💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 5)

• 47 749
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Аз не разбрах сега.. МиВ са на телевизора с КиМ ли?

# 331
Много ясно, че Данчо ще я заблъска тази злобарка. Той и Данчо не е цвете, ама айде стига... Издразни ме Емо как намилаше на Дaнчо, че играе грубо срещу момиче. Доста интригантско беше. А то пък едно момиче...

И много смешни Мишето и Венци, възмущават се, че свободните електрони ги били нарочили. Значи те могат да са в коалиция и да имат стратегия, ама другите не могат. Нагли до безобразие.

# 332
Kaк може жените да търпят за съпрузи мъже като Йордан??? Как?

Марго защо реве? Играят - падат. Толкоз. Те паднаха от всички и другите им виновни....

# 333
Интересното е, че Софи и Тишо май никой във вилата не ги харесва. Защо ли?
Но Тишо се сближи с Пеши, и сега двете двойки си станаха по-близки.

# 334
Маргото говори и обвинява за злоба...леле точно тя... Многоо нагли, много.

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 21:27 от Liashka

# 335
не е завършила играта, на телевизора са Петя и Делян, с Марго и Крис, ако не са първи. Ако са първи, някой друг ще е с Петър и Делян.

# 336
Само аз ли видях рекламата за кастинг!?☺️

# 337
Само аз ли видях рекламата за кастинг!?☺️
Пуснаха кастинг за нов сезон

# 338
Пешо е добричък, обаче наистина не трябваше да спасява Крис и Марго, защото не го заслужават.
Тук съм на страната на Галена. Все пак, не може вечно човек да отстъпва.
Полицаите сега се светнАха, че са недолюбвани. А докато си кюткаха в коалицията си бяха ок, нали така?
Светльо е доста гаден в играта с топка. А Сияна избра Тишо, защото е кавалер и нямаше да мята силно.

# 339
  • София
Тихомир прави много артистични физиономии..пули се като мистър Бийн...Започва да преиграва вече.
Полицайски ще изхвърчат днес, време им е.

# 340
Какво пък толкова се тюхкат.. след предаването пак ще са всички на една маса. Вижте ни, заедно сме. А сега злобеем. 😒

# 341
Маргото направо заслужава Оскар за представлението/речта, която спретна относно злобеенето.  Крадеца вика дръжте крадеца....

# 342
Сияна/Светльо са с един живот вече  и ще играят срещу Елизабет/Йордан с 2 живота. Връщат си на Йордан, който им взе един живот.
Елизабет и Йордан  спечелиха до момента много игри, не зная дали се броят победите, май нямат значение.
Борбата за 1 място е оспорвана. Има и спасявания, 1000 лева някакви, кой от кого ще вземе 1000 лева. Пък и даване на някой 1000 лева... ще видим

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 21:39 от Pepina_n3

# 343
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вече едва понасям Маргарита и Кристиян. Тия хора не са наред, честно! Няма проблем коалицията да се спасява и да се подкрепят помежду си, когато е необходимо, но ако некоалицията го правят, тогава е проблем - били злобни, отмъстителни и не знам какви... Направо не мога да повярвам какви гьонсурати и  наглеци са, за да имат нахалството да го кажат, че и да се тръшкат. Явно се смятат за богоизбрани. Дано си тръгнат тази вечер!

# 344
Всичко се връща Марго. Хубаво е да го знаеш....

Общи условия

Активация на акаунт