💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 5)

• 47 756
  • 762
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
И аз имам същото чувство. Затова се ядосах на залога на Галена. Когато вземеш играта е добре, но трябва да помислиш и за обратния вариант. С необмисления си залог Галена и Пешо са предпоследни, да предположим, че някоя от другите двойки извън коалицията станат първи и решат да играят стратегически. В този случай най-логично е да вземеш от потенциално застрашена двойка от коалицията, в случая това са Михаела и Венци. Маргото и Крис са с нула лв, за тях е задължително да са първи, ако не станат - отиват на номинации.  Проблемът е, че дори някой да открадне 1000 лв от МиВ, пак ще имат 8 лв повече от предпоследните ГиП. А колко щеше да е хубаво на номинации да са Михаела и Венци с/у Маргарита и Крис.

# 316
Голяма глупост е това с имената. Съвсем нормално си е "Светли". Нямам търпение полицайте да си ходят, Данчо и Ели, Мишето, както и Тишо/София.

# 317
Този Кордан вЕрно е …
Момичето така се е постарало с обета си, той се изложи на мааааакс. Горката.

# 318
Мили дами и господа, никога, никога, ама никога не си давайте халките на други дори и на майтап, не ги губете и не си чупете сватбените чаши. От личен опит ви казвам, на лоша поличба е.

А за тази сватба на Йорданови съм абсолютно против! Писах назад и няма да повтарям, мисля, че той не е добър човек, съдейки по изявите му в предаването.

# 319
сега като набележат някоя двойка и ... до дупка.
Това със щуреца е интересно, но има сигурно значение накъде е обърнато животното.

# 320
сега като набележат някоя двойка и ... до дупка.
Това със щуреца е интересно, но има сигурно значение накъде е обърнато животното.
Жив ли е..?

# 321
Този Кордан вЕрно е …
Тъкмо това влизам да пиша. Как пък не успя нищо мило да измисли за тази жена ,която го гледа все едно е Бог. Направо от сърце се ядосвам на тоя пън, то бива непукизъм, но да не можеш поне една мила дума да кажеш на майката на детето ти...

# 322
Този Кордан вЕрно е …
Тъкмо това влизам да пиша. Как пък не успя нищо мило да измисли за тази жена ,която го гледа все едно е Бог. Направо от сърце се ядосвам на тоя пън, то бива непукизъм, но да не можеш поне една мила дума да кажеш на майката на детето ти...
Него ако го питаш, ще твърди, че й е казал.. “красавице моя”.
Толкова изкуствено, не на място и абсурдно..
Приемам донякъде, че миже би наистина е човек на действията, но съвсем една дума да не можеш да й кажеш от сърце .. еми събалявам, наистина е страшно дърво.

# 323
Ама тази сватба истинска ли беше? Grinning в смисъл, мислех, че е някакъв скеч това, беше нелепо по всички параграфи.

# 324
Ужасни са просто! Аз съм нарочила Йордан, тоя е...
Дани е готин, мъчно му стана, че е срещу Петьо, но жена му е кофти парче. Тя сега си направи сметката, че некоалицията ще ги спаси, хитра лисица е и тя....Ето и Галето точно това каза, докато пишех сега.

# 325
Пуснаха кастинг за нов сезон

# 326
Тази година се превърнаха в интригантско предаване с едни  никакви игри. И то от продукцията не участниците. Не играят толкова колкото им се задават въпроси кой избра, защо го избра.. И синхрони, синхрони... да си говорят зад гърба постоянно.. Жалко, а беше най-позитивното предаване.

# 327
Ама тази сватба истинска ли беше? Grinning в смисъл, мислех, че е някакъв скеч това, беше нелепо по всички параграфи.
Вероятно им беше дадено по сценарий, но на Йордан толкова пък да не му се откъсна от сърцето да й каже нещо мило. Тя е толкова захлупена и очевидно не чува често комплименти ,че на всяка добра дума би се зарадвала ,но големия мъжкар явно прецени ,че не си струва да се напъва

# 328
Това Мише, избра Тишо ( и двамата с Венци имат по 1 живот) и ще иде загубилият на предпоследно място. Тази тактика ми се вижда в подкрепа на Марго, да изкарат Тишо. Дали си струва, ами, ако не го изкарат, изкарва мъжа си.

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 21:09 от Pepina_n3

# 329
  • София
По сценарий беше сватбата, както миналата година правиха някакъв индийски "филм".

Йордан е груб и недодялан батка, а жена му била му казала да бъде по-внимателен..?? Моля?? Не чух такова нещо, само го нахъсваше и му каза, че опонентката й пада и той още по-настървено заблъска... Дивак!

Последна редакция: нд, 28 апр 2024, 21:16 от elix

Общи условия

Активация на акаунт