Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 622
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Опитай моята любима кака, мисля, че тя би ти пратила извън САЩ:
Bichup Ultimate Recovery Youth Serum
Ще ти поиска $22 шипинг, но ако си добавиш и крема за очи, който обсъждаме може да докараш прилична цена на парче тестер!

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 18:15 от Agent Provocateur

# 646
Агент, доставката излиза почти колкото продукта. Засега се въздържам.

# 647
  • софия
Това лято взех да пробвам и тази комбинация (но я мисля за вечерна рутина през есента/зимата):
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate Anti-Aging + The History of Whoo Intensive Revitalizing EYE Cream 30pcs Jinyul EYE Cream (само първият съм купувала преди)

Концентратът, в комбинация с Intensive nutritive eye cream ми е една от най-харесваните  за вечерна рутина.
Сега ползвам само Jinyul eye cream  самостоятелно, не че е лош,  но е доста плътен, та  мисля ,че би натежал  заедно с концентрата.  Като консистенция повече ми харесва Cheonyuldan .Чакам и серума, ще ги комбинирам с удовлствие.
А нали на това копче да му зашием палто Blush, като взех очния, та реших да се се подготвя със зимнината и събрах 2 сета Jinyulhyang.
Някой питаше как е в сравнение с MISSHA Chogongjin, ще кажа.

# 648
Агент, разсмя ме, жената не е разбрала с кой се е забъркала да спори.

За база някой питаше, ползвам на Jung Saem Mool зелената или успокояващата база, показаната не съм ползвала.

# 649
  • софия
АА,за бази ли говорим ...
The history of Whoo Gongjinhyang Mi Essential Primer Base
Това за мен е изключително! Особено ако сте със суха кожа. Два варианта- розов(което е по-скоро прасковен) и зелен.

# 650
Може ли да ми препоръчате околоочен серум, който да е подходящ и за горния клепач? Преди бях много доволна от FECC на NIOD, но откакто вече не се продава в Douglas не го купувам и се сетих да питам за нещо подобно (или още по-добро) азиатско.

# 651
  • софия
Е такова питане наистина ме вкарва в размисъл!!!
Тези серуми, които съм ползвала/ ползвам/ или  ще ползвам дали са подходящи за горния клепач?!
А за долния? А за лявото или за дясното око? 😜
С най - добро чувство, иронията ми е към търговските трикове, на които се връзваме! Това значи ли, че ще търсим отделен крем за зоната и друг за клепачите... Вие сериозно ли?
PS Ползвала съм такъв на s:um losec suma elixir. Ни за горния, ни за долния клепач ми хареса!

# 652
Сигурно съм много буквална наистина, но не разбирам много от състави и не съм експериментирала с околоочните. Може би от ретиноловите продукти ми е дошла тази свръх предпазливост за очите.
Все пак ще напиша какъв ефект търся и ще се радвам да ме насочите. Понякога сутрин има подпухване, а сега след море забелязвам и леко отпускане.

# 653
Въпросът е напълно резонен.
Преди години когато бях работохолик от натоварено ежедневие и недоспиване имах проблем с тъмни кръгове и подпухване на клепачите.
(извън темата) Четях предимно FR модна преса и търсех решение. Това, което съм научила от тях: на горен клепач не се мажат никакви кремове, освен ако изрично не е упоменато, че са подходящи за тази зона. Кожата подпухва, натежава и се отпуска. Също така след 22h не се маже нищо по лицето, а масажи след 14h не се правят - поради същата причина.
Тъмните кръгове и подпухването ги ликвидирах с всяка сутрин обтриване на очите и лицето с лед (което все още ми ежедневна рутина) и лимфодренажни масажи. Лицето, кожата и кръвта трябва да се раздвижат отвътре. Никой крем не може да го постигне това.

# 654
Много благодаря, GeryGG!

# 655
Може ли да ми препоръчате околоочен серум, който да е подходящ и за горния клепач?

Агент, разсмя ме, жената не е разбрала с кой се е забъркала да спори.
Grinning И на мен ми е жал за хора, които решават да спорят с мен за неща, които са ми страст без да са си подготвили домашното! Но не съм зла! Grinning

# 656
О, сигурна съм, че си и натрила носа с финес.

GerryGG, лимфодренажни масажи на лице могат да дадат много кофти ефект, ако лицето е по-пълно и като се стопят подкожните мазнини, подпухването пада, но увисва и кожата, затова се препоръчват за тяло предимно.

# 657
Нищо подобно не се случва при мен.
Ако това е резултатът при теб би ли показала лицето си, за да се знае какво точно не е добре да се прави?

# 658
Не съм писала, че съм правила на лице и тук не е тема за апаратни процедури, масажи и т.н, а някой ако реши да прави е добре да се запознае с всички аспекти-няма работещо нещо на 100% върху всички кожи.
Относно показването на лицето е нахално и грубо от твоя страна, особено в светлината на скандалите от последната седмица със снимки от форума. Покажи ти да видим от какво си доволна, ще ни хареса или не резултатът.
Не ми отговаряй, темата е за азиатска козметика.

# 659
Joy
Аз не се срамувам от лицето си, показвала съм го многократно (без да го затривам), както и подробно съм писала за начините, по които го поддържам. С идеята (каквато е и целта на този форум) да бъда полезна за тези, които се интересуват.
Mama xxl сподели за определен проблем, на който аз съм намерила адекватно практическо работещо решение. Всички други умишлено предизвикани, нахални и груби спорове са излишни.

Общи условия

Активация на акаунт