Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 929
  • 529
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Въглехидратът е сварен картоф, печена тиквичка без нищо, тортиля, спагети, шоколад, тахан или фъстъчено масло/това мазнини/.
Този път съм сигурна, че ще отслабна, защото съм сита, а аз съм лаком телец принципно.
110/150/45-превес вземат въглехидратите
След вчерашният ден съм минус 700 грама, знам, че не е сланина, но е минус.
Съчетавам с фастинг и спорт.

# 361
  • Бургас/Пз
Сис, съотношението е много добро
Ако е базирано на 1500 калории със сигурност ще свалиш
А това че си сита е най-хубавото
Радвам се много че този начин на хранене ти харесва🥰❤️🥰

# 362
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Ани, на 1500 приблизително.Много, много съм доволна!Вероятно ще купя и за няколко месеца след това, ако имам възможност, че тези услуги не са за всеки.
Тази сутрин 59.7.
Имайте хубава седмица, момичета!

# 363
Добро утро и от мен.
Аз се записах в предизвикателството на Катина. Има добри идеи за по изчистени хранения по зоната, които съдържат основно бавни въглехидрати. Килограмите няма да ги коментирам за сега. Днес въртях спининг байка 30 минути.
За днес закуската е "тиганички" от хуск, яйце и 6 г бадемово брашно плюс 160 г боровинки.
За обяд зелен фасул на пара, 30 г сурово състояние киноа, 27 г сирене и 125 г пуешка наденица.
Следобед 280 г диня, 130 г скир, 12 г кашу.
Довечера- лаврак на фурна и някакъв въглехидрат.

Вчера у дома се ядоха бургери. Аз си направих хлебчета от червена леща и не беше точно същото, но пък беше идейно и интересно, като заместител на хляба.

# 364
Аз съм днес за обяд на wrap с пушена скумрия и RANCH dressing, който си направих сама с котидж сирене и всичките му там зелении. Намерих някаква тексаска рецепта от нета, много добре се получи. Питките са ми от кокос и фибри, с по 1.3гр Вх всяка. И една краставица добавих, едвам си изядох всичко.
За закуска яйца.
1030 кал днес.

# 365
  • Бургас/Пз
Днес видях 52.8 и съм доволна. Целта ми е да държа между 52 и 53, или поне да не виждам 54. Все още само леко изчистване на храната откъм джънк фууд върши работа, което много му радва.
Като си проверих МФП се оказа, че съм задала горе долу съотношението на Сиси.
Чудесно ми се отразява, когато го спазвам Simple Smile

Не съм се отказала на 100% от сладоледа и някой друг коктейл, но гледам да горе долу в макросите. Един ден в седмицата си позволявам и малко над 2000 калории

# 366
Браво, Ани!

Въпреки че няма никакви позитивни резултати, влагам доста усилия и изобретателност, за това продължавам да споделям разни неща.
За утре
Закуска -2 яйца, 35 г пуешка шунка, 6 г масло и филийка тричав хляб.
Обяд-110 г лаврак печен, салата от 15 г червена леща, 50 г червен боб, една малка червена чушка, 33 г маслини и 360 г тиквичка на грил тиган.
Следобед както обикновено скир, ядки и плод. Напоследък се опитвам дори плодовете да променя и взимам малини и боровинки.

# 367
Тази сутрин се измерих - 101 кг, тази граница от 100кг дето съм си поставил постоянно ми бяга. Но и тия дни апетита ми се увеличи, което е странно на тия жеги. Вчера уж една шоколадова пуричка да хапна и... отиде цялата кутия.

# 368
  • в пералнята
Уф, това с едно парченце шоколад, една пуричка, една лъжичка, не работи.
Аз поне не познавам лично човек, който си взима парченце шоколад и си прибира останалия. 😁
И за себе си знам - без едно мога, с едно не мога и въобще не купувам изкушения, за за ги мисля.

# 369
Да отчета последните два дни, яйца за закуска. Вчера си намазах и една кето питка с малко домашна майонеза + кефир за обяд. Друго не ми се ядеше.
Днес си забравих обяда вкъщи, та ядох домати и кисело мляко, единствените "чисти" храни в магазинчета наблизо. Затова пък като се върнах си спретнах един телешки стек с конджак спагети.
Калории те са ми по 1300. Вчера 20гр Вх, днес 30гр. Как пък ги закръглих. Joy
Кастрирах кучката вчера и сега съм без другарче за дългите ми вечерни разходки за следващите две седмици. Много ми е криво да се разхождам сама.
Остават 2.5 седмици до морето, нямам търпение да си сгрея кокали те на слънце. Тази година е много студено в Англия, изобщо нямахме лято.

# 370
Аз поне не познавам лично човек, който си взима парченце шоколад и си прибира останалия. 😁

Arhinora, да се запознаем? Blush
Точно такъв човек съм. За мен точно "една пуричка", "една лъжичка" работи чудесно. Абсолютно не си представям да се откажа от храна, която обичам. Спазвам максимата "Ям всичко, храня се с определени неща".
Много обичам шоколад и си хапвам всеки ден или почти всеки ден. Или е парченце черен шоколад - около 8-10 г, никога повече, или е във вид на любимите ми бисквити дайджестив, покрити с черен шоколад. Хапвам една бисквита, разбира се.

Тази седмица реших да съм на суперсвободен режим, защото съм хоум офис от морето, а и постигнах и задържам "моите" 53 кг. Не беше лесно, предвид хормоналните промени на 50+, но се получи Blush
Аз решавам какво да ядем и познайте какво решавам - миди в сос от бяло вино, лефер на скара, калмари на тиган в сос със сушени домати и каперси, огромни салати... Две поредни вечери пържих риба - ватос и калкан. ММ ме гледа в изумление, щото аз пържа еднократно и само на високосна година Joy, но пък когато към пърженото имаш само салата, колко да е калорично? Наблюдавам се с интерес - явно режимното хранене не ми е тегоба, щом нямам нужда нищо да "наваксвам" и интуитивно се придържам към моя си начин на хранене. Единствено сладолед си хапвам през ден тук и това може да се смята за "прегрешение".

Мисълта ми е, че е по-добре да не си забраняваме нищо, защото рано или късно забраната се връща като бумеранг. По-добре да работим върху устойчивост на навиците, самодисциплината и самоконтрола. И утре е ден, този шоколад и утре ще е тук.

И за да не е спам, за днес отчитам:
Закуска - топъл сандвич от филийка протеинов хляб "Живена" с шунка и моцарела, едно варено яйце и един белтък, домат.
Тренировка - 30 мин. горна част в суперсерии, 12 минути корем - и двете с Карълайн.
Обяд - "Лятна манджа" /задушен лук, чесън, чушки, домати/ с ок. 30 г козе сирене и 80 г в готов вид печено пилешко бонфиле. Малка филийка черен хляб.
След обяд, на плажа - 1 праскова, 3 сливи, сладолед Nuii, 65 г - категорично джънк като може би всичко на Nestle Joy
Вечеря - калмари на тиган, огромна салата, две чаши розе.

# 371
  • в пералнята
Vetrena, ами затова си с такава фигура. ❤️
Аз предпочитам да не се изкушавам, защото ми е трудно с мярката.
Сладолед си хапвам всеки ден. Правя си домашен в блендера със скир и замразени ягоди. Толкова съм му свикнала, че купешкия ягодов сладолед ми е странен.

# 372
Сладолед си хапвам всеки ден. Правя си домашен в блендера със скир и замразени ягоди.

И аз искам сладолед всеки ден Hug
Купих си приставка за сладолед към планетарния ми миксер, но все още не съм намерила време да прочета подробно и да я пробвам.
Надявам се този уикенд да успея. Искам да си правя протеинови сладоледи с малко или никаква захар.

# 373
Добро утро
И аз мога да хапна едно парченце или една лъжичка и да приключа. Особено ако не ми е пред погледа постоянно храната, която не искам да изям изцяло. Със сладкото ми е лесно, но с пикантните храни не толкова. Много обичам чипс от червена леща, който си е с достатъчно калории, там изпитвам трудности да приключа с една шепа.

Тези дни правя анализ на храната и храненето си. Много ми е трудно да падна под 1800-1600 калории. Гладна съм, особено в 11 на обяд, когато са минали 3 часа от закуската и остава час и нещо до обяда. Вчера обядвах в 13 часа 105 г риба със салата и в 15 часа вече бях на 4 оризовки с пате от риба тон. В 17 часа скир и в 21 часа риба (сьомгова пъстърва) салата и 80 г варени картофи.
Всъщност, ако продължавам а тренировките и държа на 1600 пак ще съм в дефицит. До сега хапвах плод, когато ми стане толкова гладно, сега мисля да опитам със зеленчук и протеин - чери домати с 30 г шунка, краставица с варен белтък. Нещо такова ще мисля.
Цяла нощ пишках, нямах сили да стана да тренирам Joy мисля да повърея пеша до работа вместо спининг байка

# 374
  • в пералнята
Сладолед си хапвам всеки ден. Правя си домашен в блендера със скир и замразени ягоди.

И аз искам сладолед всеки ден Hug
Купих си приставка за сладолед към планетарния ми миксер, но все още не съм намерила време да прочета подробно и да я пробвам.
Надявам се този уикенд да успея. Искам да си правя протеинови сладоледи с малко или никаква захар.
Аз преди година и половина си купих термомикс и той тотално ми промени начина на готвене и хранене. Сега като правя кето, е особено удобен, защото има цял стрийм с кето рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт