Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 10

• 55 049
  • 908
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, моля за коментар за тези изследвания.
На мъж на 44г са, за момента няма оплаквания.
Благодаря предварително!
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 316
Здравейте,
Има ли нещо притеснително? На 25г. съм с гастрит и срдч. Калпротектин и окултни кръвоизливи имам и са отрицателни.

# 317
Здравейте това е снимка на сина ми на 3 годинки. Според вас има ли пневмония и какво означава написаното? Лекарката вече 2 часа не ми връща отговор и много се притеснявам

# 318
ItsAnabelle, този мъж е с всички отличителни белези на метаболитен синдром.
- дислипидемия
- инсулинова резистентност
- вероятно диабет/преддиабет
- чернодробна стеатоза

Кажете му да спре алкохола, сладкото, преработените храни и въглехидратите и да си преосмисли начина на живот.

Съветвам да си направи тест за ИР и гликиран х-н и посети ендокринолог и кардиолог, ако има кръвно.

Денис Манолов, може би да имате лека инфекция, но притеснително в изследванията ви няма.

Ai-djini, с респираторни оплаквания ли е детето? Може би е с бронхит, но тези рентгенови снимки са...

# 319
ItsAnabelle, този мъж е с всички отличителни белези на метаболитен синдром.
- дислипидемия
- инсулинова резистентност
- вероятно диабет/преддиабет
- чернодробна стеатоза

Кажете му да спре алкохола, сладкото, преработените храни и въглехидратите и да си преосмисли начина на живот.

Съветвам да си направи тест за ИР и гликиран х-н и посети ендокринолог и кардиолог, ако има кръвно.

Денис Манолов, може би да имате лека инфекция, но притеснително в изследванията ви няма.

Ai-djini, с респираторни оплаквания ли е детето? Може би е с бронхит, но тези рентгенови снимки са...
Не със температура е от понеделник вдига на 3,4 часа. Кашля рядко не много и вече сякаш започва да отхрачва. Пратиха ни на снимка защото в сряда срп беше 26 а днес е 57 въпреки че пие антибиотик от сряда.

# 320
Здравейте! Може ли коментар на тези изследвания. Благодаря предварително.

Слеек,може ли коментар и на мойте изследвания. Благодаря предварително!

# 321
  • София
Sleek, радвам се , че сте тук! Спрях да следя темата, но вече има ваше присъствие! Благодарна съм, че ви има!

# 322
Здравейте. Баща ми е с камъни в бъбреците. Сложиха му тръбичка (катетър) за разширяване на някакъв канал за да разбият камъка с лазер. Пи АБ. 7 дни след процедурата вдигна висока Т 39,5. Личният ни лекар го изпрати на изследвания в петък и му изписа АБ Ц*пофлоксацин. За 2 дни Т спадна, но пак я покачва до 38.
Това са му изследванията. Ще се пръсна от притеснение до понеделник за да ги разчетат. Помощ.

# 323

Здравейте, може ли да погледнете? Става въпрос за човек с болки в гърлото и сливиците в момента, някаква инфекция. Нормално ли е стойностите да са понижени в такъв случай?

# 324
  • Terra incognita
Утре ще пускам рутинни изследвания (пкк, креатинин, чернодробни, тат, мат, тсх), но очаквам същия ден да ми дойде цикълът. Това би ли повлияло по някакъв начин, или няма значение?

# 325
Здравейте,
дали има някакви отклонения в ЩЖ според вас от тези изследвания?
Чувствам се леко уморена, апатична, тревожна.
Изследванията са от средата на юни, до тази седмица ще пускам Б12, Д и ФК.
Мисля, че и усещам надути лимфни възли в областта на шията, няма топчета или нещо такова. Не мога да определя дали е това или скованост.
На 22 години съм.

# 326
След като ми бе изтрит вчера поредния пост, за мен без никакво основание, спирам окончателно да разчитам изследвания и да участвам в темата.

Няма желание да се подлагам на подобна гавра и неуважение.

Пиша го в случай, ако някой евентуално се чуди защо не отговарям.

Бъдете здрави!

# 327
Много жалко Sad

# 328
Много, много жалко.
Защо бе хора, защо докладвате толкова полезни съвети и безплатни консултации?
sleek, сърдечно ти благодаря за многото полезни съвети относно здравословни проблеми на мои близки хора. Справи се чудесно и резултатите вече са налице.
Бъди здрав и ти.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 15:17 от Пролетно цвете

# 329
Някой си е набелязал точно sleek.

Общи условия

Активация на акаунт