Третиноин /Ретин-А/, Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди -Тема 13

• 59 260
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
  • Mostly in my mind
Според мен белият е по-силен.
Аз го ползвам, със суха кожа съм точно и ми действа супер.

# 721
  • Varna
Ползвала съм и двата. Не знам защо дават зеления за суха кожа. Според мен са еднакво силни, но белия го усещам с много по - меко действие. По - нежно е самото усещане върху кожата. Като действие са ми еднакво добри.

# 722
  • Miami
Благодаря ви много, мили дами Flowers Bouquet Мисля да пробвам белият и аз.

# 723
Здравейте, момичета! Извинявайте, че нахлувам така, но вече не ми остава време са следя форума. Насочила съм се към тези продукти, може ли някой, ползвал ретинала на Allies of skin, да даде отзив? За другия крем също ще се радвам, ако някой може да сподели. Благодаря предварително!

# 724
Ползвала съм по една опаковка от двата, не съм повторила, не защото не съм доволна, но има толкова много други които искам да пробвам.
Добра поносимост, няма раздразнения. Крема е хубав за суха кожа, за по мазна не знам дали ще е подходящ.

# 725
И аз съм ползвала и двата продукта, не видях видим ефект за цената си и приключих с Allies of skin.

# 726
Много ви благодаря, момичета!

# 727
  • Mostly in my mind
Чук,чук, стопли се времето и да не спряхте ретиноидите,че никой не пише?
Отзиви за ретинала на А гейм 0.2?

# 728
Не знам дали е по-силен, но със сигурност ми жълтее доста повече.

# 729
От близо месец ги спрях, но по друга причина. Като че ли ми позавехна кожата от тях. Бях на дерматолог, който сподели, че прекомерната употреба изтънява кожата. Аз слагах почти всяка вечер ретинАл + ретинОл. Отделно, че и ми я поизсуши, и вместо ефект, стана малко като дефект.
Сега я третирам с други неща, серуми, витамини, хидратанти. Пък ще видя кога ще вкарам отново ретиналите.
Не знам дали е по-силен, но със сигурност ми жълтее доста повече.

# 730
Взех ретинал на Soseo 107, обаче неща ми лепне... Ползвали ли сте го?

# 731
И аз го спрях ретинола.

# 732
  • София
Стои чисто нов в шкафа. Пробвах го два пъти и не ми понесе добре, имам чувството, че се изпъпчих от него и го зарязах.

# 733
  • Mostly in my mind
Значи ще си карам с Терамид. Благодаря ви.

И още нещо се сетих. Ето това къде мога да го вкарам? https://novakoja.com/collections/theramid/products/derma-peptide … ign=6723136638632

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 16:59 от Лолита

# 734
  • Варна
Здравейте, имам отворен Crystal Retinal 6 на Medik8, но ще правя почивка 2-3 месеца. Чудя се дали да го прибера в хладилник, предвид отворената опаковка, или да остане на стайна температура?

Общи условия

Активация на акаунт