Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 10

• 54 896
  • 908
  •   1
Отговори
# 900
Според по-вещите питам дали КЗ-4.88 и Инсулин 10.79 трябва ли да ги проследя с обременяване с глюкоза?
Какво друго да пусна, много се чудя за ЩЗ?

# 901
Според по-вещите питам дали КЗ-4.88 и Инсулин 10.79 трябва ли да ги проследя с обременяване с глюкоза?
Какво друго да пусна, много се чудя за ЩЗ?
Аз бих Hands V Така се откри моята ИР... Обичайно върви с хипофункция, ако можеш пусни TSH, FT3, FT4, TAT и MAT и вит. Д. Чернодробните АСАТ, АЛАТ, ГГТ (това ако има качени повечеко килограми също е добре да се види, но рядко ме насочват лекарите към това).

# 902
И аз смятам, че ще е добре да се направи обременяване.

Пуснах нова тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1716215.new#new

# 903
Здравейте , какво мислите за тези резултати ?

# 904
Здравейте, изследванията са направени по повод следене на хормоните. Преди 2г случайно открита находка аденом на надбъбречната жлеза 10/10мм. При предходно изследване на хормоните, всички бяха в норма. Днес, няколко месеца по-късно кортизолът е повишен. Прилагам снимка. Високо кръвно няма. Оплаквания няма. Изследването е направено сутрин, след прием на "2-3глътки кафе и 2 цигари"

# 905
Моят кортизол е над 800 и аз съм се видяла в чудо. При мен и инсулина е завишен. Как беше открит аденома?

# 906
Здравейте, може ли да ми помогнете да разчета тези изследвания. Имам хипофункция и пия еутирокс от 50 микрограма.

# 907
Моят кортизол е над 800 и аз съм се видяла в чудо. При мен и инсулина е завишен. Как беше открит аденома?
При скенер, по повод камъни в бъбреците.

# 908
Има НОВА ТЕМА, пуснала съм линк по нагоре

Общи условия

Активация на акаунт