Отговори
# 180
  • гр.Варна
Аз съм съгласна за Годзила в 14 часа
Може да се чакаме на Севасопол в 14 часа и от там да се ориентираме.Може и в Маестрото да отидем:)
Чакаме и смуути,клер и другите варненки да се включат

# 181
  • Попово
Я кажете вие почнахте ли да перете нещицата на бебечетата, аз още като ги купя и ги почвам , пера , гладя , сгъвам, прибирам ..и сега се замислих дали не е рано малко, че да не се наложи пак да ги пера.
аз ще пера, гладя и основното почистване март месец... а и все още като дрешки нямам нищо, само едно боди и то защото баткото го хареса, смятам да се ориентирам към пазаруването след 8-ми март, когато изляза в 45 дневния болничен... иначе количката и креватчето са готови купени Embarassed

# 182
Момичета,аз също не мога тази неделя да дойда на среща и съжалявам много,защото отдавна не сме се виждали.Празник е   и сме на семейно събиране.Да ви подсетя да завъртите и вие халвата вкъщи за здраве!
Порт-бебето е много удобно и практично,защото освен за количката може да се използва и вкъщи като одеалце.Аз лично ползвах такова със сина ми и още е запазено,макар,че сериозно го третирах ,но за бебка ще си купим ново-мисля за изписването да го ползвам.
За прането-аз вече съм изпрала всичко от сина ми и новите неща и съм ги прибрала,не мисля,че ще се наложи да ги пера отново.Сега като взема нещо ново ,ще го пера и прибирам веднага.Използвам слънчевите дни за тази цел,че не съхнат никак бързо ,а и е хубаво да ги понапече слънцето,както казва Дейзи.

Приятни почивни дни и се пазете!!!
  Hug

# 183
  • гр.Варна
Другите да кажат във всчкакъв случай ли се организираме???
Може да го оставим и за 22-и,когато е и лекцията на 9 месеца:)
Айде чаву от мен засега

# 184
  • гр.Варна
Другите да кажат във всчкакъв случай ли се организираме???
Може да го оставим и за 22-и,когато е и лекцията на 9 месеца:)
Айде чаву от мен засега

# 185
За консултацията - вървим по-големи и то доста, миналия път бяхме 2 седмици, сега сме 3  Shocked Док каза, че най-вероятно ще я чакаме към 10-ти. Като си знам цикъла, как идваше веднъж на два месеца, като нищо може да е станало по-рано.  Thinking Важното е да сме живи и здрави... В сряда ще ходя за нов болничен, иначе 45-дневнения ще е на 10-ти март.
Ая, много ще ми липсваш на лекциите  Hug

# 186
И на мен ще ми липсвате много  Hug, но трябва да пазя момчелята  Crazy. Да не говорим, че следващата лекция би ми била страшно интересна  Confused.
Обче ела да видиш как ще овършея онлайн магазините  Mr. Green.

# 187
Ами Хрис какво да ти кажа, в неделя наистина е Сирни Заговезни и повечето ще са са близките си. И аз бих искала, но нашият татко е на работа и ще съм самичка, тъй че мого да отразя една срещичка. Очакваме включване!!!
Някой питаше за сутиените-аз си купих на Триумф и съм супер доволна. Е не е нищо особено, просто сутиен без банели, подплънки и всакави дунапренести неща, просто един слой много еластична и приятна за носене материя. Мисля, че всики от този тип би ставал, но в моя гардероб досега такова чудо нямаше, всичко е с дантелки, банелки и прочие  Wink. Струва 35 лева, не е за кърмачки, просто аз досега съм качила сигурно два номера нагоре  Embarassed и немога реално да преценя като ми дойде кърмата кой размер ще съм, не ми се е случвало досега  Shocked Мисля си да си купя след раждането-може и от Данет, а пък този сега-перем-сушим-носим-ще му спра тока отвсякъде. Но наистина преди това си бях купила два голям размер от евтинджосите, но пак с банели и дунапрен и ми бяха много некормфотни, направо ми се отпечатваха и ме боляха гърдите, въпреки че по размер си бяха точно.

