Отговори
# 105
  • София ж.к. Надежда 1
здравейте мами  bouquet  bouquet  bouquet
Аз вчера бях на консултация и ме изненадава с доста неща.Доки каза че сега виждал момче,а Димитрова от Фемина преди нова година каза момиче-вече и аз незнам кой е правия newsm78но няма значение каквото е такова само да е живо и здраво PraynigДаде ми зелязо да пия 5 дни 3 по 1 за да дигна хемоглобина (сега е 110) кръвното ми е 120 на 80 но го притеснява пулса ми който е 120-това опасно ли е?Връща ми старата дата на термина и ставам пак за 03.04 така че Ая можеш да ми върнеш термина HugХубавото е че вече е с главичката на долу,но ме притеснява това, че каза, че главичката му е много ниско и да пия магнерича и да лежа за да устискам до 9-тия месец newsm78
На 17.02 ще ми издаде болничния за 45 дни и аз се моля да не тръгне да излиза преди началото на март Praynig PraynigДоста ме е страх Praynig Praynig

# 106
Здравейте и от мен!  newsm03

Доста отдавна не съм ви посещавала, обаче такъв сън ме гони... Може би защото по цяла нощ се кокоря, все ми изтръпват ръцете и аз тежко тежко сменям пози  newsm62

Аз съм още шашната от последното си посещение в Торакс. Тъй като взех и аз да се чудя какво ще ми трябва за раждането, реших да ги попитам. Отговорът беше - носи си козметиката  newsm12 Хм... Нищо не ми трябвало да нося. Още не мога да повярвам. Но съм си организирала една среща с мама, която вече ражда там, че да се успокоя... по тоя въпрос поне  Blush

Всичко хубаво, бременелки!  balloon И си почивайте!

# 107
Тази сутрин и ние бяхме на преглед и изследвания, но резултатите ще са готови в понеделник. Иначе нашият палавник не иска още да се обръща.Сега е с крачетата надолу, премята се, върти се, но само не и с главата надолу.Е, акушерката каза, че все още имало време,ама...незнам. Нищо друго не ми остава освен да чакам и да се надявам. В крайна сметка както тръгне, така. Само всичко да е наред Hug

Аз също имам стягания на корема, особено вечер, но лекарката ми каза, че било нормално, стига да не са болезнени и ме посъветва да не лягам по гръб. Никакви лекарства не пия в момента за контракции. Само витаминките Пренатал Simple Smile
  bouquet

# 108
tinitita аз също ходя в Торакс и ще раждам там и на мен ми казаха да си нося само четка за зъби, гребен и червило  Laughing като ми идват на посещение да се разкрасявам. не се учудвай нормално е като ти взимат толкова пари да осигурят памперси, дрешки за бебо, нощница, лигнин и чаршафи и др. такива. За мен даже това е по нормалния вариант не мога да си обясня защо в някои болници искат по цял пакет памперси например като аз със сина ми миналия път във АГ Весела седях два дни след раждането, за тези два дни му смениха 4 пъти памперса а ми взеха пакет с 24 бр.  newsm78 ама както и да е.

Може ли да те помоля като говориш с тази майка раждалата там да ми кажеш какво е казала и какви са й впечатленията. Аз не се двоумя със сигурност ще съм там но нали знаеш пусто любопитство  Laughing

Поздрави

# 109
здравейте мами  bouquet  bouquet  bouquet
Доки каза че сега виждал момче,а Димитрова от Фемина преди нова година каза момиче-вече и аз незнам кой е правия newsm78но няма значение каквото е такова само да е живо и здраво Praynig
E,явно се съм само аз дето и виждат ту момче,ту момиче.Вече започнах да се бъзикам,че веднъж виждат момченцето,а след това момиченцето и затова така се получава hahaha Joy

А и още нещо се сетих Ая беше поставила въпроса но тогава нищо не се разбра дали има някоя мама която е по на ти с копютъра и има време, съответно желание да замести Ая защото тя ще е една от първите които ще раждат може би (Ая не ти го пожелавам)  Heart Eyes
Доколкото се сещам май Старчи беше изявила желание.Други май нямаше  Peace

# 110
  • София
petq, според мен Димитрова много познава. На мен ми каза момче още в 4 месец и такова си е. Тогава ми разказаха един случай, една мама бременна с близнаци й е познала във 2 месец, че са момичета.

