91 НЕГ "Проф. Константин Гълъбов" - Тема 11

• 95 285
  • 600
  •   1
Отговори
# 255
В нашата банка отказаха, а и сега дъщеря ми потвърди, че е необходимо лично нейна банкова сметка. Удобно е за събиране на таксички.

# 256
  • София
Тийн сметките са без такса.

# 257
Ще ползваме спестовната детска сметка, която открихме след раждането - тъкмо да "набъбне" Simple Smile

# 258
Иначе учениците от НЕГ си правят традиционна организация БЕЗ учители за уикенд около Банско. Някой да сподели дали е пускал детето си и какво се случва там? Надявам се, че не е чалга и пиене, но такова ми е усещането. И за сега давам отпор, въпреки молбите.

Виждам сменили са локацията, преди Ковид традицията повеляваше Боровец Smirk Моята е ходила на две, разказвала ми е подробно (то не е за разказване въобще). Skiorche, правилно с отпора.

За картите - вижте условията в Пощенска банка - след 14 г има възможност за самостоятелна сметка. За спестовната не препоръчвам да се използва - тя не може да се пипа без разпореждане от съда до 18г.

# 259
  • София по рождение
След като беше попълнил  първоначално заявление за стипендия с моя IBAN, дойде родителската среща и бегом в банката. Бях проучила. Уникредит кидс за до 14 г. и Уникредит Тийнс за 14-18 г. Фи банк също става.
Лошото е, че като са техни сметките, не можем през приложението да следим движението по сметката. Но малко късно разбирам, че имало и такъв начин, когато попълвате документите (250 на брой).
Откривате сметка на негово име, с Ваше съгласие, като ако той Ви посочи като пълномощник в електронен образец, неговата сметка се появява във Вашето банкиране и я следите. Няма такса за сметка и карта до 18 г.

# 260
А защо искаш да следиш движението по сметката за стипендията?

# 261
  • София по рождение
А защо искаш да следиш движението по сметката за стипендията?
Не искам да следя стипендията, тя е смешна. Като захранвам тази сметка е редно и да наблюдавам и трансакциите. Имам пълно доверие на детето си, но на други субекти, не толкова. Ти твоята не я ли следиш?

Хубавото на тийн сметките е, че не могат да плащат онлайн.

# 262
Моята си я следя. Но на детето - не.

# 263
  • Sofia
На баткото сметката беше в ПИБ и следях движенията в myfibank. С наборката утре ще ходим. Ще пробваме ОББ и дано ѝ се налага да ползва карата по-дълго, а не само първи срок Laughing Иначе тя си има револют, с който се разплаща.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 17:14 от aniK

# 264
И аз съм на същото мнение за математичката...
Отварям да пиша за математичкат и хоп....
Да влезе детето ти в елитна гимназия и се окаже, че учителката по математика е "къса клечка".

# 265
И аз съм на същото мнение за математичката...
Отварям да пиша за математичкат и хоп....
Да влезе детето ти в елитна гимназия и се окаже, че учителката по математика е "къса клечка".

Щерката ми каза тия дни, че още едно момиче от класа  (8-ми) е започнало с частни уроци по математика, на които само й обясняват материала, без да й дават домашни... На моята й стартирах сега абонамент в Уча се, да видя докъде ще й помогне, преди да се чудя по-издълбоко аз ли да покривам материала с нея или също да търся учител...

# 266
  • където и да е,само да не съм сама
Стиснати палчета на дванадесетокласниците утре.
И най-вече да бъдат спокойни.

# 267
  • София
Нещо съм пропуснала: какво има за 12. клас утре?

# 268
  • София
Стиснати палчета на дванадесетокласниците утре.
И най-вече да бъдат спокойни.

Много стискаме палци!

# 269
  • където и да е,само да не съм сама
Нещо съм пропуснала: какво има за 12. клас утре?
DSD

Общи условия

Активация на акаунт