# 188
  • Чехия
Аяенце, може на лекцийки да не ходиш, ама не да не си и помисляш да напускаш виртуалното пространство..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Онзи ден си мислех , като родим и после ще пишем в априлските бебоци...ама след време пак ще сме в някой отчетна групичка и колко ли от нас ще са там.. Едни такива странни мисли ме обхванаха...като че съм пред завършване на гимназия...Като че ли беше вчера когато имахме тема ...,,Фанфари свирят, барабани бият, ето ги и априлките пристигат.,,
Пусти хормони...ей..  Mr. Green

# 189
  • София
Здравейте!
Ивалекс, по-добре питай за Илиенци Кати м или Боби ко. Аз не съм ходила там от няколко години. Последният път бяха започнали да строят някакви базари и будки... Но Навремето правех така - обикалях магазините в центъра и си набелязвах какви дрехи ми харесват, след което хващах трамвая до Илиенци и от там си купувах абсолютно същете неща, със същите етикети... но на 2-3 пъте по-ниска цена. Примерно Есприт съм си купувала за без пари... И мисля да хвана мъжа ми да ме откара дотам да напазаруваме.
Ауа, така става - "много баби - хилаво дете". Не се ходи на много и различни лекари, щото медицината и субективна наука... Като се започне с това, че всеки видеозон е различен, всеки доктор има определени убеждения и опит и т.н. Ти си отиди при твоя си доктор - той си познава твоя случай и знае калка ти е издръжлива бременността. Да ти дам пример - имам контракции от понеделник, във вторник ходих на консултация в МД. Там докторът ми каза да пия Нош па 3 по 2. А сестрата ми вика - ако до утре не ти спрат - идваш да те прибирами в болницата... Аз позеленях... Ама понеже докито от консултацията се познава с тозе при който ще раждам, а и този при който ще раждам ме прати навремето при него заради здравната каса... Та - докито от консултацията ми каз ада си се обадя и на моя доктор. Обаждам му се и той категорично забрани НОш па-то и ми каза - няма страшно, нали в петък си на преглед при мене... Вчера мъжът ми като ме натика в патологията на МД - да ме преглеждат. ТАм ми казаха да внимавам, ама нищо страшно. И да пия Нош па 3 по 1... Ха сега виждаш ли - кво да го правя този Нош па?!
След малко отивам при доктора ми - той ще си ми каже.
Да се оплача - след два дни мъжът ми ме оставя сама за цяла седмица!
Освен това в сряда идват майстори да боядисват детската стая и какви са алчни само! За боя, изравняване на една стена, тапети в детската и за боядисване на остъклен балкон против плесен - 300 лв. Материалите не са включени... Ама мъжът ми като така си ги е спазарил - да се оправя Naughty

# 190
  • Чехия
Пролет, успех на прегледа... Hug
И 10х за инфото, ще каза на майка..
Като гледам май няма човек дето да не ремонтира ... голяма суматоха, до Април дано поутихне.

# 191
Здравейте!  Hug
При мен нищо ново и интересно, затова вече втори ден само чета какви ги вършите, без да пиша Wink И ние сме на вълна ремонти - започнахме детската стая и сега ще ходим да си избираме бои за стените.

Освен това в сряда идват майстори да боядисват детската стая и какви са алчни само! За боя, изравняване на една стена, тапети в детската и за боядисване на остъклен балкон против плесен - 300 лв. Материалите не са включени... Ама мъжът ми като така си ги е спазарил - да се оправя Naughty

В сравнение с нашите майстори тези са направо щедри! На нас миналата година ни поискаха 350 за изравняване и боядисване на остъклен балкон  Sick

# 192
Здравейте,
Пловдивски мами за лекцията на 19.02 трябва ли да се записваме и ако да как става?Часа беше 09.30 нали,че съм много разсеяна и непаметлива напоследък Rolling Eyes

# 193
Аз се обаждах на телефона на "9 месеца" и ми казаха, че за лекцията в Пловдив няма нужда от записване. 9.30 ч в понеделник в "К2"

# 194
Само да внеса поправка за Мартенки - вече са с цели ТРИ БЕБЕТА!!!.
Ние сме следващитеееее  Mr. Green. И както се очертава май аз ще откривам сезона  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт