Отговори
# 165
brambar, как ще е задимено, като се събираме само бъдещи майки  Crazy Спокойно, пицарията е затворена за обикновени посетители до 12ч., пък и да не е няма как да влезнат, защото мамите сме заели всички маси  Mr. Green
Айде аз потеглям към док  Peace

# 166
Здравейте и от мен,
За дрешките, мисля че Пролет питаше, - магазина , от който пазарувам в Илиянци и съм страшно доволна е номер 9018 (можеш да видиш в предишната тема бях писала)
Цените са пъти по-ниски от другите магазини, които зареждат именно оттам. Например луксозен комплект за изписване ми излезе 21лв. с всичките му екстри. Обикновените бодита за отдолу са по 1.30лв., а по-сладките плюшени бодита за разходка например са около 5лв. Леките одеалца от полар също са по 5лв. Дрехите са на Вис Виталис в целия магазин. Общо взето е това, ако имаш въпроси питай Hug

# 167
В никакъв случай не се оплаквам от отношението снощи - напротив, много мило беше. Само че като не ме следи, а и като не гледа редовно такива като мен, явно не става много добре и резултата беше рев с крокодилски сълзи повече от час като се прибрах  Embarassed.
Ходих преди малко, в неделя ще си ме види моя док, а иначе ми каза вече да не излизам, а само да седя и лежа, така че за съжаление спирам да идвам на училище  Rolling Eyes. А каквото напазарувах дотук, това ще е за сега - другото от онлайн магазини или от квартала като излизам за кратки разходки  Tired. Едно е ясно, започвам да правя списъка и да събирам багажа за родилното, че не е ясно ясно ли е  Crazy.

Портбебето, нашите също стават на пелена - не са само чувалчета и са доста плътни  Peace. На мен скритата мисъл ми е да си гиползвам като ги пренасям, както и за в количката  Wink. А това за коша за кола е супер, но и аз не съм виждала тук такива.

# 168
на мен ми казаха 970 лв за раждане в торакс, а не 800лв както на теб незнам защо има разлика. а за къпането става въпрос, че детето спи в коритото докато те изпишат от болницата. иначе нямам впечатления от там

Веси,  за цената ти давам гаранция защото завчера на консултацията пак си говорихме колко струва точно и какво включва понеже следващия път ще ми правят всички изследвания необходими за раждането и исках да знам включени ли са в цената.

Цената дори не е пипана вече повече от година и нещо защото имам позната раждала там и тя също толкова плати.

newsm78 а за къпането става въпрос, че детето спи в коритото докато те изпишат от болницата  newsm78 Недей така какви са тези глупости не знам кай ти ги е казвал тези условия и цени но замисли се мислиш ли че е възможен такъв вариант - та това дори може да е подсъдно ако е така. НЕ Е ТАКА повярвай ми разхождала съм се из стойде, видях детските легла, залите, предродилна и родилна. Та те дори в държавните болници си имат легълца за всяко бебе а какво остава за частните.

Казах ти не я хваля но и тези глупости където ги разправят звучат повече от абсурдно.

Поздрави  Grinning

# 169
Ая можеш ли да ми кажеш от кой магазин си купила по-дебеличките испански одеалца, че отдавна търся и все нещо не мога да намеря, а тези изглеждат доста добре Thinking

# 170
  • София
Момичета ако знаете какво направих вчера ще ме помислите за луда. От училището за родители ходих пеша чак до тунела на Люлин. Минах през малечко и щъркела. резултата беше, че като се прибрах сготвих и хапнах си легнах в 22 и станах чак тази сутрин в 10. Скъса се да рита нощес, ама толкова ми се спеше, че не и обръщах внимание. Голям сън. Направо след последния месец през които не съм спала повече от 4 часа си беше голямо щастие. Май ще продължавам с разходките - поне да спя.  Simple Smile

# 171
на мен ми казаха 970 лв за раждане в торакс, а не 800лв както на теб незнам защо има разлика. а за къпането става въпрос, че детето спи в коритото докато те изпишат от болницата. иначе нямам впечатления от там

Веси,  за цената ти давам гаранция защото завчера на консултацията пак си говорихме колко струва точно и какво включва понеже следващия път ще ми правят всички изследвания необходими за раждането и исках да знам включени ли са в цената.

Цената дори не е пипана вече повече от година и нещо защото имам позната раждала там и тя също толкова плати.

newsm78 а за къпането става въпрос, че детето спи в коритото докато те изпишат от болницата  newsm78 Недей така какви са тези глупости не знам кай ти ги е казвал тези условия и цени но замисли се мислиш ли че е възможен такъв вариант - та това дори може да е подсъдно ако е така. НЕ Е ТАКА повярвай ми разхождала съм се из стойде, видях детските легла, залите, предродилна и родилна. Та те дори в държавните болници си имат легълца за всяко бебе а какво остава за частните.

Казах ти не я хваля но и тези глупости където ги разправят звучат повече от абсурдно.

Поздрави  Grinning

това са видели момичетата то курса преди 2 седмици. аз не отидох защото имахме среща с момичетата от форума. кена отиде и трябваше да дойде по-късно при нас, но каза, че доста са ги забавили в торакс. няма значение

мамчета мартенските мами вече си имат бебе  Laughing

и малко шпионирах при тях едната мама пише, че когато е раждала първото си дете и казали, че не може да и сложат упойка на 7 см. разкритие  #Crazy на нас на лекциата ни казаха, че може по всяко време само дозата ще е по-малка. човек да се чуди на какво да вярва

# 172
  • София
Момичета ако знаете какво направих вчера ще ме помислите за луда. От училището за родители ходих пеша чак до тунела на Люлин. Минах през малечко и штъркела. резултата беше, че като се прибрах сготвих и хапнах си легнах в 22 и станах чак тази сутрин в 10. Скъса се да рита нощес, ама толкова ми се спеше, че не и обръщах внимание. Голям сън. Направо след последния месец през които не съм спала повече от 4 часа си беше голямо щастие. Май ще продължавам с разходките - поне да спя.  Simple Smile

# 173
Здравейте! Чака ме страшно много работа и затова: набързо.
Хриси, и аз съм страшно навита за варненска среща!!!!!!!! Неделя е добре за мен. Хубаво е да си изберем по - незадимено заведение, защото Лучаното е супер, ама е много лошо проветрението. Мисля, че 14.00 ч. като предния път е добре, нали? Добре е да се уговорим от днес, защото някои нямат нет в къщи през почивните дни.
За покупките: аз съм накупила няколко нещица, основно дрешки (дори отречения комплект за изписване, пелена, одеалце, портбебе и т.н.), но истинският шопинг ще е най - вероятно утре. Ако ми остане време, и аз ще кача снимки. Но, големите въпроси с избора на количка и легълце все още не са решени.
За аулина: преди три седмици паднах сериозно и ме прегледаха в родилното на Окръжна болница. Докторът ми би инжекция папаверин с атропин и ми изписа аулин през 12 часа поне първите два дни (е, аз не го пих...). Очевидно не е толкова вреден по време на бременност.
Желая Ви успешен ден!

# 174
Варненски майчета,
аз неделя не мога да дойда на среща.  Sad
Това е единствения ден посветен изцяло на семейството.   Heart Eyes
Мъжа ми работи и в събота и няма кога да се видим. Да не говорим, че още не сме избрали креватче и в събота ще трябва да пообиколим. Ако има отворени магазини за бебешоци ми се иска да купим някой неща.  Hug
Очертава се да работя още поне 1 месец, а термина ми е доста по-напред от официалния.
Нямам време за нищо. #Crazy

# 175
Купих одеалцата от магазина на Захи - на Бигла 4, но ги има и в много други - напр. Бебе Маркет. Мисля, че и в Пинокио съм ги виждала, но не знам какви са цените там.

# 176
  • Чехия
bobi_ko aз питам за магазина , та да мога да напиша на мама къде точно е и да я изстрелям през събота и неделя там..   Благодаря ти:bouquet:

Я кажете вие почнахте ли да перете нещицата на бебечетата, аз още като ги купя и ги почвам , пера , гладя , сгъвам, прибирам ..и сега се замислих дали не е рано малко, че да не се наложи пак да ги пера.

# 177
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз още не съм почнала да пера, че трябва дрехите да съхнат вътре а ми се иска и сълце да ги напече малко.

# 178
И аз съм на линия за варненска среща тази неделя-14 ч. ме устройва, само дето активистките всеки път сме едни и същи, пък останалите си траят и после питат имало ли срещи. Сума ти априлски бременни сме, я вижте София и Пловдив и се засрамете  Crossing Arms.

Само уточнете мястото и готово, наистина ако може да не е задимено, не че в Неделята предния път ми хареса-май трябва да и да е по-просторно. Какво ще кажете за Годзила до Винса или нещо подобно-не искам да ви подтиквам към храна  #Crazy, просто не се сещам за подходящо в момента  newsm78.

# 179
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте, мили мами и от мен! Време е и аз да се включа в прекрсаните темички за априлските бебета! Нашата принцеса Селин я очакваме на 27.04! Дано всичко да мине наред, защото искам естествено раждане!
Съжалявам, че не мога да присъствам на срещите, които си организирате, защото живея в Истанбул. Все още не говоря много турски и не познавам мами!
Добре, че има форума, за да не съм сама!
Нека все така да ритат безспирно малките съкровища на мама и тати!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт