някои органи, важно е да се прецени рискът от отлагане. Потърсете второ и дори трето мнение.

# 613
Мел, направете втора конизация, ако тогава не е изрязано до здраво махнете каквото е нужно. Имате вариант, защо мислите за остраняване? Аз също бях с цин3, аз също съм с чпв 31 щамп. Наясно съм, че може да се повтори, но нека не мислим по този начин. Аз съм на 23 дори не съм раждала и се надявам някой ден да имам тази възможност.🙏🏻При някои се преповтаря-при други не. Не можем да живеем в страх, следим се, мислим позитивно, живеем пълноценно и спокойно. Горе главата, момичета. Никога не е късно щом си обръщаме внимание❤

# 614
Аз бях с различни проблеми,  две години пробвах всичко за да избегна операция,  накрая нищо не помогна, с лапароскопска махнаха всичко, сега живея спокойно.  Бях с миомни възли, нарастваха, станаха повече и още кисти, полипи. Живее се и без някои органи, важно е да се прецени рискът от отлагане. Потърсете второ и дори трето мнение.
Анабела здравей според ва след като сте минали по тоя път е по добре да пробвам още веднъж с конизация ?
Мел, направете втора конизация, ако тогава не е изрязано до здраво махнете каквото е нужно. Имате вариант, защо мислите за остраняване? Аз също бях с цин3, аз също съм с чпв 31 щамп. Наясно съм, че може да се повтори, но нека не мислим по този начин. Аз съм на 23 дори не съм раждала и се надявам някой ден да имам тази възможност.🙏🏻При някои се преповтаря-при други не. Не можем да живеем в страх, следим се, мислим позитивно, живеем пълноценно и спокойно. Горе главата, момичета. Никога не е късно щом си обръщаме внимание❤
Kseniq Мила благодаряти ама много Heart пожелавамти всичко при теб да е наред и ти пожелавам едно хубаво семейство с деца да им се радваш както аз на моите главата горе мила Heart благодаряти за съветите

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 21:28 от Мел85

Общи условия

Активация на акаунт