Задържане на вода (лице)

• 2 379
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
Пак пиша - не е нормално и е вероятно медицински проблем. Не се консултирай с хора във форума, а с лекари.

Дадох куп пари (няколко хиляди!!) за доктори, изследвания, процедури и ефекта е нулев. Тотално съм отчаян, като някакво наказание ми е това. Яд ме е, че ми съсипва драстично визията, здравословно не го усещам като проблемно.
За да не мога цяла година да намеря проблема, значи наистина съм тотален карък

# 31
При кой ендокринолог ходи? Какво ти предписа?

# 32
Еднакво ли е сутрин и вечер / през различните дни?

# 33
Няма как да ти е подуто лицето постоянно и това да няма медицинска причина, освен ако не си си инжектирал ботокс или друго, което вярвам, че не си.
Щом си давал хиляди левове, значи са ти правени множество изследвания. Какви по-точно? Защо не си ходил при кардиолог? Рязкото отслабване също е притеснително. Върви в Токуда. Щом си плащаш, ще ти направят всякакви изследвания и ще намерят причината.

# 34
Препоръчайте ми ако може добри доктори, които биха ми помогнали в случая. Всичките дрънкат едни и същи празни приказки.
Случая е от година насам и не се променя през деня или нощта, еднакво е..
По принцип не се набива толкова на очи от околните, главно само аз си го забелязвам. Просто като си сравнявам снимките от миналата година си има голяма разлика. Няма логика да съм по-слаб в тяло, а по-пълен в лицето.
Жив и здрав съм, никакви алергии нямам, нито съм болен, нито усещам, че ми има нещо здравословно. А грешката е моя, че отслабнах от 68 до 60 кг с мисълта, че лицето е пълно от това.
Комплексите са ми в повече на мен, но след като си кача селфи доста хора ми казват, че съм напълнял и това ме влудява при положение, че реалността е съвсем друга.

# 35
Не знаем какво ти е, за да препоръчаме конкретен лекар. Както казах, върви в Токуда, там има всякакви специалисти. Обаче си е платено.

# 36
Напиши поне за кой град търсиш.

Иначе аз не вярвам, че си бил на ендокринолог и не ти е назначил лечение. Конкретно Б12 ти е критично ниско. Спешно трябва да вземеш мерки.

# 37
За град София търся.

Някакви трикове как да намалям водата в лицето си временно чрез някакви упражнения, докато се оправя с лекарите?

# 38
  • София
Някакви трикове как да намалям водата в лицето си временно чрез някакви упражнения, докато се оправя с лекарите?

Ето този масаж (Танака) препоръчвам:

https://www.youtube.com/watch?v=yBW0kSeWK1I

Това е линк към самомасажа, но преди да започнеш, потърси и изгледай и подробните обяснения (в няколко серии са):

https://www.youtube.com/watch?v=syxMAETLjFk&list=PLiyrVOJvYTRhmf … D0obraZ7FokcNVbwO

# 39
Намерих специалист в Токуда, който практикува ендокринология и нефрология едновременно, другата седмица ще отида на преглед. Като изследвания какво трябва да му занеса, за да не се налага да ходя повторно?

Също така успях да се свържа с една кардиоложка и й разказах обстойно проблема си и каза, че това няма общо с кардиологията.

# 40
Вземи си всички изследвания досега, но, ако са стари, ще трябва да направиш отново. Те показвам моментното състояние, което след две седмици може да е съвсем различно.
Успех, дано ти помогнат.

# 41
Дадох 185 лева за преглед в Токуда, който беше точно 2 минути, за да ми кажат, че резултатите са ми в норма и трябва да ги направя още веднъж…

# 42

Ето ги изследванията, които ми бяха назначени повторно. Всичко ми е в нормата общо взето. Струва ли си да се занимавам с ендокринолог и нефролог и да ходя пак?

# 43
Ъпдейт:

Знам, че може вече да ви е втръснало от проблема ми, но…

Бях на вторичен преглед при въпросния ендокринолог и нефролог в Токуда и ми видя новите изследвания и обобщи, че проблемът ми не е свързан с това. Видя ми лицето и каза, че проблемът няма общо с кардиологията. Препоръча ми опцията УНГ - можел съм да имам синузит. Възможно ли е ? И как ще го имам вече цяла година ?

Ъпдейт 2:
Направих си ренгетова снимка на синусите и всичко е наред там. Общо взето всеки доктор казва, че не съм за техният проблем. Това мойто е единичен случай и вече съм убеден на хиляда процента. Жалко, че пръснах една камара пари и абсолютно нищо не се промени.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 16:29 от nikinkolov

# 44
Ние тук не сме лекари. Щом те ти казват, че всичко ти е в норма, сигурно е така. Може да има нещо, което не е изследвано. От синузит не се задържа вода, но, да, може да ти подпухне лицето. Алергии изследва ли? От тях може да ти оттича лицето.

Общи условия

Активация на акаунт