Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №3 - финал на сезона, и след финала.

• 68 886
  • 1 067
  •   1
Отговори
# 1 035
  • European Union
Искаше ми се да няма "Звезден" отбор. Само съсипват предаването.

# 1 036
Президенте, 🤣🤣🤣!
Уф, така се надявах да ни спестят "звездния" отбор... 😕

# 1 037
Миналата година Бонка и Гърдева от звездния отбор бяха непоносими. И тази година ще превключвам канала явно.

# 1 038
  • Другата България
Аз не съм сигурна, че ще гледам сезона, или поне не изцяло.
Ако някой има желание, и възможност, да се заеме с темите.

# 1 039
За мен също този звезден отбор е напълно излишен и по-скоро допринася за неприятни емоции в зрителя, отколкото за положителни такива.
В случая са избрали още по-скандални от предните години. Тук положението е хвани единия, удари другия. И аз съм малко 50/50 дали ще гледам сезона, но може би ще го гледам.

# 1 040
Тази комбинация е по-силна от звездните ми зрителски нерви. Не знам какъв кулинарен талант ще трябва насреща, че да гледам шоу с тези “звезди”.

# 1 041
  • Sunshine state
От всичките тези, Мария ми е най-неприятна. Напоследък е във всяко едно предаване и вече не я понасям. Няма такова надуто, арогатно и просто същество като нея. Сега и готвачка ще го играе.. Сигурна съм, че в кухня не е стъпвала.

# 1 042
  • София
Мислех, че стигнаха дъното, но явно още има къде да копаят.
Как успяха да превърнат в тиня всеки формат. Нямам думи.

# 1 043
Мара нали участваше в Черешката, каза че кухнята е декоративна😂, "готвене" е силно казано, нареждаше готово гурме в чиниите. Със сигурност ще я избутат и в Хелса.

# 1 044
Още едно име се спряга за участник в звездния отбор - Енжди Касабие, също и за Капките я гласят: https://lifeonline.bg//bg/edzhi_kasabie_se_razkysva_mezhdu_kapkite_i_hels_kitchyn

# 1 045
Още едно име се спряга за участник в звездния отбор - Енжди Касабие, също и за Капките я гласят: https://lifeonline.bg//bg/edzhi_kasabie_se_razkysva_mezhdu_kapkite_i_hels_kitchyn
Ама разбира се. Доби популярност чрез ефира, после обиколи всички подкасти и онлайн платформи .. защо да не е и в тази кухня.
Губя интерес ..

# 1 046
Защо ги претоплят тези стари манджи, просто не знам.

# 1 047
Интересно ми е...Гущерова и Мария са били женени/разведени с един и същи мъж. Пълен ужас ще е. ще има чко сеир. Петя и тя е чудо.
Касабие се бие в гърдите за обноски и хранене. С интерес ще гледам. Върл фен съм на предаването.

# 1 048
Последните сезони ги развалиха, но това със "звездния" отбор ще го направи негледаемо. Простакеси, кухи лейки, нагли, кукувици....аре нема нужда.

# 1 049
В тази статия пък се споменава и за Златка Димитрова: https://www.actualno.com/showbusiness/zvezdnijat-otbor-na-hells- … news_2377459.html

Ще видим както стартира сезона дали въпросните персони ще участват. Съгласна съм че е напълно излишен известния отбор, но те се появяват само веднъж в седмицата на епизод.

Общи условия

Активация на акаунт