Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви неща трябва да приготвя за раждането в болницата?
Какви са изискванията за престой и грижи по време на раждането в Майчин дом?
Какви са необходимите стъпки за подготовка за раждане във Вита?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви неща трябва да приготвя за раждането в болницата?
За раждането е важно да подготвите основни артикули като нощница, чехли, превръзки, малка и голяма хавлиена кърпа, прибори за хранене, чорапи, връхна дреха с цип или копчета на гърдите , малко шише вода , шоколад или нещо за четене и кръстословници. Ако имате радио в стаята си, можете също да донесете подложки за сутиен и сутиен за кърмене. Освен това е добра идея да опаковате помпа за кърма, лигнин, Bepanthen спрей, крем за разранени зърна и отвара от смрадлика и невен за поливане. Не забравяйте да донесете всички лични вещи, от които може да се нуждаете по време на престоя си в болницата. За раждането в болница трябва да се подготвят основни неща като нощница, чехли, пелени, кърпички и памперси. Също така е важно да обсъдите с болницата техните изисквания за пресстой и грижи по време на раждането.
-
Какви са изискванията за престой и грижи по време на раждането в Майчин дом?
-
Какви са необходимите стъпки за подготовка за раждане във Вита?
-
Какво представлява направлението за хоспитализация при раждане?
-
Как да се справим с кучето след раждането на бебето?
. Не съм запозната колко продължително може да се пие и дали не е противопоказно в по-напреднала бременност, но аз специално в началото го пиех по лекарско предписание
.
. Това е като чувалче за пренасяне и възнамерявам с това да седят в количката във все още по-хладните дни
.
.
. Бясна и разтроена съм до безумие и не ми се разказва много, но на кратко, вместо да съм по-спокойна и наясно с нещата, съм по-объркана от всякога - лекаря ми го нямаше, другия ги изкара с 4 седмици по-малки, но в същото време пък много големи, та до 2 седмици да сме ги вадели... Нямам думи просто
. Утре ще направя нов опит, пък да видим
Надявам се да сте добре момичета 
секцио
трябваше да седя права 2 часа, поне успях да прочета всичко което сте писали. Благородно ви завиждам за възможността да се събирате и да ходите заедно на лекции

И като цяло днес ми е ден за моткане...
Но тези другите с мечета ми приличат на олекотени завивки замо че за повиване
Порт-бебе у френско наричат това, което тук наричаме кенгуро ... хаха колко порт-бебета станаха. Та майтапа на страна, да ви разкажа за видовете порт-бебета там. Освен тези, които ние тука познаваме като кенгуро и при нас са си скъпички, там използват един нов вид, (африкански шал), които се явява и новата мания. Та този нов вид се препоръчва от всички педиатри, психолози и тем подобни и е всъщност това което нашите баби са наричали цедило