91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 535
  • 601
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Класен ръководител на 9 В ще е Ирина Велева. По всяка вероятност ще им преподава и по немски.
Освен двете реплики по-горе в темата, някой може ли да каже нещо повече за нея?

# 181
Приучи ми се отново след вчерашната РС Grin Много съм доволна от това, което чух и видях.
Пуснаха ни в стаите към 17.55ч. Директорката покани родителите да влязат и ориентира тези, които не бяха сигурни в коя стая да отидат. След това мина по стаите и поздрави. От класната засега съм в пълен възторг.
Ние с таткото отидохме.
Възхитена съм също от отношението и организацията, както от страна на Директорката, така и от страна на класната.
Имаме детенце от нашето училище в класа, така, че съм още по-щастлива.
Дано и за в бъдеще е така.
Успех на всички деца.

# 182
Къде се вижда разпределението на класовете от 9 клас? Говоря за ДСД паралелките. В Школо днес въобще не виждам 91 НЕГ, нито детето, виждам другото дете само в друго училище. Класните ръководители къде са посочени, може би в Школо? Дали само аз нямам достъп, или от училището качват инфо днес?

# 183
  • София
Къде се вижда разпределението на класовете от 9 клас? Говоря за ДСД паралелките. В Школо днес въобще не виждам 91 НЕГ, нито детето, виждам другото дете само в друго училище. Класните ръководители къде са посочени, може би в Школо? Дали само аз нямам достъп, или от училището качват инфо днес?

Синът ми сподели, че имало информация от други деца, че са закачили списъците за 9 клас в училището. Иначе ги има някъде и в Школо, но само с достъпа на учениците. Аз като родител виждам само миналата година.

# 184
# 185
Благодаря!

# 186
  • Sofia
Еха, Нели Петрова - това е чудесно! Heartpulse

# 187
  • София
Добре дошли и на добър час на осмокланиците в НЕГ! Желая на всички деца много ползотворни и щастливи години в новото училище!
Ако добре виждат очите ми, за пръв път от много години в осмокласните паралелки няма да има класен р-л по НЕ - “къса клечка”.  Това си е за честитене! Wink
Сега остава и в горните класове да има приятни изненади със сменени преподаватели! (За един от 9-тите май няма да са приятни:(()

# 188
  • София по рождение
Добре дошли и на добър час на осмокланиците в НЕГ! Желая на всички деца много ползотворни и щастливи години в новото училище!
Ако добре виждат очите ми, за пръв път от много години в осмокласните паралелки няма да има класен р-л по НЕ - “къса клечка”.  Това си е за честитене! Wink
Сега остава и в горните класове да има приятни изненади със сменени преподаватели! (За един от 9-тите май няма да са приятни:(()
Дано не се задържи дълго въпросната.
В този ред на мисли да попитам:
9 и 10 клас карат с една класна в един клас, а следващата смяна става в 11 нали така беше? За ДСД питам.
И кои класове бяха лайстунгите, че съм забравила?
Ще ми се да се ориентирам кои класни ръководители ще вземат другата година 9 кл.?

# 189
  • София
9 и 10 клас карат с една класна в един клас, а следващата смяна става в 11 нали така беше? За ДСД питам.
И кои класове бяха лайстунгите, че съм забравила?
Ще ми се да се ориентирам кои класни ръководители ще вземат другата година 9 кл.?
Може някога да са били така, но последно не са сменяли класове и класни след 9 клас.
Сина ми завърши тази година, не видях неговата класна в показаната по-горе таблица.
Лайстунг са Д и Е.

# 190
  • София
Хели, описаното от теб беше при старото разпределение по профили, караха  заедно в един  девети и десети клас децата, а после се прегрупираха в нови класове по избрана двойка профили за 11 и 12 клас.  Примерно 10Б с математика и информатика. Не е така вече от няколко години.. Simple Smile

Успешна година на всички!

# 191
  • София по рождение
Ахаа, ясно! Голям динозавър съм, значи😃  Благодаря ви!

Това означава, че дори и да води даден профил (примерно МАТ и физика), не е задължително един от двамата да е класният? И респективно, който ти е класен е такъв от 9 до 12 кл?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 23:43 от helli_sun

# 192
  • София
В училище работят  хора. Могат да боледуват, да забременеят и куп други причини. Не е гаранция, че ако един учител им преподава даден предмет или е класен ръководител, ще бъде до 12. клас.

# 193
  • София по рождение
В училище работят  хора. Могат да боледуват, да забременеят и куп други причини. Не е гаранция, че ако един учител им преподава даден предмет или е класен ръководител, ще бъде до 12. клас.

Да, коментираме принципи в едно училище, без черезвичайни обстоятелства.

# 194
  • София
Пак не е гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт