Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 924
  • 529
  •   1
Отговори
# 375
Аз също не мога с едно. За хора, които нямат пристрастяване и зависимост към храни е чудно как някой не може да се контролира. Както на мен ми е чудно как някой не може да се спре на чаша вино, или на едно  залагане. Не е до дисциплина, защото във всички други сфери на живота съм не само дисциплинирана, ами направо съм диктатор.
И аз като Архинора си правя замени. Примерно сладолед - имам нинджа creami, дето прави сладолед и от краставица  и л**о Joy. Купувам си кето питки и дюнери и с такива определено се спирам на едно.
За днес пак имам яйца за закуска, хич не ми омръзват Grinning За обяд ще си спретна голяма салата с риба тон.
С приятелка ще ходим на преход 20км

# 376
Поздрави от Истанбул! 😊
Храната е великолепна, не броя нищо, но контролирам захарта. Само 1 сладко нещо на ден. 😂
Утре летя обратно, и се завръщам в сериозните редици. Отпуснах си душата, да видим как ще ме "накаже" кантара.

# 377
Моят целулит ме кара да не залитам по определени храни, пърженото определено съм си го забранила, за 4-тирите години от както се захванах с фитнес и здравословното хранене, съм си позволила един път пържени картофи и два пъти пържена цаца.

Незнам дали си въобразявам, но откакто включих кардиото, сякаш една идея се редуцира, вече не се чуствам подута и май съм смъкнала около половин килограм (не, че е търсено).

З:Бъркани яйца, оризовки с извара и авокадо
О:Свинско контра филе, грах, домат и малини
С:Домашно "брауни"
В:Пиле на фурна, салата и диня

Успешен ден Flowers HibiscusHeart

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 14:53 от Nona M.

# 378
За днес планът проработи добре.
Към 11.30 си изядох яйцето, държа ме сита до 13.30, хапнах по голяма порция сьомга (мисля че е била 200 г) със 100 г варени картофи без мазнина. Сварих ги вчера, оставих ги в хладилника, води се че така нишестето става устойчиво и дори полезно за тялото. По принцип цялата процедура е да се варят бавно,но в тая жега нямах нерви да седи включен котлона дълго време. По голямата порция риба ме държа сита до 17 часа, изядох си скира с плодовете и мисля че ще изкарам до вечеря без проблем

Днес си позволих два бонбона.

Спортът ми е 40 минути ходене, накрая ми стана трудно, едвам вървях вече. 320 калории изразходвах.

Чудя се вече какви закуски да правя. Скирът с нектарини много ми харесва, засища ми цялото желание за сладко. И не ми омръзва. Но сутрин ям от три седмици едно и също и вече малко ми писва. Но пък ми е вкусно и става доста бързо.

За вечеря планирам 3 яйца и салата. За сега съм на 1200 калории без бонбоните, не вярвам да са овече от 100 калории за двата. Значи 1300. С яйцата и салатата ще станат към 1600. Мисля че е добре Simple Smile

# 379
Днес реших да си сверя часовника и записвах. 1067кал, Вх 11, М 69, П 101
Кисело мляко и шунка за закуска. Яйца и сьомга за вечеря. Не съм гладна.
Цял ден бях навън, много ходене днес и ме домърза да си направя салата. Утре - задължително. Не е хубаво така без зеленчук.

# 380
  • Бургас/Пз
Вчера се подведох с 2 пържени филийки сутринта. Правих на децата с кокосово масло и толкова хубаво замирисаха, че не се сдържах.  Със сладко от диви ягоди ... мммм
После обаче цял ден бях в движение, имах над 15 000 крачки в жегата и изкарах само на един руски сладолед 😊 Вечерта излизах с приятелки и хапнах миди, сафрид, попчета и една филийка домашен хляб с тирокафтери + 3 чаши бяло вино. Прибрахме се пеша и ако не беше минало 12ч можеше и  20000 крачки да бях направила. Изпила съм към 3л вода през деня. Интересно днес сутринта кантара не отчита никакъв плюс, което за мен е супер.

# 381
  • Plovdiv
Привет!
Тук съм момичета и ви чета,възстановявам се от операция затова не пиша и не отчитам менюта.
В момента не тренирам,забранено ми е за месец и половина.Храня се обаче както и преди -по 4 пъти на ден.Не съм качила,нито свалила килограми.Нямам никакво движение сега.В болницата  си пиех и протеинови шейкове,а там даваха и крем супички.Живот и здраве след възстановяването смятам да си продължа по старият режим.
Пишете при вас как протича лятото -как сте с активността,храната,успявате ли да спазвате режимите си и целите си?

# 382
Ям малко ,без да го мисля ,просто не ми се яде ...не ги смятам но едва ли имам над 1500 кал. Вчера например зак.Една филия вита запечена със салам и кашкавал
Вечеря -Малко хляб на крак със домат и сирене.Пълнена  а чушка с ориз и кайма.
Праскова и един кроасан с шоколад .

# 383
Аз не страдам от липса на апетит, зима, лято си хапвам стабилно Grinning. В момента пак съм във фаза тъпчене, че другата седмица очаквам МЦ.

З:Овесена палачинка от овес и вода, намазана с извара и авокадо и 5 варени яйца. Като ще изям 1-2 жълтъка само. Това ми е за закуска и за следобедната междинка.
О:Червена леща, пуш. филе, домати и круши
В:Пил.филе и салата+ плод (вечер прекалявам с количетсвото плодове, но какво да се прави.

Хубав ден да имате момичета Yellow HeartNature High Brightness

# 384
Аз страдам от наличието на апетит. Каквото к да правя накрая кантарът пълзи нагоре.

# 385
Да се отчета и аз. Карам си както преди, с по 20-30гр Вх, 100-120 и рядко 150гр П. Мазнините се намесват както дойдат
Днес обаче Вх са ми по-високи, защото ми се дояде миш-маш. Много чушки, домат, лук. Та затова орязах мазнините днес. Миш-машът ми е с извара, имах 2 яйца за закуска и лаврак на тиган за вечеря с буквално 4 капки авокадово олио.
Работя дълги смени в момента, затова само ходене. По 1ч в обедната почивка и 1.5ч след работа. Кучето е много доволно Joy
Дух нормално е да ти се яде. Гледай да си спокойна и бебока да расте. Другото ще го оправиш след като родиш Hug

# 386
Храната днес
З:Протеиново- овесен кекс и 5 варени яйца- пак разделям за закуска и следобедна междинка
О:Пил. филе, ориз и краставица и круши

С: Тренировка+ протеин
В: Сьомга и зелен боб+ плод (най-вероятно пъпеш)

Аз да се похваля в момента се чуствам идеално в тялото си, със сигурност това е най- добрата форма която съм имала за целия си живот. Въртя се около 52 кг, една идея съм смъкнала, което е добре дошло за бутчетата ми Grinning , но пък в лице сякаш малко съм се изпила.

Скоро ще се снимам, но най-вероятно ще я пусна в темата за тренировките.

# 387
Вчера пак ядох лаврак на вечеря, толкова ми е вкусен в момента, мога само на него да карам. Даже за закуска Joy Единственият проблем е, че кухнята мирише на мръсно пристанище след това  Cold Sweat
За закуска ядох червена чушка със 70гр козе сирене. Обяд - 150гр филе от бут и 80гр скумрия в собствен сос от консерва и кефир.
   Вчера пак 1ч бързо ходене на обяд и 1.5ч след работа.
Остава ни само седмица в тази къща и ядем каквото е останало във фризера,че да го изпразним. Кучето набива гърди от фазан, мъжете наблягат на боб с мноооого наденица, аз утре ще довърша разни скариди и миди Joy Ми няма да хвърлям храна, я?!

# 388
И аз много обичам лаврак, Costa незнам как го приготвяш, но може да пробваш на фурна с хартия за печене, аз така го правя и не мирише толкова,  ципурата я правя по същия начин 🙂

# 389
Аз днес ще се опитам да изкарам на скир с плодове до довечера и за вечеря пуешко кюфте със салата.

Общи условия

Активация на акаунт