91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 578
  • 601
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте.

8 В е моята дъщеря.
В дигиталната раница пише преподавател Олга Делийска.

За другите паралелки нямам инфо.

# 166
Дами, имате ли идея кои учители ще поемат 8 клас догодина? Днес чух (от неясен източник), че Бонова е в дългосрочен болничен. Освен Старирадева, кой друг "як" класен на зайците остана?

Здравейте, детето ми ще е при Старирадева тази година в 8 клас. Какви са отзивите за нея?

# 167
Здравейте.

8 В е моята дъщеря.
В дигиталната раница пише преподавател Олга Делийска.

За другите паралелки нямам инфо.
Дъщеря ми се чувстваше щастлива с О. Делийска. Темпото й е равномарно постъпателно, неистерично, без да страдат от това децата. Постоянно дава контролни, които проверява. Спомените са от предпандемично и частично - карантинно време. В присъственото обучение е била много забавна, децата излизаха с усмивка в края на деня. При онлайн обучението беше много обрана, делова, целенасочена (навярно идеята, че е на микрофон, пред неограничен кръг слушатели, е предизвикал промяната). На добър час и успехи на всички деца.

Дописвам за Старирадева - от старите, опитни преподаватели. Отсъства дълго време поради болест и беше замествана. Мисля, че е добре, че се е завърнала.

# 168
ШАРЛОТ, благодаря безкрайно за споделеното. Огромно е вълнението.

На добър час и успех на всички деца!

# 169
  • София
machka, редактирах поста си. Ако искате, изтрийте цитирането, за да не остане грешното в аналите на форума. Някъде по-рано ги бях писала и тогава така сме ги наместили с майките, но явно грешно.
Не е грешно, Ани. Или поне не е било. Велева водеше в първите си години В клас. Промяната е или от тази, или от миналата година. Виждат се нови положителни промени в организацията.  Дано все така да върви! Късмет и успех!

# 170
Дами, имате ли идея кои учители ще поемат 8 клас догодина? Днес чух (от неясен източник), че Бонова е в дългосрочен болничен. Освен Старирадева, кой друг "як" класен на зайците остана?

Здравейте, детето ми ще е при Старирадева тази година в 8 клас. Какви са отзивите за нея?

Здравейте,
Г-жа Старирадева е уникален човек и преподавател!
За краткото време, през което им преподаваше миналата година, мога само хубави неща да кажа-строга, но справедлива,  яка дисциплина, но и успяваше да намери време за смях и веселие с децата.
Надявам се да не отсъства повече!

# 171
  • София
machka, редактирах поста си. Ако искате, изтрийте цитирането, за да
Не е грешно, Ани. Или поне не е било. Велева водеше в първите си години В клас. Промяната е или от тази, или от миналата година. Виждат се нови положителни промени в организацията.  Дано все така да върви! Късмет и успех!
Велева мисля, че само първата година е водела В клас. Когато пое дъщеря ми беше за втора година в гимназията и беше Е клас. Оттогава все е Е клас.

# 172
Миналата година не беше Велева на Е клас.

# 173
  • София
Май беше д клас всички години без една или две..

# 174
8б клас Зорка Делчева.

# 175
  • Sofia
Приучи ми се отново след вчерашната РС Grin Много съм доволна от това, което чух и видях.
Пуснаха ни в стаите към 17.55ч. Директорката покани родителите да влязат и ориентира тези, които не бяха сигурни в коя стая да отидат. След това мина по стаите и поздрави. От класната засега съм в пълен възторг.

# 176
да, и аз останах много доволна.

# 177
  • София
Миналата година не беше Велева на Е клас.
Моя грешка, Д клас имах предвид, не знам защо съм написала Е клас в последния си пост, по-нагоре в списъка по паралелки съм ги написала правилно Simple Smile

# 178
  • София по рождение
Тази година Д клас не са с Велева.

# 179
Тази година е следното разпределение на класни ръководители за осмокласниците:
А-  Светлана Старирадева
Б- Зорка Делчева
В- Олга Делийска
Г- Елена Кендерова
Д- Нели Петрова
Е- Любка Низамова
Ж- Татяна Бонова