# 111
И нашият бебчо още не се беше обърнал при последния преглед, но преди няколко нощи имаше страшни шутове и болки и имам съмнения, че може вече да е свършил тая работа. И аз все го мисля, сякаш мога да направя нещо, чак като отидем на преглед ще разберем, то ние още и пола със сигурност не си знаем, само един път ни казаха момиченце и толкова. Ако може да се вярва на бабините деветини коремът ми е "супер женски"-кръгъл, объл във всички посоки  Thinking Да похваля и аз нашия татко-снощи у нас имаше приготвена гала вечеря със салати, ядки и т.н. ястия, отделно подарък-крем на Мустела против стрии (познайте от кога си приказвам за хубав крем и все си го спестявам), цветя, бонбони, сърца, абе пълна програма, че и гушкане имаше  Embarassed
Много беше се постарал и не мога сега да не го похваля публично. И даже и ядене за днес остана, мама пак ще мързелува  Rolling Eyes

# 112
  • Попово
Здравейте мамчета   bouquet
за обръщането на бебето- като влязох да раждам с изтекли води сина си, след гинекологичнич преглед при приемането докторката ми каза че е седалищно и няма да се размина без секцио, след 3ч се роди нормално главично... според мен бебетата се въртят нон стоп Thinking
за темите- и аз имам някакъв смътен спомен, че Страчи беше изявила желание да ги пуска Confused
а какво е бебето- изненада е, на мен двама доктори ми казаха че ще е момче, но докато не се появи ще се съмнявам Embarassed щото за сина ми се кълняха че ще е момиче Laughing но каквото и да е  ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО Praynig

# 113
 не искам да правя реклама на някоя болница, но в селена също всички са доволни и се ходи само с четка а цената е наполовина от тази в торакс. при посещението в торакс се оказа, че ти къпят детето в корито после го подсушават и слагат детето там да спи и за тази услуга ти взимат 970 лв  #Crazy не знам аз ли не съм наред нещо, но това за мен си е направо подигравка

# 114
Здравейте на всички, както си личи съм НОВАК, но до преди 5-6 дни още ходех на работа. Чакам моето бебче през април, а все още не съм решила къде да родя/Пловдив/. Моля ви за съвети защото ми е за пръв път и честно казано съм доста неориентирана.  newsm78
P.S. Честит празник с малко закъснение

# 115
Имам два въпроса.Единият е за прословутия вече болничен.
Понеже аз имам сключен трудов договор до 15 март,а ми се пада ,че на 5 март трябва да излизам болнични.Как да постъпя??Само да уточня ,че договора ми е направен сама заради майчинството и сама си плащам осигуровките.Благодаря ви предварително!!
А другият е за интернет магазините.Понеже живея в по-малък град и ми е по-удобно през интернет да си пазарувам.Та да ви питам освен Данет и family-bg някои други ще ми препоръчате ли?И да питам Ая за family-bg -помня,че тя беше пазарувала от него.Има едни цени за доставка след цената на артикула?Такива ли са всъщност и има ли някакво допълнително оскъпяване ,ако града е по-малък?(в Данет са разделени на зони)
Благодаря!!
Поздрави!!

# 116
За заместването на Ая - АЗ ще я заместя, няма проблем, пък и съм към края на април, така че ще е подходящо...  Peace
За количките на Чико - имам един познат, който е шев във вносителите на Чико и каза, че моделът, който си бях харесала ( пък и Анишка доколкото знам ) като нашата, само че червена не се произвежда от 1 година и ако някой случайно намери, ще е останало в магазина, т.е. не се надявайте. А нашия модел е внесен за 6 напред само в този вариант тъмно синьо със сиво и оранжево кант. Като си търсихме обиколихме 7 магазина за червена или друг цвят и НЪЦКИ и затова взехме синята. Да не говорим, че този модел тази година се произвежда до лятото и спират.
За количките около 500-600 лв. - има няколко модела на Чико които са в този порядък и са с по-весели цветове , както и на Иглесина, които са много добри и на Кам http://www.zabebeto.com/shop/index.php?cPath=48 Даже ние много се двуумихме между нашата и подобна на пег Перего  Thinking

# 117
В началото на списъка с детски магазини, има линк с онлайн магазини - там има доста, разгледай ги  Peace. Иначе от famili-bg, да, аз пазарувах и си платих само куриера. Предполагам и с теб ще е така, само дето няма да ти 2,50 като за София, а ще ти го таксуват по междуградската тарифа, в зависимост от това, в коя зона е включен града ви  Wink.

Добре дошли на новите мами - в множествено число, защото на ЛС ми е писала още една - Драйз  Grinning. Вики, кажи си термина да те пиша към съответната дата  Peace.

Днес лекцията беше безумна  Mr. Green. За сметка на това, добре сиполафихме, че и останахме още един час след това  Laughing.

# 118
Имам един въпрос, по скоро притеснение: Току-що разбрах, че на една колежка детенцето е с шарка, а на моята шефка синът също беше с шарка миналата седмица. Аз съм карала като малка и за себе си не се притеснявам, но за бебчо! Дали има някаква опасност? Не съм била в контакт с децата, но с майките,а те също могат да са вирусоносители или....

# 119
На този късен етап ниама опасност. Но все пак мога да проверя - в едно от списанията, последните броеве имаше за различните видове шарка. С каква шарка се е заразило детето на колежката ти?

Общи условия

Активация на акаунт